www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - Rally Argentina (PWRC)

Fotogalerie z Rally Argentina od André Lavadinha

foto

16. června 2011 • 11:00

Již zítra odstartuje řecký díl mistrovství světa v automobilových soutěžích. Pro navození té správné atmosféry si připomeneme zatím poslední odjetý podnik MS, kterým byla Rally Argentina, prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

V Argentině se nakonec radoval z vítězství Loeb

foto

29. května 2011 • 20:50

Vítězem letošní Rally Argentina, šestého podniku letošního mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích, se nakonec po nepříliš povedeném začátku stal nakonec možná i trochu překvapivě úřadující světový šampion Sebastien Loeb navigovaný Danielem Elenou na voze Citroen DS3 WRC.

příspěvků: 1 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Argentina

foto

27. dubna 2011 • 16:00

Šestým dílem letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích bude jediný závod konaný na jihoamerickém kontinentě - Rally Argentina. Ta bude mít na kontě i dvě premiéry - trojice pilotů připravuje poprvé představit ve svých vozech kit R4 v rámci PWRC a poprvé se v mezinárodní soutěži představí i tři vozy kategorie Maxi Rally.

příspěvků: 6 celý článek »

Hirvonen si z Argentiny odváží po dramatickém finálovém klání body za druhé místo

foto

1. června 2011 • 07:00

Posádka Mikko Hirvonen / Jarmo Lehtinen v barvách týmu Ford Abu Dhabi vyšla z boje o pořadí na pomyslných stupních vítězů argentinské rallye jako druhá. Závěr soutěže byl neobyčejně dramatický, ještě v poslední rychlostní zkoušce bojovaly o nejvyšší příčku hned tři vozy. Finskému duu na voze Ford Fiesta RS WRC nakonec uniklo prvenství o pouhé 2,3 s.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Argentina: Citroën posedmé v řadě vítězí!

foto

30. května 2011 • 15:30

Rally Argentina, plná nečekaných zvratů, nakonec dovedla až na samý vrchol Sébastiena Loeba a Daniela Elenu, kteří tento podnik vyhráli pošesté. Sedminásobní mistři světa se do čela pelotonu vyhoupli až na posledním rychlostním testu přesto, že od úvodního dne rally byli zatíženi minutovou penalizací za předčasný příjezd do kontroly.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rally Argentina ONLINE!

foto

28. května 2011 • 09:55

Stěžejním momentem druhé páteční sekce Rally Argentina byla minutová penalizace, kterou obdržel Sébastien Loeb za předčasný příjezd do časové kontroly. Ve výsledcích to pro francouzsko-monackou dvojici i přes vítězství v RZ 7 znamenalo propad o jednu pozici na páté místo, dopředu se dostal Mikko Hirvonen. Celkově stále vede Jari-Matti Latvala o osmnáct sekund před Petterem Solbergem.

žádný příspěvek celý článek »

Nažhavený Petter Solberg

foto

23. května 2011 • 15:00

Petter Solberg a Peter van Merksteijn Jr. budou pilotovat další dva Citroëny DS3 WRC, s nimiž jedou jako soukromníci s podporou Citroën Racing Technologies. Oba piloti testovali na Rally Argentina na jihu Francie.

žádný příspěvek celý článek »

Naváže Citroën vítěznou nit?

foto

23. května 2011 • 12:35

Od začátku sezony Citroën DS3 WRC vyhrál čtyři soutěže na šotolině. Sébastien Loeb a Daniel Elena vyhráli Mexico a Itálii, Sébastien Ogier a Julien Ingrassia zvítězili v Portugalsku a Jordánsku. Citroën Total World Rally Team by rád v této tradici pokračoval i v Argentině.

žádný příspěvek celý článek »

toplist