www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 16 - Bonver - Partr Rally Vsetín (RSS)

Duck Racing čeká finálový závod Rallysprint Série

foto

14. října 2016 • 09:00

Rally Vsetín každoročně ukončuje dlouhou a náročnou sezonu Rallysprint Série a ani letos tomu nebude jinak. Lumír Firla se Zdeňkem Jůrkou budou chtít na Vsetíně zlomit letošní prokletí a získat dobrý výsledek.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Grzybom na XIII. Bonver Partr Rally Vsetín

foto

12. října 2016 • 16:00

Rovnako ako v minulých rokoch, aj teraz nepríde tradičná októbrová Rally Vsetín o slovenský Rufa Sport Team. V minulom roku ho práve na tejto súťaži reprezentoval tohtoročný Juniorský svetový rally majster, Simone Tempestini, v tomto roku bude Rufa Sport reprezentovať štvornásobný absolútny slovenský rally šampión, Grzegorz Grzyb.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vsetín získala dalšího silného partnera

foto

7. října 2016 • 12:00

XIII. Bonver Partr Rally Vsetín, která se uskuteční ve dnech 14. – 15. října 2016, se zabarví do tradičních barev španělského výrobce olejů, společnosti Repsol. Stane se tak díky nově započaté spolupráci vsetínských pořadatelů a společnosti Nikey s.r.o.

žádný příspěvek celý článek »

Bonver Partr Rally Vsetín před uzávěrkou

foto

5. října 2016 • 12:00

Termín uzávěrky přihlášek ke startu XIII. ročníku Bonver Partr Rally Vsetín se neúprosně blíží. Již pouze dnes (do 5. října 24 hodin) se mohou posádky zaregistrovat k účasti na vsetínském závodě, který se uskuteční ve dnech 14. – 15. října 2016.

žádný příspěvek celý článek »

Bonver Partr Rally Vsetín v osvědčeném formátu

foto

23. září 2016 • 15:00

XIII. ročník Bonver Partr Rally Vsetín definitivně uzavře letošní sezonu Autoklub Mistrovství ČR v rally historických automobilů a jak to tak vypadá, bude, po odhlášení mosteckého závodu z kalendáře, zároveň i posledním podnikem Autoklub Rallysprint Série a Poháru 2+. Soutěž se uskuteční ve dnech 14. – 15. října 2016.

žádný příspěvek celý článek »

toplist