www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 12 - Rally San Marino (IRC)

Fotogalerie z Rally San Marino od Marka Pléhy

foto

23. července 2012 • 08:00

Ještě jednou se vrátíme na začátek července, kdy se uskutečnil další díl seriálu Intercontinental Rally Challenge, Rally San Marino. Do malého státu na severu Itálie se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Marek Pléha a vy si dnes můžete prohlédnout jeho fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally San Marino od André Lavadinha

foto

13. července 2012 • 11:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl seriálu Intercontinental Rally Challenge, Rally San Marino. Do malého státu na severu Itálie se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes můžete prohlédnout jeho fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally San Marino od Romana Kašpárka

foto

12. července 2012 • 11:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl seriálu Intercontinental Rally Challenge, Rally San Marino. Do malého státu na severu Itálie se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Roman Kašpárek a vy si dnes můžete prohlédnout jeho fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Giandomenico Basso vítězem Rally San Marino!

foto

7. července 2012 • 18:50

Giandomenico Basso poprvé od Rali Vinho da Madeira 2008 vyhrál soutěž seriálu IRC. Zároveň se postaral o přetržení vítězné série značky Škoda, která naposledy podlehla konkurenci loni v Sanremu. Basso také přidává historicky druhé prvenství pro Ford, o to první se postaral Mikko Hirvonen na Monte Carlu 2010.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze shakedownu Rally San Marino od Romana Kašpárka

foto

6. července 2012 • 10:10

Tento víkend se nese v duchu šotolinových rally. Mistrovství Evropy má na programu tureckou Bosphorus Rally, IRC zase novou Rally San Marino. U trati té druhé bude se svým fotoaparátem hlídkovat Roman Kašpárek, který v tuto chvíli představuje své první snímky pocházející ze shakedownu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally San Marino

foto

1. července 2012 • 14:45

Po více než čtyřměsíční přestávce se seriál Intercontinental Rally Challenge vrátí na šotolinový povrch. Dnes byl zveřejněn jmenný seznam přihlášených posádek na Rally San Marino, která se pojede v okolí tohoto malého státu na Apeninském poloostrově již koncem příštího týdne.

příspěvků: 1 celý článek »

Craig Breen se představí v Itálii i Rumunsku

foto

5. června 2012 • 17:00

Oproti původním plánům se britský mladík a úřadující šampion WRC Academy Craig Breen představí na dalších dvou soutěžích seriálu Intercontinental Rally Challenge, které se o uskuteční na Sicílii a v Rumunsku.

žádný příspěvek celý článek »

Hayden Paddon v San Marinu s Peugeotem

foto

23. května 2012 • 07:00

Premiérový start v seriálu Intercontinental Rally Challenge by si měl připsat úřadující světový šampion produkčních vozů, novozélanďan Hayden Paddon. Podle posledních informací by se měl postavit na start sedmého podniku, kterým bude Rally San Marino.

žádný příspěvek celý článek »

Kristian Sohlberg s Fiestou S2000 v IRC

foto

12. dubna 2012 • 01:00

Finský jezdec Kristian Sohlberg se stává dalším pilotem, který se v letošním roce představí v seriálu Intercontinental Rally Challenge za volantem Fordu Fiesta S2000.

žádný příspěvek celý článek »

toplist