www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - Pražský Rallysprint

Liška a Tuček se jedou do Prahy hlavně bavit

1. prosince 2006 • 14:10

V silné sestavě se na XII. TipCars Pražském rallysprintu 2006 představí uskupení týmů Klub Fox Racing a NTS Plzeň - Gassner Rallisport. Kromě Milana Lišky, Marcela Tučka a Jiřího Volfa pojede s vozem z plzeňských dílen také polský jezdec Grzegorz Grzyb.

žádný příspěvek celý článek »

Gemini rally team před Pražským sprintem

30. listopadu 2006 • 14:10

Již tuto sobotu odstartuje na Strahově tradiční Pražský rallysprint. Podruhé se ho zúčastní i jezdec Gemini rally teamu Milan Pantálek s vozem Mitsubushi Lancer EVO VIII.

žádný příspěvek celý článek »

Kuzaj v Praze jen jako předjezdec

30. listopadu 2006 • 06:00

Na seznamu přihlášených pro Pražský rallysprint můžeme nalézt trojici polských jezdců. Vypadá to však, že ten nejzvučnější z nich, účastník letošního PCWRC Leszek Kuzaj, se letošního ročníku nezúčastní v rámci klasického startovního pole.

příspěvků: 2 celý článek »

Novasol Historic Rally Team před Pražským sprintem

30. listopadu 2006 • 01:00

Na základě výborného výkonu naší posádky Jiří Hloušek - Tomáš Rozsíval na úvodní super RZ letošní Rally Bohemia v Sosnové, kde podle mnoha ohlasů skvěle pobavili přítomné diváky svým atraktivním stylem jízdy, se našemu teamu dostalo velké pocty v podobě pozvání na Pražský rallysprint 2006.

žádný příspěvek celý článek »

Poslední přípravy před startem XII. TipCars Pražského rallysprintu

29. listopadu 2006 • 14:45

Organizátoři XII. TipCars Pražského rallysprintu jsou připraveni přivítat v Praze početné startovní pole, a stejně tak i početnou kulisu diváků. Všechny potřebné přípravy v těchto dnech vrcholí, a i startovní listina XII.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Vlček testoval před sprintem

28. listopadu 2006 • 15:25

V-Group Racing Team a Philips ve složení Jiří Vlček a Petra Hilburgerová se o víkendu připravovali v Sosnové a Bělé pod Bezdězem na víkendový TipCars Pražský Rallysprint.

žádný příspěvek celý článek »

Jiřímu Volfovi bude číst noty Jakub Wehrenberg

28. listopadu 2006 • 15:15

Zatímco loni vybojoval v Praze páté místo v hodnocení produkčních vozů společně se svým stabilním navigátorem Petrem Novákem, letos se na Pražském rallysprintu posadí na horké sedadlo vedle Jiřího Volfa moderátor, herec a zpěvák Jakub Wehrenberg.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech pojede s WRC

28. listopadu 2006 • 13:06

Úřadující mistr republiky v rally Václav Pech neponechal přípravu na letošní Pražský rallysprint náhodě, a pořádně se na poslední chvíli vyzbrojil. Místo původně avizovaného Mitsubishi Lancer EVO 9 bude v Praze startovat s Toyotou Corollou WRC!

příspěvků: 7 celý článek »

Aleš Háma v Praze na horkém sedadle TOVR Motorsportu

24. listopadu 2006 • 21:20

Úplný konec motoristické sezony tradičně patří mikulášskému Pražskému rallysprintu, na jehož startu se pravidelně objevuje česká špička rallyového sportu. Poprvé se jej letos zúčastní i tým TOVR Motorsport.

příspěvků: 1 celý článek »

XII. TipCars Pražský rallysprint představil přihlášené posádky

24. listopadu 2006 • 08:50

Již jen dny zbývají do startu XII. TipCars Pražského rallysprintu. V sobotu 2. prosince odstartuje populární soutěž v hlavním městě, na které se divákům představí mnoho zvučných jmen z České republiky i ze zahraničí.

příspěvků: 4 celý článek »

Pražský rallysprint je za dveřmi

15. listopadu 2006 • 13:05

Přípravy na XXII. TipCars Pražský rallysprint, který se pojede v sobotu 2. prosince ulicemi metropole právě v těchto dnech vrcholí. Tradičně se bude vycházet z osvědčeného formátu rychlostních zkoušek, kdy především okruhová zkouška kolem strahovského stadionu přiláká tisíce fanoušků motosportu.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Dohnal si poprvé vyzkoušel Suzuki Ignis S1600

15. listopadu 2006 • 01:00

Rok se s rokem sešel a jak je už tradicí prosincový Pražský rallysprint se opět přiblížil. Na této prestižní události, která uzavírá sezonu nemůže chybět ani Zlínský Sparrow racing se špičkovým Suzuki Ignis S1600.

žádný příspěvek celý článek »

Pražský rallysprint chce na startu Estonce Märtina

22. září 2006 • 06:00

S novým názvem a lehce pozměněnou tratí se pojede 2. prosince Tip Cars Pražský rallysprint. Na startu 12. ročníku však nebudou s největší pravděpodobností nejlepší čeští jezdci Roman Kresta a Jan Kopecký, jež čeká ve stejném termínu Britská rallye, poslední závod mistrovství světa.

příspěvků: 5 celý článek »

toplist