www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 09 - Rallye Monte Carlo

Johan Heloïse s Top Runem v IRC

foto

18. prosince 2009 • 16:30

Italská stáj Top Run Racing včera oficiálně prozradila, že by se měla představit na vybraných soutěžích nadcházejícího šampionátu Intercontinental Rally Challenge. Týmovou jedničkou se stane pilot z Martiniku Johan Heloïse.

žádný příspěvek celý článek »

Vojtěch Štajf se zúčastní Rallye Monte Carlo

foto

17. prosince 2009 • 16:15

Sedmý muž letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Vojtěch Štajf, se v polovině ledna nadcházejícího roku zúčastní jedné z nejlegendárnějších soutěží na světě, Rallye Monte Carlo.

příspěvků: 2 celý článek »

Bruno Magalhaes testoval na Rallye Monte Carlo

foto

16. prosince 2009 • 19:45

Portugalský šampion Bruno Magalhaes se poctivě připravuje na vstup na mezinárodní scénu. Svou premiéru si odbude v lednu na Rallye Monte Carlo. A právě na tuto soutěž testoval v minulých dnech ve Francouzských Alpách.

žádný příspěvek celý článek »

Clio R3 European Trophy zahájí na Rallye Monte Carlo

foto

16. prosince 2009 • 18:00

Jak jsme již před časem informovali, Renault Clio R3 European Trophy v nadcházejícím roce poprvé zamíří do České republiky. V těchto dnech byla dořešena i poslední hádanka ohledně šestého podniku v kalendáři - přeci jen se jím stává Rallye Monte Carlo.

příspěvků: 2 celý článek »

Sébastien Ogier a Stéphane Sarrazin opět na Rallye Monte Carlo

foto

16. prosince 2009 • 16:00

Stejně jako v loňském ročníku Rallye Monte Carlo, i v tom nadcházejícím se představí silná sestava Peugeot Sportu Sébastien Ogier a Stéphane Sarrazin. Společně se zástupci Kronosu a portugalského Peugeotu budou čelit početné záplavě kvalitních soupeřů a obhajovat loňské pozice.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu Nicolase Vouilloze před Rallye Monte Carlo 2010

foto

15. prosince 2009 • 14:30

Nicolas Vouilloz bude startovat na nadcházející Rallye Monte Carlo jako třetí jezdec Škody Motorsport. Za volantem Fabie S2000 ujel první kilometry minulý týden při testech v oblasti Alpes Maritimes. Dnes vám přinášíme několik snímků z těchto testů, které nám poskytl náš nový francouzský spolupracovník Alex.

žádný příspěvek celý článek »

Julien Maurin druhým továrním jezdcem M-Sportu na Rallye Monte Carlo

foto

15. prosince 2009 • 14:00

Francouzský jezdec Julien Maurin se představí na nadcházející Rallye Monte Carlo jako týmová dvojka M-Sportu. Společně s Mikko Hirvonenem tak odbudou oficiální soutěžní premiéru dlouho a s napětím očekávané nové zbraně automobilky Ford - Fiestu S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Oficiálně: Nicolas Vouilloz doplní tým Škoda Motorsport

foto

11. prosince 2009 • 15:30

Tovární tým Škoda Motorsport se na lednové Rally Monte Carlo, prvním podniku sezóny 2010 seriálu IRC, představí se třemi továrními posádkami. Stabilní členy týmu ve složení Hänninen - Markkula a Kopecký - Starý doplní ve třetím továrním voze francouzský vítěz seriálu IRC 2008 Nicolas Vouilloz. O svém spolujezdci se Vouilloz rozhodne během nadcházejících dnů.

příspěvků: 1 celý článek »

Nicolas Vouilloz se Škodou Fabia S2000?

foto

10. prosince 2009 • 14:45

Francouzský pilot Nicolas Vouilloz po letošní sezóně ukončil spolupráci s týmem Peugeot Sport i se svým dlouholetým spolujezdcem Nicolasem Klingerem. Předloňský vítěz Intercontinental Rally Challenge však chce v tomto seriálu zústat i nadále a tvrdě na své účasti pracuje.

příspěvků: 1 celý článek »

Nová Fabia S2000 v K.I.T. Racing (+FOTO)

foto

10. prosince 2009 • 14:00

Nová Škoda Fabia S2000 zamířila do dílen zlínské společnosti K.I.T. Racing. Tým, který se dosud soustředil na přípravu produkčních Lancerů a staral se i o Peugeot 207 S2000 Lukáše Lapdavského tak přivezl do své garáže nejnovější zbraň pro nadcházející sezónu.

žádný příspěvek celý článek »

Novou Fiestu S2000 bude při jejím debutu na Rallye Monte Carlo řídit Mikko Hirvonen

foto

8. prosince 2009 • 04:00

Posádka ve složení Mikko Hirvonen / Jarmo Lehtinen, která v letošní sezóně mistrovství světa v automobilových soutěžích obsadila celkově druhou příčku, bude na lednové rallye Monte Carlo startovat s vozem Ford Fiesta S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Oficiálně: Hirvonen s Fiestou S2000 na startu Monte Carla!

foto

4. prosince 2009 • 20:30

To, o čem se již delší dobu spekulovalo se po dnešním dnu stává skutečností. Šéf týmu M-Sport, který v současné době tvrdě pracuje na novém přírůstku do rodiny nesoucí jméno S2000, Fiestě S2000, oficiálně potvrdil nasazení jedničky továrního týmu, Mikko Hirvonena, do legendární Rallye Monte Carlo, která stejně jako v letošním roce otevře šampionát IRC.

příspěvků: 1 celý článek »

Mikko Hirvonen testoval Fiestu S2000 před Monte Carlem (+VIDEO)

foto

2. prosince 2009 • 15:00

V zimních podmínkách začalo tento týden testování týmu M-Sport, který neúnavně připravuje novou Fiestu S2000 pro Rallye Monte Carlo 2010, do jehož startu zbývají již jen dva měsíce. Při testování v departementu Ardéche v regionu Rhône-Alpes se jako první za volant posadil druhý nejlepší jezdec letošní sezóny světového šampionátu, Mikko Hirvonen, který si Fiestu S2000 nemůže vynachválit.

žádný příspěvek celý článek »

Meeke: Rally potřebuje organizátory, jako v Monte Carlu!

foto

14. října 2009 • 23:30

Novopečený šampion série IRC Kris Meeke chválí organizátory zahajovacího podniku sezony 2010, kterou bude stejně jako letos lednová Rallye Monte Carlo, za plánované změny v harmonogramu soutěže. Novinkou bude rozřazovací zkouška, na základě jejíchž výsledků budou posádky startovat do soutěže. Podnik bude stejně jako v letošním roce začínat netradičně již v první polovině týdne.

žádný příspěvek celý článek »

Monte Carlo 2010: revoluce v televizním vysílání z rally

foto

14. října 2009 • 17:05

Promotérská společnost Eurosport Evnents a Automobile Club de Monaco se v minulých dnech dohodly na plánu televizních přenosů z legendární Rallye Monte Carlo. A jde opravdu o velkolepou věc – živě mají být přenášeny bez výjimky všechny rychlostní zkoušky, což z této rally dělá podnik s historicky největším rozsahem televizních přenosů.

příspěvků: 4 celý článek »

toplist