www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 16 - Bonver - Partr Rally Vsetín (RSS)

Vlčákova dvojnásobná oslava

foto

21. října 2016 • 16:00

Vlčáka loni na vsetínském sprintu vyhnal z vozu banální problém s elektronikou, který ho připravil nejen o dvě minuty, ale především o veškeré šance na celoroční triumf v Poháru 2+. Syndrom domácího prohrávání je však už snad definitivně zapomenut a po úspěchu na Valašce i Barumce zabodoval tandem Martin Vlček – Jindřiška Žáková také na svojí třetí letošní domácí soutěži - Bonver-Partr rally Vsetín.

žádný příspěvek celý článek »

Ján Kundlák po Vsetíně vítězem třídy a bronzový v RSS

foto

21. října 2016 • 15:00

Při závěrečném podniku Rallysprint série letošní sezony Bonver – Partr rally Vsetín 2016 představil Ján Kundlák třetího spolujezdce. Lukáš Šintal dovedl svého velkého kamaráda k 4. místu ve třídě a 6. místu v RSS.

žádný příspěvek celý článek »

Na Vsetíně vyšel Minařík racing naprázdno

foto

21. října 2016 • 14:00

Závěrečný sprint letošní sezony se odjel v polovině října na Valašsku. Bonver – Partr rally Vsetín 2016 připravila trať s osmi rychlostními zkouškami a 112 posádkami na startu. Mezi nimi byla i čtveřice jezdců hájících barvy Minařík racing. Po pohárových žních z letošní sezony přišel pro tým půst, navíc dva vozy soutěž nedokončily. Prvními z úspěšných byli Pavel Mika s Radimem Strnadem na Renaultu Clio R3.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bonver-Partr Rally Vsetín od Jany Holcrové

foto

20. října 2016 • 14:00

Závěrečným dílem Rallysprint série a poháru 2+ se stal tradiční rallysprint vedoucí po valašských kotárech v okolí Vsetína. Na rychlostní zkoušky letošní Bonver-Partr Rally Vsetín se vydala i naše stálá redakční spolupracovnice Jana Holcrová, jejíž snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Mareš patřil ve Vsetíně k nejrychlejším

foto

20. října 2016 • 13:00

Krásné podzimní počasí zdobící kopcovitou vsetínskou krajinou přivítalo o předešlém víkendu všechny účastníky posledního bodovaného závodu, pořádaného v letošním roce na území ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Štolfa s Hawlem vyhráli ve Vsetíně

foto

20. října 2016 • 09:00

Závěrečnou soutěží letošní Rally Sprint Série byla Bonver Partr Rally Vsetín, která se jela již po třinácté. Na start se postavilo celkem devadesát devět soudobých a třináct historických vozů. Čekala na ně trať dlouhá 244 kilometrů s osmi rychlostními zkouškami.

žádný příspěvek celý článek »

CERS Faster Rally Team pronikl do absolutní špičky

foto

20. října 2016 • 09:00

Letošní rallysprinotvý šampionát v Česku uzavřela tradiční Rally Vsetín. Pro zlínský CERS Faster Rally Team se jedná o prakticky domácí podnik a tak nastoupil hned se čtveřicí soutěžních posádek bojujících v širokém spektru vypsaných tříd.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bonver-Partr Rally Vsetín od Iva Prieložného

foto

19. října 2016 • 23:00

Závěrečným dílem Rallysprint série a poháru 2+ se stal tradiční rallysprint vedoucí po valašských kotárech v okolí Vsetína. Na rychlostní zkoušky letošní Bonver-Partr Rally Vsetín se vydal i náš redakční spolupracovník Ivo Prieložný, jehož snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Štvrté miesto vo Vsetíne pre Rufa Sport Team

foto

18. října 2016 • 14:30

Posádka slovenského Rufa Sport Teamu, Grzegorz Grzyb – Jakub Wróbel spoločne s Fordom Fiesta R5 dojazdili na konečnom štvrtom mieste absolútneho poradia, ale aj druhom v Pohári organizátora na XIII. Bonver Partr Rally Vetín 2016.

žádný příspěvek celý článek »

Lapdavských špičková stíhacia jazda vo Vsetíne

foto

18. října 2016 • 14:00

Dvanáste miesto absolútneho poradia, ale aj tretie v rámci Pohára organizátora. Taká je konečná bilancia bratov Lapdavských, ktorí v rámci XII. Bonver Partr Rally Vsetín reprezentovali Slovak National Hill Climb Team.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bonver-Partr Rally Vsetín od Davida Jeřábka

foto

18. října 2016 • 10:00

Závěrečným dílem Rallysprint série a poháru 2+ se stal tradiční rallysprint vedoucí po valašských kotárech v okolí Vsetína. Na rychlostní zkoušky letošní Bonver-Partr Rally Vsetín se vydal i náš stálý redakční spolupracovník David Jeřábek, jehož snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vsetín ve znamení Martina Vlčka, mistrem RSS Patrik Rujbr

foto

18. října 2016 • 08:00

Bonver Partr Rally Vsetín, poslední podnik Poháru 2+ a RallySprint Série 2016, rozhodla o letošních mistrech. V rámci Poháru 2+ získal i díky prvenství na Rally Vsetín titul Martin Vlček, kterého navigovala Jindřiška Žáková, v RSS se radovala další smíšená dvojice Patrik Rujbr s Veronikou Římalovou.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bonver-Partr Rally Vsetín od Jörga Ullmanna

foto

16. října 2016 • 15:15

Závěrečným dílem Rallysprint série a poháru 2+ se stal tradiční rallysprint vedoucí po valašských kotárech v okolí Vsetína. Na rychlostní zkoušky letošní Bonver-Partr Rally Vsetín se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Jörg Ullmann, jehož snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Vlček vyhrál Bonver-Partr Rally Vsetín

foto

16. října 2016 • 09:00

Martin Vlček celkem suverénním způsobem vyhrál letošní ročník Bonver-Partr Rally Vsetín a získal tak titul vítěze poháru 2+. V rámci Rallysprint série byl nejrychlejší Karel Kupec, titul získal Patrik Rujbr.

žádný příspěvek celý článek »

Duck Racing čeká finálový závod Rallysprint Série

foto

14. října 2016 • 09:00

Rally Vsetín každoročně ukončuje dlouhou a náročnou sezonu Rallysprint Série a ani letos tomu nebude jinak. Lumír Firla se Zdeňkem Jůrkou budou chtít na Vsetíně zlomit letošní prokletí a získat dobrý výsledek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist