www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 14 - Rally Argentina

Fotogalerie z Rally Argentina od André Lavadinha

foto

19. května 2014 • 22:00

Zatím poslední podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích se uskutečnil na jihoamerickém kontinentě. Rally Argentina tradičně poskytuje nádherné přírodní scenérie a nejinak tomu bylo i letos, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop s Janem Tománkem v Argentině osmí

foto

12. května 2014 • 15:45

Posádka Fordu Fiesta WRC Jipocar Czech National Teamu veze z pátého podniku MS v rally solidní osmé místo a bodový příděl, který ji nadále drží na deváté pozici celkové klasifikace šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Latvala v Argetině konečně pokořil Ogiera

foto

11. května 2014 • 19:30

Poslední etapa Argentinské rally, pátého podniku letošního mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích, měla relativně nudný průběh. Slovo relativně je zcela namístě, neboť se již nic nezměnilo na vítězství dvojice Latvala - Anttila na Volkswagenu Polo R WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop po první náročné etapě Rally Argentina šestý

foto

10. května 2014 • 09:30

Za pátým podnikem MS v rally se Jipocar Czech National Team vydal na jihoamerický kontinent, kde se o tomto víkendu koná 34. ročník Rally Argentina. První etapa na rozbitých šotolinových tratích v okolí letoviska Villa Caros Paz působila nemalé problémy mnohým favoritům, ale Martin Prokop s Janem Tománkem dovezli jejich Fiestu WRC do večerního servisu 'v celku' což se dalo považovat za malé vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Argentinský shakedown vyhrál Dani Sordo

foto

8. května 2014 • 18:00

Dani Sordo byl nejrychlejší na dnešním shakedownu před dalším závodem mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Argentina. 4,59 km dlouhý šotolinový úsek z Villa Garcia do Cabalanga zajel nejrychleji o necelou půvteřinu před Mikko Hirvonenem, s minimální ztrátou je následoval Jari-Matti Latvala.

žádný příspěvek celý článek »

Argentinu zachvátila rally horečka

foto

6. května 2014 • 11:00

Hostitelem pátého dějství sezony 2014 mistrovství světa FIA v rally je Argentina. Mads Ostberg/Jonas Andersson a Kris Meeke/Paul Nagle obsadí dva Citroëny DS3 WRC v Citroën Total Abu Dhabi World Rally Teamu. Citroën Racing drží ojedinělý rekord právě v Argentině v rámci mistrovství světa - devět vítězství na zdejší rally v řadě.

žádný příspěvek celý článek »

toplist