www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Barum Czech Rally Zlín (IRC+ME)

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Romana Kašpárka

foto

9. října 2012 • 07:00

Ještě jednou se vrátíme k letošnímu dvaačtyřicátému ročníku populární Barum Czech Rally Zlín. Svou rozsáhlou sérii fotografií z tohoto závodu si pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Roman Kašpárek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Marka Pléhy

foto

1. října 2012 • 07:30

Ještě jednou se vrátíme k letošnímu dvaačtyřicátému ročníku populární Barum Czech Rally Zlín. Svou rozsáhlou sérii fotografií z tohoto závodu si pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Marek Pléha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Daniela Fessla

foto

21. září 2012 • 08:00

Ještě jednou se vrátíme k letošnímu dvaačtyřicátému ročníku populární Barum Czech Rally Zlín. Svou rozsáhlou sérii fotografií z tohoto závodu si pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník z Rakouska Daniel Fessl.

žádný příspěvek celý článek »

Rujbr s Nesvadbou zdárně v cíli Barum Rally

foto

18. září 2012 • 16:00

Populární Barum Czech Rally Zlín byla i letos vrcholem soutěžácké sezóny nejen u nás v Česku, když byla opět zařazena do seriálu Mistrovství Evropy a taktéž do Intercontinental Rally Challenge. Na startu této soutěže nechyběla ani posádka KRTZ Racing Teamu Patrik Rujbr – Richard Nesvadba a jejich tradičně zbarveným Mitsubishi Lancer Evo X.

žádný příspěvek celý článek »

Barva s Gapou překvapením domácí Barumky

foto

18. září 2012 • 15:00

Na Barum Czech Rally Zlín je krásné to, že se díky ní můžete celé prázdniny těšit na jejich konec. Na rozdíl od jiných závodů však tenhle nezačíná první RZ. Barumka začíná jak pro závodníky tak pro diváky dávno před slavnostním startem v páteční podvečer. Už při tréninkových jízdách je u tratí rychlostních zkoušek plno fanoušků a každoročně jsou naplněny tribuny sportovní haly při čtvrtečních večerních technických přejímkách.

příspěvků: 2 celý článek »

CERS performance na barumce: smutek, stříbro, „brambory“ i pochvala od Hondy

foto

15. září 2012 • 09:00

Vrcholem české soutěžácké sezóny každoročně bývá zlínská Barum rally. Tým CERS performance ji coby domácí podnik zařazený do seriálů MMČR, ME a IRC nemohl vynechat, letos poprvé ji obsadil dvěma posádkami. Ondřej Bisaha navigovaný Davidem Zacharem tentokrát zlínskou soutěž absolvoval se svou osvědčenou Hondou Civic VTi a mohl tak zapomenout na loňské martýrium s vypůjčeným vozem.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od André Lavadinha

foto

14. září 2012 • 15:00

Zlínskou Barum Czech Rally Zlín provázelo při letošním dvaačtyřicátém ročníku proměnlivé počasí, které výrazně míchalo s pořadím ve výsledkových listinách. Jak to v okolí moravského krajského města vypadalo můžete vypozorovat ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Josefa Petrů

foto

13. září 2012 • 09:00

Zlínskou Barum Czech Rally Zlín provázelo při letošním dvaačtyřicátém ročníku proměnlivé počasí, které výrazně míchalo s pořadím ve výsledkových listinách. Jak to v okolí moravského krajského města vypadalo můžete vypozorovat ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák krůček od titulu ve třídě 3

foto

12. září 2012 • 16:30

Po čtvrtém vítězství v sezoně chybí posádce Orsák – Šmeidler k mistrovskému titulu v nejsilněji obsazené třídě produkčních vozů pouhé dva body. Při prestižní Barumce Jaroslav Orsák zvítězil, ačkoliv v závěru sobotní etapy ztratil po defektu pneumatiky 3 minuty.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Dušků a M. Žáka

foto

12. září 2012 • 15:00

Zlínskou Barum Czech Rally Zlín provázelo při letošním dvaačtyřicátém ročníku proměnlivé počasí, které výrazně míchalo s pořadím ve výsledkových listinách. Jak to v okolí moravského krajského města vypadalo můžete vypozorovat ze snímků, které pro vás připravila rodina Duškova a Marcel Žák.

žádný příspěvek celý článek »

Černý s Kohoutem jsou mistři

foto

10. září 2012 • 19:30

Už po červencové Rally Bohemia bylo při pohledu do výsledkové tabulky Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally kategorie 2WD, tedy vozů s pohonem jen přední nápravy zřejmé, že Honzu Černého a Pavla Kohouta už nikdo nemůže v hodnocení předstihnout, a že tato dvojice může slavit zisk titulu mistrů republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Barum Czech Rally Zlín od Jana Daňka

foto

10. září 2012 • 10:00

Tradičním vrcholem tuzemské soutěžácké sezóny byla i v letošním roce Barum Czech Rally Zlín. Soutěže konané v nezvyklém termínu na přelomu srpna a září se zúčastnil i Jan Daněk a vy si dnes můžete prohlédnout video, které se mu v okolí Zlína podařilo nasnímat.

příspěvků: 1 celý článek »

„Malá Barumka“ pokořena, velká zatím nikoliv

foto

7. září 2012 • 12:30

Pro Martina Vlčka s Richardem Lasevičem představovala zlínská Barum rally velkou výzvu. Martin se do cíle své skoro domácí soutěže ještě nikdy nedostal, Richard na úspěšné spatření cílové rampy čekal od roku 2006. Na letošní ročník slavné zlínské soutěže proto oba nastupovali pečlivě připraveni, navíc náležitě nažhaveni na souboje se zajímavou mezinárodní konkurencí.

žádný příspěvek celý článek »

Egon Smékal říká – dnes není prostor pro krize

foto

7. září 2012 • 09:00

Jezdím rally už řadu let a měl jsem tu možnost závodit na různých pneumatikách od různých výrobců. Zažil jsem proto i přechod ze starého typu pneumatik na nové pneu, které jsou ekologicky obohaceny syntetickým kaučukem. Je to celosvětový trend, který přišel zhruba před dvěma lety a dotknul se všech motoristických disciplín na celém světě.

příspěvků: 2 celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Svena Kolluse

foto

6. září 2012 • 10:00

Zlínskou Barum Czech Rally Zlín provázelo při letošním dvaačtyřicátém ročníku proměnlivé počasí, které výrazně míchalo s pořadím ve výsledkových listinách. Jak to v okolí moravského krajského města vypadalo můžete vypozorovat ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

toplist