www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 22 - Rallye Šumava Klatovy (MČR)

Do Peugeot Rally Cupu nastupuje špičková posádka MČR

foto

27. dubna 2022 • 08:00

Zimní přestávka je za námi a závodní tratě všech motoristických disciplín naplno ožívají zvukem závodních speciálů. Seriál MČR v automobilových soutěžích se rozjel na Valašské rally, druhým podnikem bude populární Šumava. A právě v Klatovech odstartuje v pořadí šesté pokračování Peugeot Rally Cupu. Jeho nejvýraznější posádkou bude letos bezesporu velmi úspěšná dvojice z domácích i zahraničních soutěží, Jaromír Tarabus a Daniel Trunkát.

žádný příspěvek celý článek »

Šumava i Vltava mají těsně před uzávěrkou přihlášek

foto

25. dubna 2022 • 10:00

Seznamy přihlášených na jubilejní 30. Historic Vltava Rallye i 56. Rallye Šumava Klatovy se rychle plní a není divu – uzávěrka přihlášek na obě klatovské soutěže je už v pondělí 25.4. těsně před půlnocí. Veškeré informace o soutěžích jsou uvedeny na nově upravených klubových stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Loni v Klatovech vládli ´Zippo´ a Kopecký

foto

21. dubna 2022 • 10:00

Termíny jubilejní 30. Historic Vltava Rallye i 56. Rallye Šumava Klatovy se blíží, obě soutěže letos proběhnou 5. – 8. května 2022. Už za pár dní, v pondělí 25.4., je ale termín uzávěrky přihlášek, a tak není divu, že seznam zapsaných posádek se každodenně prodlužuje a přibývá v něm zajímavých jmen. Veškeré informace o soutěžích jsou uvedeny na nově upravených klubových stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

V Klatovech už evidují první přihlášky na květnové soutěže

foto

30. března 2022 • 18:00

Vypuklo jaro a s ním zahájila i nová sezóna českého rallysportu. Pozvolna se začíná blížit také termín jubilejní 30. Historic Vltava Rallye, která se opět pojede společně s Rallye Šumava Klatovy, připravující se na svůj už 56. ročník. Obě soutěže letos proběhnou 5. – 8. května 2022, na nově upravených klubových stránkách www.pamk.cz už jsou pro ně k dispozici i tzv. zvláštní ustanovení.

žádný příspěvek celý článek »

toplist