www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Corona Rally Mexiko (PCWRC)

Manfred Stohl stále hledá nastavení pro šotolinu

6. března 2006 • 11:40

Tým OMV Peugeot Norway může odjíždět z Mexika více než spokojený, jelikož oba jeho jezdci dokončili náročnou soutěž na bodovaných pozicích. Především pak Manfred Stohl, který dosáhl na stupně vítězů již potřetí ve své kariéře.

žádný příspěvek celý článek »

Chris Atkinson získal důležité body

6. března 2006 • 11:20

Přestože se australský mladík Chris Atkinson znovu nevyvaroval chyby, nakonec dokončil Mexickou rally na sedmém místě a získal tak body nejen do MS FIA jezdců, ale také značek, což je pro japonský tým v současné situaci velmi důležité.

žádný příspěvek celý článek »

Petter Solberg nakonec ´jen´ druhý, ale spokojený

6. března 2006 • 11:00

Norský pilot Petter Solberg neměl v letošním roce prozatím příliš mnoho štěstí, nicméně v Mexiku bojoval o vítězství až do závěrečné etapy. Jeho Impreza WRC již sice fungovala dobře, nicméně jednou jej zradil posilovač řízení a z toho pramenila ztráta několika desítek vteřin na vedoucího Loeba.

žádný příspěvek celý článek »

Štěpán Vojtěch by chtěl jet i na Novém Zélandu

6. března 2006 • 10:30

Česká posádka Štěpán Vojtěch - Michal Ernst má po skončení Mexické rally důvod ke spokojenosti. Přestože musela využít systému SupeRally, nakonec proťala posádka cílovou pásku na sedmé pozici mezi produkčními vozy a připsala si na své konto dva mistrovské body.

žádný příspěvek celý článek »

Oba jezdci týmu BP-Ford získali v Mexiku body

6. března 2006 • 10:15

Na bodovaných pozicích dojeli do cíle Mexické rally obě posádky týmu BP-Ford. Marcus Grönholm a Timo Rautiainen doháněli časovou ztrátu po kolizi během první etapy a skončili v absolutním pořadí osmí. Mikko Hirvonen s Jarmem Lehtinenem byli v podobné situaci po druhé etapě, během níž převrátili svůj Focus RS WRC na střechu.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: Po RZ 15 rozhodnuto?

5. března 2006 • 16:45

Pravděpodobně rozhodující krok za plným bodovým ziskem udělal na nejdelší rychlostní zkoušce Mexické rally jezdec týmu Kronos Total Citroën WRT Sébastien Loeb na Xsaře WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: Petter Solberg chce zvítězit

5. března 2006 • 15:50

Před startem do poslední etapy dělilo první dva jedce průběžné klasifikace letošní Mexické rally 37.7 vteřiny. Jak Sébastien Loeb, tak ani Petter Solberg nehodlají na posledních třech měřených testech ponechat nic náhodě.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: Štěpán Vojtěch pojede SupeRally

5. března 2006 • 14:00

Pro českou posádku týmu OMV CEE WRT Štěpán Vojtěch - Michal Ernst, jedoucí na voze Mitsubishi Lancer Evo 8, bohužel neznamenala druhá etapa Corona Rally Mexico 2006 předpokládaný postup na některou z vyšších příček.

žádný příspěvek celý článek »

Fordy na bodech pro tým

5. března 2006 • 12:50

Posádka týmu BP-Ford Marcus Grönholm a Timo Rautiainen, stejně jako jejich týmoví kolegové Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen, figurují po druhé etapě Mexické rally na bodovaných místech do hodnocení značek.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: RZ 13 smolná pro Pettera Solberga

5. března 2006 • 02:30

Teprve třináctá rychlostní zkouška letošní Corona Rally Mexico pomohla poněkud poodkrýt hádanku, který z dvojice jezdců Petter Solberg - Sébastien Loeb bude po druhé etapě blíže k zisku plného počtu mistrovských bodů.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: Solbergova a Loebova soukromá bitva

4. března 2006 • 20:59

Druhou etapu Mexické rally dnes prozatím jasně opanoval jediný, ale zato maximálně zajímavý souboj Pettera Solberga na Subaru Impreza WRC s úřadujícím mistrem světa Sébastienem Loebem na Citroënu Xsara WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: RZ 8 přinesla smůlu Fordu

4. března 2006 • 18:00

Hned na úvodní rychlostní zkoušce druhé etapy letošní Corona Rally Mexico se udály podstatné změny v popředí výsledkové listiny. O největší překvapení, tentokráte však negativní, se postaral Mikko Hirvonen.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: Grönholmovi se nevyplatilo útočit

4. března 2006 • 15:30

První etapa Mexické rally přinesla pro tým BP Ford WRT zklamání v podobě havárie týmové jedničky Marcuse Grönholma. Samotný pilot prohlásil, že tentokrát byla na vině pouze jeho jezdecká chyba.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: Vojtěchovi se na šotolině líbí

4. března 2006 • 14:02

Česká posádka Štěpán Vojtěch - Michal Ernst si před první etapou letošní Corona Rally Mexico nekladla žádné přehnané cíle. Jednak si odbývá svůj vůbec první start na šotolinové rally mistrovství světa FIA a rovněž se zde střetla s kompletní špičkou MS produkčních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: Solbergův náskok se snížil na minimum

4. března 2006 • 00:51

Na minimum se smrsknul náskok Pettera Solberga na špici Mexické rally po šesté rychlostní zkoušce. V boji o vedení nyní s minimálními odstupy figurují hned tři jezdci.

žádný příspěvek celý článek »

toplist