www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Corona Rally Mexiko (PCWRC)

Mexická rally bude v roce 2007 rekordní

15. listopadu 2006 • 03:00

Pořadatelé Corona Rally Mexico, čtvrtého dílu mistrovství světa v automobilových soutěžích v roce 2007, se rozhodli vyjít vstříc továrním týmům i mezinárodní federaci FIA a postavili pro příští ročník trať rekordních parametrů.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Sordó opět pojede s Xsarou

23. března 2006 • 03:00

Loňský vítěz JWRC Daniel Sordó měl v plánu pro letošní rok obhajovat svůj titul. Po vydařeném začátku letošního mistrovství světa však před Španělskem padlo rozhodnutí, že bude pokračovat za volantem Citroënu Xsara WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Vojtěch: Dva světové body, a nemusí zůstat jen u nich

17. března 2006 • 10:30

Po vydařeném vystoupení posádky Štěpán Vojtěch - Michal Ernst na Mexické rally uspořádal OMV Rally Team Czech tiskovou konferenci, na které poodhalil zástupce hlavního partnera týmu, týmový manager a oba členové posádky své další smělé plány.

žádný příspěvek celý článek »

Manfred Stohl začal sezónu skvěle

10. března 2006 • 03:00

Jednička stáje OMV Peugeot Norway, Rakušané Manfred Stohl a Ilka Minor, dokázali na nedávné Corona Rally México vystoupat na stupně vítězů, když jim patřila bronzová příčka za třetí místo. Stejné pořadí Manfredovi patří také v hodnocení jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Loeb si chce vedení v šampionátu udržet

9. března 2006 • 09:00

Francouzský pilot převzal po vítězství v Mexiku vedoucí pozici v šampionátu jezdců po Marcusi Grönholmovi a nechal se slyšet, že si ji chce udržet až do konce letošního roku. Má k tomu skvělé příležitosti, jelikož další dvě soutěže se jedou na asfaltovém povrchu a navíc na soutěžích, kterým v loňském roce s Xsarou WRC dominoval. V Mexiku oslavil Sébastien Loeb své první letošní vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Gareth MacHale skončil v Mexiku šestý

8. března 2006 • 11:00

Irský pilot Gareth MacHale dokončil náročnou Mexickou rally s vozem Ford Focus WRC na vynikající šesté pozici. V cíli soutěže prohlásil, že mu to vlilo do žil novou krev a zvedlo sebevědomí.

žádný příspěvek celý článek »

Sordó hýří optimismem

7. března 2006 • 08:00

Ze čtvrtého místa se v cíli třetího podniku letošního seriálu mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích mohl, pro některé poněkud překvapivě, radovat 25ti letý mladík Daniel Sordó na Citroënu Xsara WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Posádky v Mexiku ohrožovala zvěř

7. března 2006 • 02:40

Spolujezdec Sébastiena Loeba, Daniel Elena, si stěžoval na pořadatele Mexické rally, kteří nedokázali zajistit, aby se po tratích rychlostních zkoušek, především v první a druhé etapě, nepohybovala zdivočelá zvěř.

žádný příspěvek celý článek »

George Donaldson hodnotí Mexickou rally

6. března 2006 • 15:15

Project Manager eNkových Subaru Impreza STI George Donaldson má další důvod ke spokojenosti - jezdci na jeho strojích obsadili nejvyšší příčky v rámci klasifikace produkčních vozů druhého podniku letošního PCWRC, Corona Rally México.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb měl několik důvodů ke spokojenosti

6. března 2006 • 14:00

Na své 21. vítězství v seriálu mistrovství světa FIA rally dosáhla včera v mexickém Leonu posádka týmu Total Kronos Citroën World Rally Teamu Sébastien Loeb - Daniel Elena.

žádný příspěvek celý článek »

Toshihiro Arai vyhrál mexický díl PCWRC

6. března 2006 • 12:45

Úřadující světový šampion v produkčních autech Toshihiro Arai byl při svém prvním letošním startu Na Corona Rally México bezkonkurenční a zaslouženě si připsal maximální počet deseti bodů za vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Henning Solberg při premiéře v Mexiku pátý

6. března 2006 • 12:00

Norský pilot Henning Solberg dokončil Mexickou rally s vozem Peugeot 307 WRC na dobrém pátém místě a připsal tak na konto svého týmu OMV Peugeot Norway další důležité body.

žádný příspěvek celý článek »

Manfred Stohl stále hledá nastavení pro šotolinu

6. března 2006 • 11:40

Tým OMV Peugeot Norway může odjíždět z Mexika více než spokojený, jelikož oba jeho jezdci dokončili náročnou soutěž na bodovaných pozicích. Především pak Manfred Stohl, který dosáhl na stupně vítězů již potřetí ve své kariéře.

žádný příspěvek celý článek »

Chris Atkinson získal důležité body

6. března 2006 • 11:20

Přestože se australský mladík Chris Atkinson znovu nevyvaroval chyby, nakonec dokončil Mexickou rally na sedmém místě a získal tak body nejen do MS FIA jezdců, ale také značek, což je pro japonský tým v současné situaci velmi důležité.

žádný příspěvek celý článek »

Petter Solberg nakonec ´jen´ druhý, ale spokojený

6. března 2006 • 11:00

Norský pilot Petter Solberg neměl v letošním roce prozatím příliš mnoho štěstí, nicméně v Mexiku bojoval o vítězství až do závěrečné etapy. Jeho Impreza WRC již sice fungovala dobře, nicméně jednou jej zradil posilovač řízení a z toho pramenila ztráta několika desítek vteřin na vedoucího Loeba.

žádný příspěvek celý článek »

toplist