www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - XVII. Horácká Rally Třebíč

Jaromír Tarabus v Třebíči sedmý

20. září 2006 • 08:50

Velmi napínavý souboj o prvenství mezi vozy s jedinou poháněnou nápravou sváděla posádka Sparrow Racing Jaromír Tarabus - Daniel Trunkát s již jistými vítězi letošního MMČR v této skupině Josefem Petákem a Alenou Benešovou.

žádný příspěvek celý článek »

Pech opět získal titul absolutního Mistra ČR v rally

20. září 2006 • 02:00

Plzeňská posádka Václav Pech jun. - Petr Uhel zvítězila na předposledním podniku domácího šampionátu v rallye, kterým byla Horácká rallye v Třebíči. Tímto vítězstvím definitivně potvrdila svoji letošní převahu a získala pro sebe v předstihu titul absolutního Mistra České republiky v rally. V letošní sezóně to je po Evropském mistru již druhý titul.

žádný příspěvek celý článek »

David Tomek a Honza Škaloud z Horácké rally

20. září 2006 • 01:00

Třebíč připomínala pro naši posádku skvělé umístění a celkový výsledek z loňského roku, kdy jsme Třebíč jeli poprvé. Tratě Horácké rally ale nepatří až k tak oblíbeným nejen svým charakterem, ale i počasím, které na předchozích ročnících vždy panovalo a míchalo pořadím.

žádný příspěvek celý článek »

Porucha motoru stála Achse šanci na titul

19. září 2006 • 09:50

Poslední dva podniky mezinárodního mistrovství měly rozhodnout o držitelích titulu ve třídě A5. I přesto, že na Horácké rally sahala po vítězství posádka Achs - Langer, porucha motoru je nakonec vyřadila nejen z tohoto závodu, ale definitivně i z boje o titul.

žádný příspěvek celý článek »

Místo první desítky utržené rameno

19. září 2006 • 09:00

Především dostatečný příděl bodů do absolutní klasifikace si od Horácké rally slibovala dvojice TOVR Motorsportu Tomaštík - Lasevič. Velmi dobrý výkon na Vysočině však nakonec nezakončila na cílové rampě, ale v obci Horní Heřmanice, kde bílé subaru dokulhalo s utrženým ramenem.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf se čtyřkou ke čtvrté příčce

17. září 2006 • 09:10

Dramatický boj o medailové posty svedla se svými soupeři na Horácké rally posádka týmu Subaru ČR - Deník Blesk Vojtěch Štajf - Jiří Černoch. Pouhá vteřinka nakonec bílomodrý vůz Subaru Impreza Spec C od stupňů vítězů oddělila, přesto mohli být příznivci týmu s výkonem i výsledkem po právu spokojeni.

žádný příspěvek celý článek »

Favorit Pech vyhrál Horáckou rally

16. září 2006 • 22:00

Favorizovaný Václav Pech vyhrál sedmnáctý ročník Horácké rally, která byla sedmým podnikem mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Svým prvenstvím potvrdil zisk titulu absolutního šampiona, který měl jistý již před startem.

žádný příspěvek celý článek »

Před Třebíčí s Karlem Trojanem

15. září 2006 • 11:05

O tomto víkendu přivítá soutěžní posádky Horácká Rally Třebíč, jenž byla v kalendáři MMČR oproti loňskému roku přesunuta již na září před Rally Příbram. Na posádky čeká 20 měřených úseků o celkové délce 208 kilometrů...

žádný příspěvek celý článek »

Liška chce sucho, Tuček by uvítal mlhu a déšť

15. září 2006 • 11:00

Dvě posádky budou při Horácké rally, předposledním podniku letošní sezony MMČR rally s centrem v Třebíči reprezentovat Klub Fox Racing team. S vozem Mitsubishi Lancer Evo IX se podruhé na domácích tratích představí Milan Liška, se šestou evolucí Lanceru pojede tradičně Marcel Tuček.

žádný příspěvek celý článek »

Pech je krůček od zisku dalšího titulu

14. září 2006 • 21:10

Václav Pech jun. a jeho spolujezdec Petr Uhel prožívají další úspěšnou sezónu. Po zisku titulu mistra Evropy - region centrál čeká plzeňskou posádku start na předposledním podniku v seriálu domácího mistrovství na Horácké rally v Třebíči, kde již může získat letošní titul absolutního mistra ČR a obhájit tak prvenství z loňska.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká Rally Třebíč bez Mörtla?

14. září 2006 • 13:00

Včerejším dnem začaly posádkám seznamovací jízdy s tratěmi jednotlivých rychlostních zkoušek letošního ročníku Horácké rally. V podvečer byla zaakreditována drtivá většina přihlášených posádek, z předních jezdců startovní listiny prozatím chybí Achim Mörtl.

příspěvků: 2 celý článek »

Štajf chce z Třebíče přivézt body

14. září 2006 • 03:00

Předposledním podnikem domácího soutěžního šampionátu je Horácká rally, která o nadcházejícím víkendu proběhne v okolí starobylého města Třebíč. Posádka týmu Subaru ČR - Deník Blesk Vojtěch Štajf - Jiří Černoch věří v završení svého vystoupení na Vysočině úspěšným dosažením cílové rampy, nejlépe někde v první šestce absolutního pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká rally může rozhodnout. Ale nemusí!

14. září 2006 • 01:00

Letošní nesmírně dramatický 4. ročník Škoda Fabia Rallye má před sebou předposlední díl - Horáckou Rally Třebíč. Tato soutěž může - ale nemusí - zodpovědět většinu otazníků poháru identických fábií.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká rally - popis sobotních zkoušek

13. září 2006 • 09:30

V minulé tiskové zprávě jsme se podívali na trať první etapy XVII. ročníku Horácké rally, nyní je pojďme podívat na tratě rychlostních zkoušek sobotního dne. Opět se jedná o testy velmi podobné loňskému ročníku, dochází zde pouze k dílčím změnám ve dvou zkouškách.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká rally - popis pátečních zkoušek

13. září 2006 • 09:15

XVII. ročník Horácké rally se nezadržitelně blíži, proto bychom vás rádi seznámili podrobněji s jednotlivými rychlostními zkouškami pátečního odpoledne.

žádný příspěvek celý článek »

toplist