www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - Rallye du Var

Rallye du Var aneb organizační chaos po francouzsku

foto

1. prosince 2011 • 15:00

Rallye du Var každoročně zakončuje francouzský národní šampionát i místní pohárové seriály různých značek. Vzhledem ke svému termínu bývá využívána pro ukázku soutěžních novinek či testů na nadcházející sezónu. Proč je tento podnik tak oblíbený?

příspěvků: 3 celý článek »

Fotogalerie z Rallye du Var od Sebastiena Turkeryho

foto

1. prosince 2011 • 13:30

O minulém víkendu se na jihovýchodě Francie uskutečnil poslední díl tamního národního šampionátu, Rallye du Var. Soutěže konané v okolí známého letoviska Saint Tropez se zúčastnil i náš belgický kolega Sebastien Turkery a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý s Citroënem DS3 R3T uspěl na Rallye du Var

foto

28. listopadu 2011 • 16:45

57. Rallye du Var (24. - 27. listopadu 2011) byla posledním letošním závodem v kalendáři celoevropského seriálu Citroën Racing Trophy 2011. Ten vyvrcholil právě na závěrečné soutěži francouzského šampionátu, kde posádky ze všech koutů Evropy bojovaly o atraktivní finanční prémie.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý startuje francouzské tažení na Rallye du Var

foto

25. listopadu 2011 • 13:30

Už jen hodiny zbývají do startu 57. ročníku Rallye du Var. Českým želízkem v ohni bude účastník Citroën Racing Trophy CZ Jan Černý, jenž bude pilotovat vůz Citroën DS3 R3T stáje Gekon Racing. Po seznamovacích jízdách se příbramský jezdec podělil o své pocity.

žádný příspěvek celý článek »

toplist