www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - Barum Czech Rally Zlín (ME+MMČR)

Zážitkový program Benzina se setkal s úspěchem

foto

15. prosince 2014 • 14:30

Uplynulý čtyřiačtyřicátý ročník Barum Czech Rally Zlín přinesl jednu významnou novinku. Do programu mezinárodní soutěže zařazené do seriálů FIA ERC a MMČR se totiž podařilo začlenit zážitkové aktivity, které divákům umožnily poznat automobilové rally ze zcela nového pohledu – např. ze sedadla spolujezdce v závodním voze či z helikoptéry letící nad probíhající rychlostní zkouškou.

žádný příspěvek celý článek »

Vánoční kolekce Barum Czech Rally Zlín 2015

foto

27. listopadu 2014 • 11:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín opět připravili sérii vánočních předmětů, kterými můžete potěšit nejednoho fandu motoristického sportu. K dispozici je například nástěnný kalendář nebo speciální slevový poukaz na visačky Barum Czech Rally Zlín 2015 či na zážitkový program, který se znovu odehraje při nadcházejícím ročníku zlínské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka v rámci evropského šampionátu i v budoucnu

foto

9. listopadu 2014 • 20:45

Nejvýznamnější automobilový podnik na území České republiky Barum Czech Rally Zlín bude i v dalších letech součástí prestižního seriálu FIA Mistrovství Evropy v rally jezdců (ERC).

žádný příspěvek celý článek »

Hektický konec léta u CERS performance

foto

30. září 2014 • 12:00

Letošní kalendář soutěží českých rally doznával změn i v průběhu roku a tak se stalo, že letní prázdniny přinesly několik týdnů pauzírování, po nichž následovala doslova smršť rychle po sobě následujících podniků. A prvním v řadě byl rovnou ten nenáročnější z celého roku – zlínská Barumka zařazená do seriálů MMČR a FIA ERC.

žádný příspěvek celý článek »

Barum Czech Rally Zlín je HAPPY!

foto

16. září 2014 • 17:30

Podobně jako řada měst, obcí, krajů a subjektů po celém světě se i letošní Barum Czech Rally Zlín rozvlnila v tanečním rytmu! Speciální filmařský tým totiž v jejím průběhu natočil originální videoklip, kterým se zlínská rally zapojila do taneční mánie spojené s populárním hitem Happy od zpěváka Pharrella Williamse.

žádný příspěvek celý článek »

Jak Vlčák zdolal svoji K-dvojku

foto

15. září 2014 • 08:00

Zatímco srpen patřil v motoristickém kalendáři k volnějším měsícům, přelom srpna a září dal všem českým vyznavačům rally pořádně zabrat. Jednak byla na řadě soutěž ze všech nejtěžší a nejslavnější, zlínská Barum Czech Rally Zlín, a týden po ní se přihlásil o slovo i čtvrtý letošní sprint, konající se v okolí Vyškova.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Josefa Petrů

foto

14. září 2014 • 01:00

Ještě jednou se vrátíme k nejvýznamnější automobilové soutěži na našem území, Barum Czech Rally Zlín. Obrovské množství diváků mělo o posledním srpnovém víkendu možnost sledovat špičkové startovní pole včetně řady hvězd, které však letos příliš štěstí němely. Znovunasát atmosféru letošního ročníků můžete prostřednictvím fotogalerie Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

S Evropou jsme se popasovali velmi slušně

foto

9. září 2014 • 16:00

Více méně mimo původní plán zaslal Václav Dunovský přihlášku na 44. Barum Czech Rallye Zlín. Tímto počinem skončilo také, celkem stresové, období, kdy bylo nutné najít vhodného spolujezdce, protože Adam Eliáš je díky funkcím na AČR nedostupný a Jirka Stross, díky povinnostem v týmu Buggyra, také.

žádný příspěvek celý článek »

Obadal s Vybíralem úspěšně dokončili domácí Barumku

foto

9. září 2014 • 11:00

Barum rally je pro každou posádku vrcholem roku. Jinak tomu není ani u Milana Obadala s Ivem Vybíralem. Tato dvojice usedla do Hondy Civic Vti, jak je u ní už zvykem. Konkurence ve třídě 9 byla velká už při čtení startovní listiny, proto se kluci těšili na pěkné souboje.

žádný příspěvek celý článek »

Gemini na domácí ´barumce´ bez bodů

foto

8. září 2014 • 22:30

Vzhledem k tomu, jak velké očekávání panovalo před zlínskou soutěží v celém Gemini Clinic Rally Teamu, tak o to více pak bolelo brzké odstoupení posádky Mirek Jakeš – Jarda Novák ze 44. ročníku Barum rally. Zatímco v loňském roce Mirek (navigován Igorem Norkem) na své domácí soutěži dominoval třídě produkčních vozů a jeho výkon zaujal natolik, že byl oceněn trofejí Colina McRae, letos se Mirek s Jardou početným davům fanoušků představili jen na úvodní městské zkoušce...

příspěvků: 1 celý článek »

Video z Barum Czech Rally Zlín od Luboše Laholy

foto

8. září 2014 • 08:00

Od Barum Czech Rally Zlín již uplynul více než týden. Dnes se však ještě jednou vrátíme na největší svátek automobilových soutěží prostřednictvím atraktivních záběrů z rychlých pasáží i jezdeckých chyb v jedné uklouzané zatáčce prostřednictvím videa našeho stálého redakčního spolupracovníka Luboše Laholy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Toma Buyse

foto

5. září 2014 • 11:00

Nejvýznamnější automobilová soutěž na našem území, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. Obrovské množství diváků mělo o posledním srpnovém víkendu možnost sledovat špičkové startovní pole včetně řady hvězd, které však letos příliš štěstí němely. Znovunasát atmosféru letošního ročníků můžete nasát prostřednictvím fotogalerie Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

Na Barumce jsme si prohráli Evropu

foto

5. září 2014 • 10:00

Jan Černý s Pavlem Kohoutem nebudou na letošní Barum Czech Rally Zlín vzpomínat v dobrém. Klíčová soutěž sezony se nepovedla a tým tak přišel o šanci bojovat o titul juniorských mistrů Evropy JERC.

žádný příspěvek celý článek »

Vozy pro Carreru se úspěšně představily tisícům fanoušků ve Zlíně

foto

5. září 2014 • 09:00

Zlínská Rally Village, spojená s už tradiční Star Rally Historic, která doprovází legendární Barum Rally, byla svědkem premiérové prezentace všech tří soutěžních speciálů La Carrera Panamericana Czech Republic Rally Teamu. Návštěvníci mohli vidět nejen vozy i jejich posádky pro slavnou Carreru Panamericanu, ale také zcela nové zázemí pro týmové servisní zóny včetně speciálních stanů, označených kromě loga týmu také emblémy jednotlivých automobilek – Subaru, Porsche a BMW.

žádný příspěvek celý článek »

Na Barumce sem jel jako amatér, říká Hudec

foto

5. září 2014 • 08:00

Poslední prázdninový víkend se nesl ve znamení Barum Czech Rally Zlín 2014 kde nechyběla ani posádka MH Racing teamu Martin Hudec – Petr Picka. Třebíčsko sokolovská posádka dojela do cíle na třetím místě v ERC Production Cupu a posunula se do čela průběžného hodnocení. Sám pilot ale se svým výkonem spokojený nebyl.

žádný příspěvek celý článek »

toplist