www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Cyprus Rally & Golden Stage (IRC)

Fotogalerie z Cyprus Rally od André Lavadinha

foto

7. prosince 2011 • 18:30

Zatímco v okolí Slušovic, dějiště posledního letošního českého podniku, se snáší smíšená sněhovo-dešťová přeháňka, my se dnes virtuálně přesuneme do teplých krajů, když si prostřednictvím fotografií André Lavadinha připomeneme poslední díl letošního seriálu IRC, Cyprus Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kypru od Ondřeje Záruby

foto

19. listopadu 2011 • 18:15

Zimní mrazíky už jsou dávno tu, plýskanice a sněžení jsou na dohled. Není proto nic lepšího, než se alespoň prostřednictvím fotografií vrátit do tepla ve slunečném Středomoří - na Kypr. Tam se nedávno jel závěrečný podnik letošního IRC a jako bonus Golden Stage, která byla vydařenou tečkou za letošním napínavým ročníkem IRC. Necelých pět desítek snímků pořídil zlínský fotograf Ondřej Záruba.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Golden Stage od Josefa Petrů

foto

6. listopadu 2011 • 21:45

Definitivní tečkou za letošní sezónou IRC byla dnešní kyperská Golden Stage. Na necelých 20 km dlouhém testu se bojovalo o tučné finanční prémie. Nejrychlejším se nakonec stal Thierry Neuville, který si vítězství náležitě užíval, jak ostatně můžete posoudit ze snímků Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Cyprus Rally od Josefa Petrů

foto

6. listopadu 2011 • 19:30

Letošní ročník seriálu Intercontinental Rally Challenge je za námi. Také druhá etapa závěrečného podniku na Kypru přinesla spoustu zajímavého a definitivně korunovala Andrease Mikkelsena letošním šampionem. Nyní se můžeme na průběh celé soutěže podívat další padesátkou snímků od Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem Golden Stage 2011 je Thierry Neuville!

foto

6. listopadu 2011 • 15:10

Co si předsevzal, to splnil. Thierry Neuville se stal vítězem Golden Stage 2011 poté, co vyhrál oba průjezdy dvacetikilometrovou zkouškou. Málem vše bylo jinak, protože v jednom momentu byl jeho žlutý peugeot dvěma koly už na cestě do propasti pod cestou. Thierry nepříjemnou situaci ale vybojoval.

příspěvků: 1 celý článek »

Andreas Mikkelsen je mistrem Intercontinental Rally Challenge 2011!

foto

5. listopadu 2011 • 19:30

A je rozhodnuto! Andreas Mikkelsen s Olou Flöenem se stáváji mistry IRC 2011 poté, co zvítězili v Cyprus Rally, závěrečném podniku sezony. Se středomořskou soutěží se dvaadvacetiletý norský mladík rozloučil stylově - vítězstvím v závěrečné rychlostní zkoušce. Mikkelsen se v cíli velice emocionálně radoval z největšího úspěchu své dosavadní nepříliš dlouhé kariéře.

příspěvků: 5 celý článek »

Šampionem IRC 2011 se stal Andreas Mikkelsen s Fabií Super 2000

foto

5. listopadu 2011 • 17:50

Šampionem Intercontinental Rally Challenge (IRC) roku 2011 se stal Andreas Mikkelsen z týmu Škoda UK Motorsport. S vozem Fabia Super 2000 připraveným továrním týmem Škoda Motorsport přesvědčivě zvítězil v poslední soutěži sezony na Kypru a získal vysněný titul šampiona. Druhý na Kypru i celkově v IRC skončil Jan Kopecký z továrního týmu Škoda Motorsport, který se tak stal potřetí v řadě za sebou vicemistrem.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Cyprus Rally od Josefa Petrů

foto

4. listopadu 2011 • 20:10

Poslední soutěží letošního Intercontinental Rally Challenge je Cyprus Rally. Na malebný ostrov se i v letošním roce vydal náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů, jehož snímky z průběhu první etapy této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Finále IRC na Kypru nabízí dramatickou podívanou

foto

4. listopadu 2011 • 17:50

Kyperská rally, poslední soutěž letošního šampionátu IRC, slibovala již před startem napínavou podívanou - mix povrchů, pět kandidátů na titul, dvojnásobný počet bodů za celkové umístění. Zatímco čtvrteční úvodní městská rychlostní zkouška navnadila diváky, páteční porce čtyř rychlostních zkoušek přinesla drama hned na úvod.

žádný příspěvek celý článek »

Kypr: Juho Hänninen o svém odstoupení

foto

4. listopadu 2011 • 14:15

Útok na další možný letošní titul skončil na Kyperské rally pro nového mistra světa SWRC Juho Hänninena hned dnes dopoledne, když havaroval na druhém rychlostním testu. Co se stalo vysvětlil finský pilot v rozhovoru pro náš server.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Cyprus Rally včetně startovních čísel

foto

1. listopadu 2011 • 18:10

Organizátoři závěrečného podniku Intercontinental Rally Challenge, Rally Cyprus, dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek včetně přidělených startovních čísel. Jako první se na trať vydá obhájce loňského prvenství a pravidelný účastník SWRC Nasser Al Attiyah.

žádný příspěvek celý článek »

IRC šampion Škoda na Kypru se čtyřmi kandidáty na titul

foto

31. října 2011 • 18:55

Napínavou podívanou slibuje finálová soutěž letošního šampionátu IRC o nadcházejícím víkendu. Tři týdny po opětovném získání titulu mezi značkami budou na startu kyperské rally hned čtyři piloti s vozem Fabia Super 2000 s šancemi na titul mezi jezdci. Chybět nebudou oba piloti továrního týmu Škoda Motorsport - aktuální lídr pořadí IRC Jan Kopecký a druhý v pořadí a čerstvý mistr světa SWRC Juho Hänninen.

žádný příspěvek celý článek »

toplist