www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Agrotec Rally Hustopeče (MMČR)

Fotogalerie z Agrotec Syntium Rally Hustopeče od Lukáše Urbaníka

foto

28. června 2012 • 01:30

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Agrotec Syntium Rally Hustopeče. Na rychlostní zkoušky v jihomoravských vinicích zavítal i náš redakční spolupracovník Lukáš Urbaník a vy si dnes můžete prohlédnout jeho fotografie.

žádný příspěvek celý článek »

Z vinného sklípku rovnou k vítězství

foto

27. června 2012 • 12:40

Agrotec Rally Hustopeče je jediným podnikem v kalendáři tuzemských rallyových šampionátů, který soutěžní peloton přivádí na pohostinnou půdu jižní Moravy. V kraji vína a slivovice se při hustopečské rally závodilo již poosmé, startovní pole však bylo v dosavadní historii této soutěže nejpočetnější. Mezi 80 posádkami, jež se v pátek večer vydaly na trať, nechyběli Martin Vlček a Richard Lasevič.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Vrkoslav vítězem Fabia R2 Cupu

foto

26. června 2012 • 15:50

Soutěž v okolí jihomoravských Hustopečích byla letos v pořadí již třetím podnikem seriálu Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup. Páteční startovní rampu opustilo celkem šest vozů Škoda Fabia R2. Piloti těchto speciálů bojovali nejen v rámci zmíněného poháru, ale i v rámci třídy 6.

žádný příspěvek celý článek »

Série druhých míst pokračovala i v Hustopečích

foto

26. června 2012 • 10:00

Čtvrtý start Adell Mogul Racing Teamu v sezoně, čtvrtá stříbrná pozice pro Romana Krestu s Petrem Grossem. Nad síly jejich Škody Fabia Super 2000 opět při Agrotec Petronas rally Hustopeče byl pouze Jan Kopecký.

žádný příspěvek celý článek »

Štajfovo stříbro mezi vinicemi

foto

26. června 2012 • 09:50

Subaru Czech Rally Team prolomil letošní smolnou sérii a v Hustopečích zažil velmi úspěšný víkend. Posádka Vojtěch Štajf – Marcela Ehlová si ve svém Subaru Impreza WRX STI odvezla z jihomoravské soutěže šestou příčku v absolutním pořadí soutěže a druhou příčku ve své třídě 3.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Mini z Hustopečí přivezl body jen z prvního dne

foto

26. června 2012 • 09:20

Posádka EuroOil-invelt teamu Václav Pech s Petrem Uhlem a vozem MINI John Cooper Works S2000 - 1,6 turbo, vstoupila do Rallye Hustopeče třetím nejrychlejším časem na úvodní rychlostní zkoušce a po celou první etapu tuto pozici neopustila.

žádný příspěvek celý článek »

Chyba v závěru Rally Hustopeče stála Semeráda „bednu“

foto

26. června 2012 • 09:00

Na Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče odjížděla posádka Semerád Rally Teamu Martin Semerád – Bohuslav Ceplecha v dobré náladě. Čekal je start na jižní Moravě, kde Martin dosud nezávodil, ale dokázal si velmi dobře představit, co jej na vinařských stezkách a rychlých úsecích, které je spojují, čeká. Týmové Mitsubishi Lancer EVO IX bylo opět perfektně připraveno, a tak dle očekávání a předsevzetí tým začal tam, kde v předchozích závodech skončil.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák vyhrál strhující duel o krále třídy 3

foto

26. června 2012 • 08:40

Jaroslav Orsák zopakoval v Hustopečích svůj loňský úspěch. V náročných podmínkách soutěže se smíšeným povrchem vyhrál letos potřetí kategorii produkčních vozů a v jihomoravských vinicích udělal důležitý krok na cestě za mistrovským titulem. Posádka Orsák – Šmeidler se prosadila i v absolutní klasifikaci, kde se svým Mitsubishi Lancer Evo 9 vybojovala pátou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Dvě vteřiny od stupňů vítězů

foto

26. června 2012 • 08:20

Výborné časy, vyrovnané výkony, obrovské odhodlání..., na získání cenného kovu to sice nestačilo, přesto posádka Pavel Valoušek a Lukáš Kostka na uplynulé Rally Hustopeče dokázala, že patří mezi českou rallyovou elitu.

příspěvků: 1 celý článek »

Dalmatýnka se zakousla do bronzu a nepustila

foto

26. června 2012 • 07:00

Sportovní drama bez jediné režijní chyby! Tak musel hodnotit dvoudenní boj stupně vítězů každý, kdo sledoval průběh Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče. Pro Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta mělo toto drama to nejlepší možné vyvrcholení, protože to byli v cíli právě oni, kdo se radoval ze třetího místa v absolutním pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Kopeckého famózní bilance pokračuje

foto

25. června 2012 • 09:30

Posádka továrního týmu Škoda Motorsport Jan Kopecký/Pavel Dresler zvítězila přesvědčivým způsobem i v pátém letošním vystoupení v českém rallyovém šampionátu. V Hustopečích si systémem start-cíl dojeli Kopecký s Dreslerem pro svůj další triumf a s plným počtem bodů jsou blízko titulu mistrů České republiky. Obhajobou loňského prvenství v Hustopečích potvrdili svou letošní famózní bilanci na českých soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem vítězi Rally Hustopeče 2012

foto

24. června 2012 • 01:00

Posádka Škody Motorsport Jan Kopecký – Pavel Dresler na voze Škoda Fabia Super 2000 obhájila loňské prvenství na hustopečském závodě a navázala na sérii čtyř letošních vítězství v řadě.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký si upevnil vedení v AGROTEC PETRONAS Syntium rally Hustopeče

foto

23. června 2012 • 15:20

Po osmi z dvanácti rychlostních zkoušek hustopečské soutěže se zdá být rozhodnuto. Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem výrazně navýšili náskok před konkurencí a do závěru závodu půjdou s náskokem necelé půl minuty. Roman Kresta s Petrem Grossem si s přehledem kontrolují druhou pozici, třetí zůstávají Václav Pech s Petrem Uhlem.

žádný příspěvek celý článek »

Dramatický průběh AGROTEC PETRONAS Syntium rally Hustopeče

foto

23. června 2012 • 01:30

Necelých pět sekund dělí po první etapě hustopečské soutěže vedoucí posádku Jan Kopecký – Pavel Dresler před jejich pronásledovateli Romanem Krestou s Petrem Grossem. Rozhodnuto však není ani o dalších postech, těsné rozestupy slibují zajímavé souboje i o třetí příčku mezi Václavem Pechem, Jaromírem Tarabusem a Pavlem Valouškem.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče: po první sekci v čele dvojice Kopecký - Dresler

foto

22. června 2012 • 22:25

AGROTEC PETRONAS Syntium rally Hustopeče má za sebou první dva testy. V obou byla nejrychlejší posádka Škody Motorsport Jan Kopecký – Pavel Dresler. Jejich náskok na druhé v pořadí Romana Krestu s Petrem Grossem je 2,3 sekundy. Také další pozice kopírují dosavadní průběh sezony. Za třetím Václavem Pechem jsou srovnáni Jaromír Tarabus a Pavel Valoušek. Produkčním vozům vládne Martin Semerád, dvoukolkám Jan Černý.

žádný příspěvek celý článek »

toplist