www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. května 2024, Svátek má Zbyšek, zítra Monika

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže

[ 1 | 2 ] starší

BOAS Záhoří řadí pětku

foto

10. dubna 2024 • 11:00

V poněkud nezvyklém srpnovém termínu, zato však na osvědčeném místě, se letos uskuteční už pátý ročník stále populárnější motoristické akce s názvem BOAS Záhoří. Tato soutěž s centrem v Žákovicích na Přerovsku je otevřena všem, kteří si troufnou ověřit své nejen řidičské a navigační dovednosti v pěti nelehkých disciplínách.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vítězem Jänner Rallye se stal domácí Michael Lengauer

foto

8. ledna 2024 • 21:00

Na sedmatřicátý ročník rakouské Jänner Rallye nedaleko českých hranic zavítalo konečně i zimní počasí. Tyto podmínky dopomohly k vítězství domácímu Michaelu Lengauerovi, jenž zvítězil před bratry Wagnerovými, kteří jej v pořadí starší Simon - mladší Julian doplnili na stupních vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Zlatý pohár s černou stužkou

foto

17. května 2024 • 13:00

Druhé letošní vystoupení mají za sebou Stanislav Budil a Petr Vejvoda v rámci evropského šampionátu rally historických vozů. Bylo to vystoupení úspěšné a dokonce vítězné, nicméně s oslavami ve smutném duchu.

žádný příspěvek celý článek »

História motorizmu v Košiciach, predchodcovia Rally Košice

foto

15. května 2024 • 23:00

Jedna z najstarších automobilových súťaží na Slovensku Rally Košice oslávi v tomto lete jubilejný päťdesiaty ročník. Vznikla v roku 1971 a za predchádzajúce roky prešla náročnú, ale úspešnú cestu až na výslnie. Pri jej zrode je od prvého ročníka až do dnešných dní Auto Klub Košice.

žádný příspěvek celý článek »

Naváže Štajf ve Španělsku na domácí úspěch?

foto

14. května 2024 • 11:00

Evropský šampionát automobilových soutěží historických vozů se z České republiky přestěhuje o nadcházejícím víkendu do slunného Španělska. V jubilejním 15. ročníku Historic Rally of Asturias se další body do celkové klasifikace letošního seriálu FIA EHRC pokusí získat posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a Veronika Havelková.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Večerka: Dravé mládí získává zkušenosti v zahraničí

foto

9. května 2024 • 18:30

Příjmení Večerka není v českém rallysportu žádnou neznámou. Šestačtyřicetiletý Michal už více než pětadvacet let usedá do soutěžních vozů jako jezdec, ale většinu startů absolvoval jako spolujezdec. V loňském roce vyhrál společně s Jiřím Hanákem při barumce Star Rally Historic na voze BMW M3.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Košice čaká na začiatku leta jubilejný päťdesiaty ročník

foto

8. května 2024 • 17:00

Kalendárny rok 2024 prinesie v automobilovom športe dôležitú udalosť. Jedna z najstarších súťaží na Slovensku Garrett Rally Košice oslávi významné jubileum. V metropole východoslovenského regiónu sa v termíne 12. - 14. júla uskutoční jej päťdesiaty ročník. Tradičná rally sa vedľa šampionátu FIA strednej Európy a Majstrovstiev Slovenskej republiky započíta aj do poľského šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf slavil triumf na historické Vltavě

foto

23. dubna 2024 • 11:00

Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a Veronika Havelková předvedla s vozem Toyota Celica GT-Four na trati 32. ročníku Historic Vltava Rallye o uplynulém víkendu brilantní jízdu, suverénně zvítězila v jejím absolutním pořadí a zaznamenala tak po dlouhých 13 letech vítězství pro české barvy v domácí soutěži evropského šampionátu historiků. Také druhá posádka týmu Jan Bejvl s Janem Hlistou se mohla radovat z výrazného úspěchu.

žádný příspěvek celý článek »

Budila s Vejvodou čeká domácí soutěž - a taky zima

foto

19. dubna 2024 • 16:00

Zdolat Historic Vltava Rallye – to je velký úkol posádky Stanislav Budil – Petr Vejvoda pro nadcházející víkend. Druhý podnik evropského šampionátu historických vozů zároveň otevírá české mistrovství, a tak je úspěch na něm dvojnásob důležitý. Závodníky ale čekají hodně těžké povětrnostní podmínky.

žádný příspěvek celý článek »

Racing21 cílí v roce 2024 na pódium historiků v Evropě

foto

17. dubna 2024 • 15:00

Nová sezóna soutěžního týmu ACCR Racing21 se odehraje především ve znamení startů v seriálu FIA European Historic Rally Championship. Sportovní program však obohatí také účast ve vybraných domácích rallysprintech s vozem třídy Rally2, reprezentace na FIA Motorsport Games a starty na tradičních volných podnicích.

žádný příspěvek celý článek »

Absolútne víťazstvo na Cemjate brali Kolčák s Lieskovcovou

foto

17. dubna 2024 • 10:00

Úvodné podujatie tohtoročného seriálu Mini Rally Cup v Prešove absolútne vyhrala posádka Róbert Kolčák – Zuzana Lieskovcová na vozidle Škoda Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Tatry sa hlási o slovo s novým hlavným partnerom

foto

16. dubna 2024 • 13:00

Už o šesť týždňov štartuje pod tatranskými vrcholmi 51. ročník Slovakia Rallye Tatry. Tradičná súťaž s centrom v Poprade sa uskutoční v obvyklom termíne na konci mája (23. – 25. 5. 2024). Podobne ako v minulom roku sa pôjde v rámci slovenského šampionátu v režime jednoetapovej súťaže.

žádný příspěvek celý článek »

Úvod německého šampionátu pro Tannerta

foto

26. března 2024 • 18:35

O zahájení letošního šampionátu našich západních sousedů se postarala v druhé polovině března 59. Adac Rallye Erzgebirge 2024, která s sebou jako zajímavost přinesla nejvýše položené rychlostní zkoušky v celém letošním mistrovství Německa.

žádný příspěvek celý článek »

V Klatovech přibývá přihlášek na dubnové soutěže

foto

25. března 2024 • 18:00

Na Historic Vltava Rallye a Rallye Šumava Klatovy už se stihlo přihlásit v součtu přes sedmdesát vozů, a tak je zřejmé, že i letos se budou při obou kláních odehrávat veliké bitvy. Soutěže se pojedou v dnech 19. – 21. 4. 2024 a účastníky každé z nich čeká přes 140 kilometrů rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Naděje Budila s Vejvodou ve Španělsku sfoukla svíčka

foto

24. března 2024 • 13:30

První „R“ značící nedojetí do cíle se v rámci tabulky evropského šampionátu historických vozů objevilo u Stanislava Budila s Petrem Vejvodou v zápisu z letošní Rally Costa Brava. Pocit z velmi dobrého začátku soutěže jim zhatila technika, která zkrátka odmítla poslušnost.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 ] starší
toplist