www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Int. Jänner Rallye (MMČR+ME)

Fotogalerie z Jänner Rallye od Josefa Petrů

foto

16. ledna 2012 • 09:00

Zahajovacím podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích i mistrovství Evropy se stala rakouská Jänner Rallye. Do okolí Freistadtu nedaleko českých hranic se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Daniela Fessla

foto

15. ledna 2012 • 18:15

Rakouská Jänner Rallye i v letošním roce přinesla proměnlivé počasí, takže posádky bojující o body do mistrovství Evropy i českého či rakouského šampionátu to neměly vůbec jednoduché. Akce se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Daniel Fessl, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Romana Kašpárka

foto

13. ledna 2012 • 20:50

Zahajovacím podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích i mistrovství Evropy se stala rakouská Jänner Rallye. Do okolí Freistadtu nedaleko českých hranic se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Roman Kašpárek, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

příspěvků: 1 celý článek »

Video z Jänner Rallye 2012 od Felixe Ubriga

foto

13. ledna 2012 • 17:00

Zahajovacího podniku letošního mistrovství Evropy i Mediasport mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, rakouské Jänner Rallye, se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Felix Ubrig, který si pro vás připravil více než osmiminutové video z tohoto velmi náročného podniku.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák vyhrál v Rakousku třídu 3

foto

13. ledna 2012 • 11:00

Nově sestavená posádka Jaroslav Orsák – David Šmeidler zahájila sezonu vítězstvím třídy produkčních vozů na rakouské Jänner Rallye. Ačkoliv valašský jezdec sváděl vedle náročných zimních podmínek souboj se silným nachlazením, dokázal navázat na svůj loňský úspěch. V rámci MMČR obsadila posádka skvělé čtvrté místo za trojicí favoritů se speciály S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Roberta Balcara

foto

13. ledna 2012 • 10:00

Rakouská Jänner Rallye i v letošním roce přinesla proměnlivé počasí, takže posádky bojující o body do mistrovství Evropy i českého či rakouského šampionátu to neměly vůbec jednoduché. Akce se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Fabia R2 poprvé na sněhu

foto

13. ledna 2012 • 08:00

Na prvním podniku seriálu FIA European Rally Championship 2012 opět potvrdila své kvality italská posádka Elwis Chentre – Igor D´Herin, tým Impromat Motorsport i vůz Škoda Fabia R2.

žádný příspěvek celý článek »

Hudec zažil premiéru na sněhu, pomohly i zázračné pneumatiky

foto

13. ledna 2012 • 07:00

První závod v životě na sněhu, vůbec první ostré kilometry na hřebech, skoro zázračné pneumatiky a nakonec výborné umístění a pořádná porce bodů do českého mistráku. Taková byla první soutěž nové sezony 2012 - Jänner rally - v podání posádky MH Racing teamu ve složení Martin Hudec – Jiří Černoch.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Marka Pléhy

foto

12. ledna 2012 • 23:50

Zahajovacím podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích i mistrovství Evropy se stala rakouská Jänner Rallye. Do okolí Freistadtu nedaleko českých hranic se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Marek Pléha, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Jänner Rallye od Luboše Laholy

foto

12. ledna 2012 • 13:45

Start letošní sezony byl nezvykle náročný. Rakouská Jänner Rallye, zařazená kromě domácího mistrovství také do šampionátů FIA ME a MMČR, připravila posádkám snad všechny možné nástrahy plynoucí z jejího zimního charakteru - vodu, bahno, sníh i led. Jak se s těmito podmínkami posádky popasovaly, můžete vidět na videu od Luboše Laholy.

příspěvků: 1 celý článek »

CERS performance na Jänner Rallye: ‚zlato i blato‘

foto

12. ledna 2012 • 10:45

První možnost změřit své síly s konkurencí v roce 2012 využil i tým CERS performance. Do rakouské Jänner Rallye, která byla po několika letech opět zařazena do českého mezinárodního mistrovství a vůbec poprvé také do FIA mistrovství Evropy v rally, stáj nasadila dva identické vozy Honda Civic VTi. Do jednoho z nich usedla dvojice Ondřej Bisaha – David Zachar, druhý automobil osedlala posádka Zbyněk Baller – Martin Tomečka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Miroslava Knedly

foto

12. ledna 2012 • 08:20

Na zahajovacím podniku letošní české a rakouské sezóny byla přítomna řada našich redakčních kolegů. Mezi nimi nechyběl ani Miroslav Knedla, jehož padesátku snímků z lednové rally můžete shlédnout právě nyní.

žádný příspěvek celý článek »

Sněhová premiéra Mini Cooperu na Jänner Rallye

foto

10. ledna 2012 • 10:45

Václav Pech s Petrem Uhlem od pátku bojovali se sněhem a ledem na rakouské Jänner Rallye, soutěže zařazené do Mezinárodního mistrovství České republiky a mistrovství Evropy, kterou se jim v předešlých letech podařilo již 3krát absolutně vyhrát. Ačkoliv ještě seznamovací jízdy proběhly za mokra, tak krátce před samotným závodem většinu rychlostních zkoušek pokryl sníh a led.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Semerád se doklouzal na druhé místo

foto

10. ledna 2012 • 10:35

Martin Semerád s Bohuslavem Ceplechou měli o uplynulém víkendu hodně nabitý program. Nejprve závodili na úvodní soutěži Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally na rakouské Jänner Rally, z níž hned po vyhlášení výsledků přejížděli do slovenské Žarnovice, kde se zúčastnili show s názvem Autoslide.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Dalibora Benycha

foto

8. ledna 2012 • 22:30

Po delší odmlce se zahajovacím podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích stala rakouská Jänner Rallye. Kousek přes hranice to má Dalibor Benych a tak není překvapením, že se do okolí Freistadtu vydal a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

toplist