www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 10. května 2024, Svátek má Blažena, zítra Svatava

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Sledujte výsledky Vodafone Rally de Portugal ON LINE

foto

9. května 2024 • 19:00

Po asfaltovém Chorvatsku se světový šampionát přesouvá zpět na šotolinový povrch. V již skoro tradičním květnovém termínu se totiž koná jeden z nejoblíbenějších závodů mistrovství světa - Vodafone Rally de Portugal s centrem na předměstí Matosinhos nedaleko Porta. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »


Tomáš Večerka: Dravé mládí získává zkušenosti v zahraničí

foto

9. května 2024 • 18:30

Příjmení Večerka není v českém rallysportu žádnou neznámou. Šestačtyřicetiletý Michal už více než pětadvacet let usedá do soutěžních vozů jako jezdec, ale většinu startů absolvoval jako spolujezdec. V loňském roce vyhrál společně s Jiřím Hanákem při barumce Star Rally Historic na voze BMW M3.

žádný příspěvek celý článek »


Fotogalerie ze Síť21 Rallysprint Kopná od Jörga Ullmanna

foto

9. května 2024 • 11:00

Druhým podnikem domácí Rallysprint série se stala Síť21 Rallysprint Kopná, která v nádherném jarním počasí přivítala téměř rekordní počet posádek. A na tratích kolem Slušovic a Podkopné Lhoty se bylo skutečně nač dívat, jak ostatně můžete posoudit z galerie, kterou pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Jörg Ullmann.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Šipoš a výborné výsledky na českých rally tratiach

foto

9. května 2024 • 09:00

Mladého, dvadsaťdva ročného Filipa Šipoša na českých rally tratiach už diváci poznajú dobre. Horšie je to doma, na Slovensku, kde Filip veľmi nepôsobí. Predstavil sa iba jedenkrát v rámci Auto Show.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprint Kopná v Cupu: Dominik Jakeš nejrychlejším poháristou

foto

9. května 2024 • 08:00

Čermák a Hrachovec Adam Cup 2024 zůstal na moravských silničkách, po Valašské rally ValMez pokračoval jubilejní desátý ročník Rallysprintem Kopná, s centrem ve Slušovicích. O prvenství si to rozdali Matěj Manderla a nakonec rychlejší Dominik Jakeš, třetí příčku vybojoval Tomáš Dudák.

žádný příspěvek celý článek »

Víťazstvo v 2WD a triede pre Švecovcov a Aries Racing na Kopnej

foto

8. května 2024 • 18:00

Najrýchlejšou dvojkolkou v rámci otváracieho kola slovenského šampionátu v rally sa v Slušoviciach stala posádka Aries Racing Teamu Kamil a Erik Švecovci na Peugeote 208 Rally4.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Košice čaká na začiatku leta jubilejný päťdesiaty ročník

foto

8. května 2024 • 17:00

Kalendárny rok 2024 prinesie v automobilovom športe dôležitú udalosť. Jedna z najstarších súťaží na Slovensku Garrett Rally Košice oslávi významné jubileum. V metropole východoslovenského regiónu sa v termíne 12. - 14. júla uskutoční jej päťdesiaty ročník. Tradičná rally sa vedľa šampionátu FIA strednej Európy a Majstrovstiev Slovenskej republiky započíta aj do poľského šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Síť21 Rallysprint Kopná od Iva Prieložného

foto

8. května 2024 • 16:00

Druhým podnikem domácí Rallysprint série se stala Síť21 Rallysprint Kopná, která v nádherném jarním počasí přivítala téměř rekordní počet posádek. A na tratích kolem Slušovic a Podkopné Lhoty se bylo skutečně nač dívat, jak ostatně můžete posoudit z galerie, kterou pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Ivo Prieložný.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vítězství na Rally Islas Canarias obhájil Yoann Bonato

foto

7. května 2024 • 09:00

Francouzský jezdec Yoann Bonato obhájil loňské vítězství na Rally Islas Canarias, tentokrát to však neměl tak jednoduché. Více než rovnocennými soupeři mu byli nakonec celkově druhý Mathieu Franceschi a po mohutném finiši bronzový Alejandro Cachón.

žádný příspěvek celý článek »

Samohýl Škoda Team obhájil na Kopné prvenství

foto

7. května 2024 • 08:00

Podruhé v řadě se zapsal do statistik vítězů Rallysprintu Kopná Samohýl Škoda Teamu a posádka Adam Březík – Ondřej Krajča. S vozem Škoda Fabia RS Rally2 nechali tentokrát za sebou tradičního rivala Dominika Stříteského a navrátilce Tomáše Kostku.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Síť21 Rallysprint Kopná od Dalibora Benycha

foto

6. května 2024 • 21:00

Druhým podnikem domácí Rallysprint série se stala Síť21 Rallysprint Kopná, která v nádherném jarním počasí přivítala téměř rekordní počet posádek. A na tratích kolem Slušovic a Podkopné Lhoty se bylo skutečně nač dívat, jak ostatně můžete posoudit z galerie, kterou pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Robo Kolčák odštartoval slovenský rally šampionát tretím miestom absolútne

foto

6. května 2024 • 19:00

Chooligan Racing Team spoločne s Róbertom Kolčákom, Zuzanou Lieskovcovou a Škodou Fabia R5 úspešne vykročili do Majstrovstiev Slovenska v rally 2024 tretím miestom absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Adam Březík vyhrál Kopnou podruhé v řadě stylem start - cíl

foto

5. května 2024 • 20:00

Absolutním vítězem 29. Síť21 Rallysprint Kopná 2024 se stala posádka Samohýl Škoda Team ve složení Adam Březík, Ondřej Krajča na voze Škoda Fabia RS Rally2. Lukovský jezdec potvrdil roli favorita a obhájil loňské prvenství. V okolí Slušovic a Podkopné Lhoty vedl od úvodní rychlostní zkoušky a v cíli měl náskok 20,4 sekundy. Druhé místo obsadila dvojice Auto Podbabská Škoda Mol Team Dominik Stříteský, Jiří Hovorka, třetí dojeli Tomáš Kostka, Miroslav Houšť s minutovým odstupem na vítěze.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná: na shakedownu byl nejrychlejší Dominik Stříteský

foto

4. května 2024 • 08:00

Loňští vicemistři České republiky v rally Dominik Stříteský, Jiří Hovorka na voze Škoda Fabia RS Rally2 vyhráli testovací rychlostní zkoušku (shakedown) v rámci 29. Síť21 Rallysprint Kopná 2024. Prolog před startem druhého podniku sedmidílné série Autoklub Rallysprint série se jel na necelém dvoukilometrovém úseku z Neubuze do Slušovic.

žádný příspěvek celý článek »

Přejímkami prošlo celkem 132 posádek, favorité jsou na startu

foto

4. května 2024 • 07:00

Celkem 107 soudobých vozů a 25 historických automobilů prošlo pátečními administrativními a technickými přejímkami na 29. ročník Síť21 Rallysprint Kopná 2024. Populární Kopná se jede v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty jako druhý podnik sedmidílného seriálu Autoklub Rallysprint série, Poháru 2+ a podruhé je součástí Mezinárodního mistrovství Slovenské republiky v rally. Vedle posádek z České republiky, Slovenska a Polska mají své zastoupení na straně spolujezdců Německo i Francie.

žádný příspěvek celý článek »

toplist