www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Rallye Český Krumlov (MMČR)

Roman Kresta s Petrem Grossem potřetí stříbrní

foto

29. května 2012 • 09:00

Rallye Český Krumlov letos provázelo nádherné počasí, které přilákalo k tratím zkoušek obrovské množství fanoušků. Ti mohli sledovat další pokus Romana Kresty o pokoření letošního suveréna Jana Kopeckého. Tovární jezdec Škody ale ani tentokrát nezaváhal, zvítězil stylem start - cíl.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Michela Riecherta

foto

29. května 2012 • 08:30

O uplynulém víkendu proběhl čtvrtý podnik letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, mezi jezdci hodně oblíbená Rallye Český Krumlov. Jak to na jihu Čech vypadalo si můžete prohlédnout na snímcích Michela Riecherta.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech po Českém Krumlově

foto

29. května 2012 • 00:10

Pěkný sportovní výkon posádky Pech - Uhel s MINI zastínila tragická nehoda jednoho ze spolujezdců. "Je těžké popisovat závod, který ve většině pohledů dopadl na výbornou. Bohužel byl poslední pro našeho kamaráda Aleše Zimolku. Za celý EuroOil-invelt team vyjadřuji hlubokou soustrast všem pozůstalým," Václav Pech.

žádný příspěvek celý článek »

Semerád na poslední RZ vybojoval vítězství

foto

28. května 2012 • 17:30

40. Rallye Český Krumlov byla další soutěží Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, které se letos Martin Semerád s Bohuslavem Ceplechou zúčastnili. Opět se jednalo o rally, kde Martin závodil poprvé, a bylo tedy rozhodující, jak kvalitně si dokáže připravit rozpis a dokáže na něj jet.

žádný příspěvek celý článek »

Vlk jel dva závody na Krumlově

foto

28. května 2012 • 17:00

Posádka V-Group Racing Teamu ve složení Jiří Vlček a Radim Strnad, startující s vozem Peugeot 206 Kit Car, se představila o uplynulém víkendu v rámci Rallye Český Krumlov, kde nakonec dokázala vybojovat druhé místo ve třídě 6.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Černý nejrychlejší dvoukolkou v Českém Krumlově

foto

28. května 2012 • 16:30

40. Rallye Český Krumlov byla pro Honzu Černého v mnohém přelomovou soutěží. Poprvé jel s Citroënem DS3 R3T, který vlastní, poprvé v novém, černém designu a poprvé s vlastním týmem. Jak soutěž samotná pro tým Černý Racing probíhala?

žádný příspěvek celý článek »

Jindřich Štolfa se Zdeňkem Hawlem „bednu“ nečekali

foto

28. května 2012 • 16:00

Příjemně překvapeni, ale zároveň po zásluze odměněni za svůj parádní a trpělivý výkon – tak by se dala charakterizovat účast „znovunarozené“ posádky Jindřich Štolfa – Zdeněk Hawel na jubilejním 40. ročníku Rally Český Krumlov. O svou radost se podělili bezprostředně po dojezdu jihočeské soutěže, která byla vedle Mezinárodního mistrovství České republiky také součástí Mistrovství republiky historických soutěžních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Janota s Opelem potvrdil rychlost i mezi moderními vozy

foto

28. května 2012 • 07:30

Sportovní výkony na 40. Rallye Český Krumlov zastínila smutná zpráva, že v nemocnici podlehl svým zraněním jeden ze spolujezdců, Aleš Zimolka, který se této krásné soutěže účastnil. Bohužel, automobilový sport je nebezpečný a opět si vybral oběť z řady těch, kteří dobrovolně usedají do závodních strojů a bojují s časem na rychlostních zkouškách i s vědomím toho, že se může něco přihodit.

žádný příspěvek celý článek »

Aleš Zimolka svou poslední rally nedokončil

foto

26. května 2012 • 23:15

Dnes, tj. v sobotu 26. května 2012 pozdě večer, podlehnul Aleš Zimolka v nemocnici v Českých Budějovicích následkům zranění, které utrpěl při havárii posádky Pelech - Zimolka při Rallye Český Krumlov na rychlostní zkoušce číslo 12.

příspěvků: 1 celý článek »

Vítězem 40. Rallye Český Krumlov Jan Kopecký (+ ohlasy)

foto

26. května 2012 • 18:50

Poslední rychlostní zkouška už nezměnila nic na faktu, že jasným vítězem letošní jubilejní 40. Rallye Český Krumlov se stal Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem na tovární Škodě Fabia S2000. Druhé místo se ztrátou 59.9 vteřiny získali Roman Kresta s Petrem Grossem, rovněž na Fabii S2000, třetí příčku získali Václav Pech s Petrem Uhlem na Mini John Cooper Works S2000.

příspěvků: 4 celý článek »

Martin Semerád slaví narozeniny v Krumlově

foto

25. května 2012 • 15:50

Martin Semerád s Bohuslavem Ceplechou mají letos hodně nabitý program. Absolvovali téměř všechny rallysprinty a všechny dvoudenní soutěže Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, kde jim průběžně patří první místo v kategorii produkčních vozů ve třídě 3.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák: Chceme se vrátit do čela třídy 3

foto

24. května 2012 • 12:40

Do rozkvetlého Českého Krumlova míří posádka Jaroslav Orsák - David Šmeidler s jasným cílem. Při čtvrté soutěži seriálu MMČR chce tým Orsák Rallysport vybojovat zpět vedení v kategorii produkčních vozů, o které přišel po odstoupení na Rallye Šumava.

žádný příspěvek celý článek »

Posádka Deneš - Pfajfr je před Krumlovem pozitivně naladěna

foto

24. května 2012 • 12:30

Josef Deneš s Tomášem Pfajfrem absolvovali denní test před Rallye Český Krumlov. V týmu panuje pozitivní nálada a všichni jsou připraveni na velkou bitvu. Rallye Český Krumlov slaví v letošním roce kulaté čtyřicáté narozeniny a Josef Deneš s Tomášem Pfajfrem budou u toho!

žádný příspěvek celý článek »

Čtyřkolka hlavní cenou pro návštěvníky SAMSON-RALLYE-ARÉNY

foto

24. května 2012 • 12:25

Firma Cast, výhradní prodejce nářadí Milwaukee a AEG pro region Český Krumlov a České Budějovice, připravila doprovodný program na pátek i sobotu v prostorách před hlavní bránou výstaviště, kde se bude prezentovat. Návštěvníkům nabídne soutěž o výměnu kola na čas, odmění je drobnými dárky a absolutní vítěz dne obdrží cenu od firmy Cast.

žádný příspěvek celý článek »

Českokrumlovská premiéra Václava Kopáčka

foto

24. května 2012 • 08:55

Rally Team ROTO Plzeň vysílá na 40. ročník Rally Český Krumlov svého nadějného jezdce Václava Kopáčka. Letošní sezóna je pro plzeňský tým prozatím dosti nevyzpytatelná. S úžasem sledujeme obrovská překvapení v podobě zajížděných časů na jednotlivých rychlostních zkouškách, na druhou stranu se nám bohužel nevyhýbají zklamání z předčasně ukončených závodů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist