www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 12 - Rally of New Zealand (SWRC+PWRC)

Další double Citroënu

foto

26. června 2012 • 09:40

Třetí double, navíc v řadě, vybojovaly posádky Citroën Total World Rally Teamu na Rally Nový Zéland Sébastien Loeb - Daniel Elena a Mikko Hirvonen - Jarmo Lehtinen. Tento výsledek od protinožců značí, že první polovinu sezony končí tým na prvním místě v Poháru konstruktérů a na prvních dvou místech v hodnocení pilotů.

žádný příspěvek celý článek »

Solberg zajistil Fordu na Novém Zélandu umístění na stupních vítězů

foto

26. června 2012 • 08:00

Posádka Petter Solberg / Chris Patterson z týmu Ford si připsala již čtvrté umístění na stupních vítězů v letošní sezóně, když dnes obsadila třetí příčku v Brother Rally New Zealand. Po ztrátě v úvodu třídenní soutěže se Solberg s vozem Ford Fiesta RS WRC systematicky prokousával pořadím nahoru, až se nakonec prosadil na stupně vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Manfred Stohl opět v mistrovství světa

foto

6. června 2012 • 20:50

Již za dva týdny by se mohlo vrátit do mistrovství světa jedno z nejúspěšnějších jmen rakouské soutěžácké historie. Manfred Stohl by se měl představit za volantem Fordu Fiesta RS WRC pod hlavičkou Brazil World Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Thierry Neuville místo Al-Attiyaha na Nový Zéland

foto

16. května 2012 • 09:00

Mladý belgický jezdec Thierry Neuville se představí společně s Nicolasem Gilsoulem na Rally New Zealand. Oproti půvoním plánům se na start postaví s Citroënem DS3 WRC v barvách Qatar World Rally Teamu, když nahradí Nassera Al-Attiyaha.

žádný příspěvek celý článek »

Prodrive potvrdil další tři starty v MS

foto

16. dubna 2012 • 17:30

Britský Prodrive WRC Team v letošní sezóně nemá stanovený přesný plán startů. Dnes vedení stáje oznámilo nejbližší tři závody, na kterých se objeví dvojice vozů Mini John Cooper Works WRC.

žádný příspěvek celý článek »

toplist