www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - Barum Czech Rally Zlín (MMČR)

Zemřel Alois Samohýl, jeden ze zakladatelů Barum Rally

foto

30. listopadu 2011 • 12:00

Ve věku 82 let zemřel Alois Samohýl. Zlínský podnikatel podlehl závažným zdravotním komplikacím, ještě letos v srpnu ale například absolvoval veteránskou Barum rally.

příspěvků: 1 celý článek »

Peugeot Sport dodatečně pokutován za barumku!

foto

23. září 2011 • 19:20

Peugeotu to v letošním IRC nejde. Na nedávné barumce se mu vyloženě nedařilo, domácí Škoda ho zastínila ještě víc, než obvykle. A nějaký čas po rally to dokonce vypadalo, že francouzská značka dodatečně přijde i o jediného svého zástupce, který se v nabité zlínské konkurenci neztratil – Thierryho Neuvilla. Po skončení zlínské soutěže totiž nastala podobná situace, jako na belgické Geko Ypres Rally v případě Bryana Bouffiera.

příspěvků: 12 celý článek »

Rozhovor s Craigem Breenem o barumce

foto

12. září 2011 • 14:20

Craig Breen, irský talent a účastník letošní WRC Academy, se na nedávné Barum Czech Rally Zlín poprvé přestavil v seriálu IRC. Jeho debut vyšel na výbornou – díky bezchybné a konstantní jízdě skončil se svou Fiestou S2000 na vynikajícím sedmém místě, které v nabité konkurenci představuje víc než solidní výsledek. Následujícím krátkým rozhovorem s mladým Irem se ještě vraťme ke zlínské soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Ondřej Bisaha na barumce v cíli, bohužel hodně pomalu

foto

12. září 2011 • 12:10

Plány Ondřeje Bisahy byly před letošní sezonou jasné - zúčastnit se co nejvíce soutěží MMČR a pokusit se s Hondou Civic VTi promluvit do celkové klasifikace této kategorie. Jenže člověk míní a život mění. Vstup do šampionátu proběhl skvěle, první místo ve třídě na březnové Valašce bylo dobrým základem pro další závody. Karta se ale brzy začala obracet.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka: Dunovský slaví titul, Vladyka třetí mezi hondami

foto

8. září 2011 • 15:00

Tradičním vrcholem sezony byla pro Sparrow racing team domácí Barum Czech Rally. Na letošní jedenačtyřicátý ročník, který byl opět zařazen kromě českého šampionátu také do prestižních seriálů IRC a mistrovství Evropy, vyslal zlínský přípravce sedm soutěžních speciálů. Do cíle nedorazili pouze Egon Smékal po problémech s palivovou nádrží a Jan Kulajta kvůli trojitému defektu jeho Hondy Civic 1.6 VTi.

žádný příspěvek celý článek »

Snímky z barumky od Petra Milfaita

foto

3. září 2011 • 09:00

K trati jedenačtyřicáté Barum Czech Rally Zlín zamířil i náš spolupracovník Petr Milfait, který svými snímky dokazuje, že kvalitní práce není podmíněna novinářskou vestou. Petr vsadil na méně známá místa rychlostních zkoušek a i díky tomu jeho fotografiím nechybí náboj a akce.

příspěvků: 3 celý článek »

Fotogalerie z Barum Rally od André Lavadinha

foto

2. září 2011 • 15:10

Letošního sluncem zalitého ročníku Barum Czech Rally Zlín se kromě více než stovky posádek zúčastnila i řada fotografů. Jedním z nich byl i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy máte nyní jedinečnou možnost prohlédnout si jeho výtvor.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Rally od Roberta Balcara

foto

2. září 2011 • 12:00

Vrchol české soutěžácké sezóny je úspěšně za námi. Kromě statisíců diváků se podél tratě zúčastnila jedenačtyřicátého ročníku Barum Czech Rally Zlín také řada novinářů. Jedním z fotografů byl i náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Jubilejní patnáctá Barumka Milana Kneifela

foto

2. září 2011 • 11:45

O posledním srpnovém víkendu si připsala na vrub již jedenačtyřicáté pokračování populární Barum Czech Rally Zlín. Při této příležitosti zaznamenal významné jubileum zlínský Pegas Rally Team, v jehož barvách absolvoval zmíněný podnik už po patnácté v řadě Milan Kneifel. Vedle něj usedl tradiční spolujezdec Jarda Blažek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Rally od Josefa Petrů

foto

1. září 2011 • 23:50

Že se letošní Barum Czech Rally Zlín zúčastnil náš stálý spolupracovník Josef Petrů jste mohli vypozorovat již po shakedownu, kdy poslal fotoseriál z havárie Lucy Bettiho. Dnes si můžete prohlédnout kompletní sadu fotografií z nedávno skončené soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Barum Czech Rally Zlín od Kevina Marese (VIDEO)

foto

1. září 2011 • 23:30

O uplynulém víkendu se uskutečnil vrchol české soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín. Za nádherného počasí se na náročných tratích v okolí Zlína odehrávaly skutečně napínavé souboje. Že to byl skutečný sport můžete posoudit z videa, které si pro vás připravil Kevin Mares.

žádný příspěvek celý článek »

Arazim a Gál jsou po Barumce zase blíže k vysněnému titulu

foto

1. září 2011 • 18:10

Další důležitý krok k zisku mistrovského titulu ve třídě 3 učinila na prestižní Barum Czech Rally Zlín posádka Václav Arazim – Julius Gál. Přestože jí během soutěže sužovalo horko i drobné technické potíže jejího lanceru, s konečným bronzem je nakonec spokojena. V Příbrami jí tak k potvrzení triumfu stačí dokončit soutěž na čtvrtém místě ve své kategorii.

příspěvků: 6 celý článek »

Fotogalerie z Barum Rally od Dalibora Benycha

foto

1. září 2011 • 09:00

Letošního sluncem zalitého ročníku Barum Czech Rally Zlín se kromě více než stovky posádek zúčastnila i řada fotografů. Jedním z nich byl i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych a vy máte nyní jedinečnou možnost prohlédnout si jeho výtvor.

žádný příspěvek celý článek »

Skvělý úspěch Bujáčka s Omelkou

foto

1. září 2011 • 08:00

Potřetí v kariéře se na start největší české soutěže, zlínské Barum rally, postavil jednadvacetiletý mladík z Uherského Brodu Martin Bujáček, který byl jako obvykle navigován Markem Omelkou. Tým K.I.T. Racing neponechal nic náhodě a tak se v úterý před Barumkou uskutečnil test na Vyškovsku, kde se Martin trochu rozjel po pauze od Pačejova a také nastavil Lancera na náročnou soutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Rally od Bronislava Končitíka

foto

31. srpna 2011 • 18:30

Vrchol české soutěžácké sezóny je úspěšně za námi. Kromě statisíců diváků se podél tratě zúčastnila jedenačtyřicátého ročníku Barum Czech Rally Zlín také řada novinářů. Jedním z fotografů byl i náš stálý redakční spolupracovník Bronislav Končitík, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

toplist