www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - XVIII. Horácká Rally

Ohlasy jezdců z cíle Horácké Rally (MP3)

foto

26. července 2007 • 12:30

O uplynulém víkendu skončil další díl nejvyššího českého šampionátu, Horácké Rally. Jak se na rychlostních zkouškách v okolí Třebíče dařilo vítězné posádce Václav Pech - Petr Uhel i všem jejim soupeřům si můžete poslechnout v rozhovorech z prostoru těsně před cílovou rampou soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Peklo, problémy a chyby v Třebíči

foto

26. července 2007 • 11:00

Talentovaná posádka Václav Dunovský a Jiří Stross bojovala až do deváté rychlostní zkoušky o vítězství ve třídě N2 s manželi Trojanovými. Ztráta způsobená defektem způsobila pokles na třetí místo ve třídě. Nakonec se podařilo navázat na druhou příčku z předchozí Rally Bohemia.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězná Třebíč Petáka s Benešovou

foto

26. července 2007 • 07:00

Posádka Hroch Rally Teamu - Josef Peták a Alena Benešová s vozem Renault Clio S1600 mají za sebou úspěšný start v pátém podniku MMČR v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká Rally očima Josefa Petáka

foto

25. července 2007 • 09:20

Pilot vozu Renault Clio Super 1600 Josef Peták triumfoval na Horácké rally a stále tak s přehledem vede skupinu A v průběžném pořadí šampionátu MMČR. Jako druhý proťal cílovou pásku Jaromír Tarabus se Suzuki Swift Super 1600 a třetí pak Antonín Tlusťák na svém Saxu.

žádný příspěvek celý článek »

Tomaštík si v Třebíči vymodlil bod

foto

25. července 2007 • 07:00

Jaromíru Tomaštíkovi se na Horácké Rally konečně letos podařilo skórovat a z Vysočiny si odváží jeden bod do hodnocení mezinárodního šampionátu. Pilot, který si v loňském roce vysloužil národní prioritu, se letos potýká především s chronickým nedojížděním do cíle. Průjezdem cílové rampy na třebíčském náměstí tak snad udělal tlustou čáru za svými letošními nezdary.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf z Třebíče veze věnec

foto

25. července 2007 • 01:00

Tým Subaru ČR – Deník Blesk vybojoval na Horácké rally svůj letošní nejlepší výsledek. Po dramatické bitvě na sluncem rozpálené trati si Vojtěch Štajf s Petrou Lesniakovou dojeli pro třetí příčku v absolutním pořadí, domů si vezou také ceny pro nejlepší smíšenou posádku celé soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

BARvík & BARtončík hodnotí Horáckou

foto

24. července 2007 • 04:00

Kdo vylezl 20. a 21.7. 2007 z domu dostal strašnou pecku po palici. Slunce a děsné horko. Každý pohyb dával člověku zabrat. O to víc obdivuji jezdce, kteří v tom parnu dokázali odjet Horáckou rally. Jestli se to obešlo bez újmy na jejich zdraví a úsudku, můžete posoudit z našeho rozhovoru s posádkou Anvel Racing Teamu - Vladimír (Laco) Barvík / Josef (Pepíno) Bartončík , která dojela na sedmém místě celkového pořadí.

příspěvků: 1 celý článek »

Patrik Hlach s Jirkou Venušem děkují nejen Marku Feltovi

foto

24. července 2007 • 01:00

Chtěl bych touto cestou velmi poděkovat fotografovi Marku Feltovi za obětavost. O minulém víkendu na Horácké rally jsme na první rychlostní zkoušce Náměšt, při nájezdu na most, utrhli lyžinu pod motorem. Po zjištění závady zavládl v autě smutek, jelikož bez lyže se závodit prostě nedá.

žádný příspěvek celý článek »

Jaroslav Orsák v Třebíči na bedně

foto

23. července 2007 • 13:00

Jaroslav Orsák se spolujezdcem Karlem Vajíkem dokončili Horáckou rally v Třebíči na 12.místě absolutně a 10.místě ve třídě N4. Dvaadvacetiletý jezdec si mohl díky tomuto výsledku připsat první body do tabulky. Úvod závodu ale vůbec nenaznačoval, že by posádka ukončila černou sérii letošních startů v mezinárodním mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Milan Pantálek se těší na třebíčské erzety

foto

20. července 2007 • 13:40

Pačejovská soutěž byla po delší době první soutěží, na které se Milanu Pantálkovi podařilo spatřit cílovou rampu. Po sprintovém vítězství v Okříškách se zlínskému jezdci začala neuvěřitelně silně lepit smůla na paty (či spíše kola a volant) a důsledkem toho bylo množství nedokončených podniků.

žádný příspěvek celý článek »

Na Horácké Rally celkem 52 posádek

foto

20. července 2007 • 13:30

Pouhých 52 posádek bylo převzato na pátý podnik letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Horáckou Rally. Po noční bouřce panuje v okolí Třebíče tropické počasí. Start soutěže je naplánován na 16:15, úvodní test odstartuje o půl hodiny později.

žádný příspěvek celý článek »

Pech chce potvrdit pozici lídra

foto

19. července 2007 • 18:00

Udržet vedení v českém šampionátu! Jednoznačný cíl má úřadující domácí automobilový šampión Václav Pech s navigátorem Petrem Uhlem na voze Mitsubishi Lancer EVO IX z EuroOil teamu před víkendovým startem Horácké rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Změna časového harmonogramu Horácké rally

foto

17. července 2007 • 08:00

Do startu osmnáctého ročníku Horácké Rally s centrem v Třebíči zbývá již jen několik posledních desítek hodin, přesto byli pořadatelé nuceni změnit časový harmonogram. Tato změna byla provedena již dříve, čekalo se však na oficiální schválení od automobilové federace FIA.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká Rally - představení druhé etapy

foto

13. července 2007 • 06:00

Osmnáctý ročník Horácké rally letos startuje zhruba uprostřed letních prázdnin, 20.-21.července 2007. Představme si v hrubých rysech trať druhé etapy letošního ročníku. V sobotu odstartují posádky do druhé etapy, pro Horáckou rally trochu nezvyklou hodinu, až o půl desáté dopoledne.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká Rally - představení první etapy

foto

12. července 2007 • 10:00

Osmnáctý ročník Horácké rally letos startuje zhruba uprostřed letních prázdnin, 20.-21.července 2007. Již podruhé je zařazena do seriálu Evropského poháru – centrál s koeficientem 2 a samozřejmě i do sedmidílného kalendáře GLOBAL ASSISTANCE Mezinárodního mistrovství České republiky v rally. Představme si v hrubých rysech trať první etapy letošního ročníku.

žádný příspěvek celý článek »

toplist