www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - Barum Czech Rally Zlín (ME+MMČR)

Na Barumce jsme si prohráli Evropu

foto

5. září 2014 • 10:00

Jan Černý s Pavlem Kohoutem nebudou na letošní Barum Czech Rally Zlín vzpomínat v dobrém. Klíčová soutěž sezony se nepovedla a tým tak přišel o šanci bojovat o titul juniorských mistrů Evropy JERC.

žádný příspěvek celý článek »

Vozy pro Carreru se úspěšně představily tisícům fanoušků ve Zlíně

foto

5. září 2014 • 09:00

Zlínská Rally Village, spojená s už tradiční Star Rally Historic, která doprovází legendární Barum Rally, byla svědkem premiérové prezentace všech tří soutěžních speciálů La Carrera Panamericana Czech Republic Rally Teamu. Návštěvníci mohli vidět nejen vozy i jejich posádky pro slavnou Carreru Panamericanu, ale také zcela nové zázemí pro týmové servisní zóny včetně speciálních stanů, označených kromě loga týmu také emblémy jednotlivých automobilek – Subaru, Porsche a BMW.

žádný příspěvek celý článek »

Na Barumce sem jel jako amatér, říká Hudec

foto

5. září 2014 • 08:00

Poslední prázdninový víkend se nesl ve znamení Barum Czech Rally Zlín 2014 kde nechyběla ani posádka MH Racing teamu Martin Hudec – Petr Picka. Třebíčsko sokolovská posádka dojela do cíle na třetím místě v ERC Production Cupu a posunula se do čela průběžného hodnocení. Sám pilot ale se svým výkonem spokojený nebyl.

žádný příspěvek celý článek »

Nakonec to dobře dopadlo

foto

4. září 2014 • 21:00

Pro Martinu Daňhelovou a Karolínu Jugasovou byla náročná Barum rally prvním společným podnikem ve voze kategorie R3. V sobotu je potrápila technika, ale v neděli už si závodění užily naplno. V mezinárodní konkurenci byly nejrychlejšími dámami na trati a v pohárovém závodění Renaultů Clio obsadily třetí příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Ďodi Béreš bavil divákov na Star Rally v Zlíne

foto

4. září 2014 • 16:00

Star Rally Historik v Zlíne sa ani tohto roku nezaobišla bez účasti slovenského L Racing Teamu, Ďodiho Béreša a Audi Quattro S1. Príprava na Star Rally Historik, ktorá je už niekoľko rokov súčasťou slávnej Barum Czech Rally Zlín boli dosť hektické.

žádný příspěvek celý článek »

Stéphane Lefebvre hrdě nese prapor Peugeot Rally Academy

foto

4. září 2014 • 15:00

Dva vozy Peugeot 208 T16 soutěžící v barvách Peugeot Rally Academy, které ovládly začátek závodu a držely se na čelních místech, musely uprostřed prvního dne závod opustit. Stéphane Lefebvre a Thomas Dubios, kteří se na Barum Rally vrátili do juniorského mistrovství FIA ERC Junior, získali v této kategorii se svým vozem 208 R2 vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Davida Jeřábka

foto

4. září 2014 • 14:30

Nejvýznamnější automobilová soutěž na našem území, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. Obrovské množství diváků mělo o posledním srpnovém víkendu možnost sledovat špičkové startovní pole včetně řady hvězd, které však letos příliš štěstí němely. Znovunasát atmosféru letošního ročníků můžete nasát prostřednictvím početné fotogalerie Davida Jeřábka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Svena Kolluse

foto

3. září 2014 • 17:30

Nejvýznamnější automobilová soutěž na našem území, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. Obrovské množství diváků mělo o posledním srpnovém víkendu možnost sledovat špičkové startovní pole včetně řady hvězd, které však letos příliš štěstí němely. Znovunasát atmosféru letošního ročníků můžete nasát prostřednictvím početné fotogalerie Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Adam Kobliha si zajistil vítězství v Clio Trophy 2014

foto

3. září 2014 • 16:30

Domácí tratě, podpora valašských fanoušků a bezchybný výkon, to vše pomohlo k vítězství v pátém podniku ROPRO Clio R3 Czech Trophy by ACI 2014 Adamu Koblihovi a Karlem Žáčkem. Na Barum Czech Rally Zlín 2014 nenašli ve dvoukolkách přemožitele, absolutně obsadili třináctou příčku.

příspěvků: 1 celý článek »

Speciály s dvojitým šípem v cíli Barum rally

foto

3. září 2014 • 16:00

Barum Czech Rally Zlín 2014 – jeden z vrcholů ERC, MMČR a také čtvrtý podnik Citroën Racing Trophy CZ 2014 – potvrdil, jak složité je zdolání této soutěže. O tom se přesvědčily i posádky s francouzskými speciály značky Citroën. Do cíle v rámci CRT CZ dojely tři dvojice a celkem tak získaly 4000 euro.

žádný příspěvek celý článek »

Dva bojové týdny v týmu KL Racing

foto

3. září 2014 • 15:50

Barum Czech Rally Zlín, 40. Rally Košice a XXII. Rally Vyškov – to všetko si v priebehu dvoch víkendov za sebou vyskúšali a vyskúšajú posádky žilinského KL Racing Rally Team. FIA Majstrovstvá Európy v rally (ERC), Majstrovstvá Slovenska v rally a Majstrovstvá ČR v šprintrally, v podaní troch skúsených jazdcov a ich navigátorov.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem po sedmé Mistry ČR

foto

3. září 2014 • 15:45

Václav Pech s Petrem Uhlem a vozem MINI John Cooper Works zvítězili na Barum Czech Rally Zlín, která je zároveň i prestižním mistrovstvím Evropy a získali sedmý titul absolutních Mistrů České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

David Suchařípa na Barumce: "Levá sedm za křák .... to mě překvapilo…"

foto

3. září 2014 • 15:30

Není většího automobilového podniku na území ČR, než je Barum Czech Rally Zlín. A v poslední době není ani ročníku, který by nevynechal vsetínský JT Rocksteel Rally Team.

žádný příspěvek celý článek »

T&T:Colin McRae Flat Out Trophy náplastí za ztracené naděje

foto

2. září 2014 • 14:45

Pád z druhého místa na deváté a následná stíhací jízda zakončená pátým místem, vítězství v samostatné klasifikaci nedělní etapy ERC, vítězství ve čtyřech rychlostních zkouškách a zisk prestižního ocenění Colin McRae ERC FlatOut Trophy – to všechno jsou atributy letošní Barum Czech Rally Zlín pro posádku Jaromír Tarabus - Daniel Trunkát.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta: Takový výpadek vždy zamrzí

foto

2. září 2014 • 10:30

Pouť dvojice Roman Kresta - Petr Starý na tratích Barum Czech Rally Zlín skončila na přejezdu k šestému testu. Aktuálně posádka ADELL MOGUL racing teamu figurovala na stupních vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist