www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Agrotec Rally Hustopeče (MMČR)

Petr Picka nejen o smolném heveru

foto

23. července 2012 • 10:00

Petr Picka je hodně známý jako navigátor Václava Kopáčka. Letos se svezl ale také s Jiřím Hladíkem a Martinem Hudcem. S posledním jmenovaným bude startovat i na rally v Kostelci nad Orlicí.

žádný příspěvek celý článek »

Takové menší katastrofy Václava Dunovského…

foto

11. července 2012 • 14:30

Letošní seriál Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v rally pokračoval v závěru června osmým ročníkem Agrotec Petronas Syntium Rally v Hustopečích. Na startu soutěže nechyběla ani posádka Škody Fabia Super 2000 Václav Dunovský a Petr Machů.

žádný příspěvek celý článek »

Tým CERS performance hustopečskou smůlu neprolomil

foto

10. července 2012 • 17:00

Bylo to přesně před rokem, kdy tým CERS performance zažil jediné předčasné odstoupení v celé sezoně 2011. Honda Civic VTi Ondřeje Bisahy se tehdy kvůli banální technické závadě zastavila na první sobotní vložce Rally Hustopeče. Tým chtěl tuto kaňku letos vymazat a na jižní Moravu vyrazil s velkým očekáváním. Poprvé od Valašské Rally opět nasadil dva vozy s Ondřejem Bisahou a Zbyňkem Ballerem za volanty.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Hustopečí od Romana Kašpárka a Josefa Petrů

foto

9. července 2012 • 13:00

Koncem tohoto týdne bude pokračovat seriál MMČR v Mladé Boleslavi. Rally Bohemia patří k předním soutěžím v Česku a i letos jistě nabídne hodnotný sport. My se ale ještě jednou vrátíme o dva týdny zpět na jihomoravskou Rally Hustopeče, kterou se svými fotoaparáty sledovali i Josef Petrů a Roman Kašpárek.

žádný příspěvek celý článek »

Rujbra s Nesvadbou zradila těsně před cílem Hustopečí převodovka

foto

9. července 2012 • 09:05

Druhá polovina Mediasport.cz Mezinárodního mistrovství ČR odstartovala při osmém ročníku Rally Hustopeče. Hustopeče jsou velmi specifickou soutěží, když se zde jede mnoho šotolinových úseků, nechybí ani atraktivní úseky mezi vinohrady po velmi úzkých a uskákaných silničkách. Je tomu přesně rok, co spolu poprvé startoval Patrik Rujbr a Richard Nesvadba.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý nadále vládne českým dvoukolkám

foto

1. července 2012 • 13:40

Posádka Jan Černý – Pavel Kohout pokračuje ve svém suverénním tažení českým šampionátem. I při Agrotec Petronas rally Hustopeče dominovala mezi vozy s jednou poháněnou nápravou a v rámci Citroën Racing Trophy CZ opět získala finanční prémii čtyři tisíce euro.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče: nový motor, dýmovnice i zablokovaná záda spolujezdce

foto

29. června 2012 • 08:00

Byla to poměrně divoká soutěž, na které si prošli vším možným. Posuďte sami: úctyhodných 161 ostrých kilometrů, premiéra zbrusu nového motoru, dýmovnice a světelná show fanoušků přímo na trati erzety, záda spolujezdce zablokovaná takovým způsobem, že jej museli do auta i z něj nakládat dva chlapi, a nakonec odstoupení kvůli technické závadě.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Růžička atakoval v Hustopečích TOP 10

foto

29. června 2012 • 07:00

Velký domácí šampionát je pro letošek ve vsetínském JTRT parketou především pro Tomáše Růžičku. Na moravský závod mezi vinicemi v okolí Hustopečí však tentokrát vyrazily i další dva jezdci JT Říha Group Rally Teamu, a sice Jaromír Tomaštík a také Martin Vlček.

žádný příspěvek celý článek »

Barvík se ve vinicích vlezl do desítky nejrychlejších

foto

28. června 2012 • 10:00

V uplynulém týdnu se přehouplo MMČR v rally do své druhé poloviny. Naprogramu byla VIII. Agrotec Petronas Syntium rally Hustopeče. Dlouho dopředu bylo domluveno, že se vedle Vladimíra Barvíka usadí jiný spolujezdec nežli obvyklý Pavel Gabrhelík a to Josef Bartončík.

žádný příspěvek celý článek »

Černý Kohout po Hustopečích blíže k titulu

foto

28. června 2012 • 09:00

Pro černý Citroën DS3 R3T byla Agrotec Rally Hustopeče druhým závodem, kde se v tomto atraktivním designu představil s posádkou Jan Černý – Pavel Kohout. Mladíci vstupovali do soutěže jako průběžně vedoucí posádka klasifikace dvoukolek a jejich cílem bylo znovu mezi těmito vozy zvítězit a pokusit se zajíždět i časy mezi nejrychlejšími v absolutním pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězství zůstalo na Moravě – nejrychlejší byli Kneifel s Blažkem

foto

28. června 2012 • 08:00

Zlínská dvojice Milan Kneifel – Jaroslav Blažek si při VIII. Agrotec Petronas Syntium rally Hustopeče dojela pro nejlepší letošní výsledek v kategorie vozů s jednou poháněnou nápravou. Zároveň zvítězila v ROPRO Clio R3 Czech Trophy 2012. V Hustopečích proběhl čtvrtý díl tohoto seriálu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Syntium Rally Hustopeče od Lukáše Urbaníka

foto

28. června 2012 • 01:30

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Agrotec Syntium Rally Hustopeče. Na rychlostní zkoušky v jihomoravských vinicích zavítal i náš redakční spolupracovník Lukáš Urbaník a vy si dnes můžete prohlédnout jeho fotografie.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Syntium Rally Hustopeče od Jiřího Jermakova

foto

27. června 2012 • 19:30

Minulý víkend byl rally více než nabitý a svého dalšího dějství se dočkal také 'velký' domácí šampionát. V okolí Hustopečí nechyběl se svou fotografickou technikou ani náš stálý redakční kolega Jiří Jermakov a právě jeho fotogalerii z Agrotec Syntium Rally Hustopeče můžete shlédnout nově na našich stránkách.

žádný příspěvek celý článek »

Z vinného sklípku rovnou k vítězství

foto

27. června 2012 • 12:40

Agrotec Rally Hustopeče je jediným podnikem v kalendáři tuzemských rallyových šampionátů, který soutěžní peloton přivádí na pohostinnou půdu jižní Moravy. V kraji vína a slivovice se při hustopečské rally závodilo již poosmé, startovní pole však bylo v dosavadní historii této soutěže nejpočetnější. Mezi 80 posádkami, jež se v pátek večer vydaly na trať, nechyběli Martin Vlček a Richard Lasevič.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Vrkoslav vítězem Fabia R2 Cupu

foto

26. června 2012 • 15:50

Soutěž v okolí jihomoravských Hustopečích byla letos v pořadí již třetím podnikem seriálu Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup. Páteční startovní rampu opustilo celkem šest vozů Škoda Fabia R2. Piloti těchto speciálů bojovali nejen v rámci zmíněného poháru, ale i v rámci třídy 6.

žádný příspěvek celý článek »

toplist