www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 13. května 2024, Svátek má Servác, zítra Bonifác

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Jakub Jirovec v Krumlově s Yarisem Rally2

foto

13. května 2024 • 13:30

V polovině května čeká na Jakuba Jirovce a Petra Jindru velká výzva. Společně usednou do horké novinky letošní sezony Toyoty GR Yaris Rally2. Pro plzeňského jezdce to bude první start s tímto vozem, ale za volantem Toyoty Kubu letos ještě uvidíme.

žádný příspěvek celý článek »


Fotogalerie ze Síť21 Rallysprint Kopná od Rallyservice.cz

foto

13. května 2024 • 13:00

Druhým podnikem domácí Rallysprint série se stala Síť21 Rallysprint Kopná, která v nádherném jarním počasí přivítala téměř rekordní počet posádek. A na tratích kolem Slušovic a Podkopné Lhoty se bylo skutečně nač dívat, jak ostatně můžete posoudit z galerie, kterou pro vás připravili naši stálí redakční spolupracovníci z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »


Ľubomír Matejička si plní svoj chlapčenský rally sen

foto

13. května 2024 • 10:00

Sympatický, vysoký stavbár na prahu štyridsiatky, otec dvojročného syna Ľubka, si plní svoje chlapčenské sny. Ako to začalo, pokračovalo a kam to smeruje sme sa pozhovárali s Ľubomírom Matejičkom.

žádný příspěvek celý článek »

43. Silmet Rally Příbram, aneb štempl již máme ...

foto

13. května 2024 • 09:00

Dnes byla schválena zvláštní ustanovení 43. Silmet Rally Příbram, takže razítko na nich je ještě mokré. Ale i tak to znamená, že jsou ZU platná a vše již je jasně dáno. Například definují termín uzávěrky přihlášek. Do té zbývá sice ještě dost času, ale již nyní se mohou posádky přihlašovat přes portál Autoklubu na 43. Silmet Rally Příbram tak, jak již je několik let obvyklé.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vítězem Vodafone Rally de Portugal se stal Sébastien Ogier

foto

12. května 2024 • 17:00

Vítězem letošního ročníku Vodafone Rally de Portugal se stal Sébastien Ogier, který dokázal odolat nedělnímu ataku celkově druhého Otta Tänaka. Na bronzový stupínek pak vystoupal Thierry Neuville, který svým výsledkem navýšil svůj náskok na čele průběžného pořadí mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Český Krumlov

foto

10. května 2024 • 22:00

Již příští týden bude pokračovat mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Posádky se vydají do jižních Čech na oblíbenou Rallye Český Krumlov, jenž opět nalezne servisní zázemí na výstavišti v Českých Budějovicích. Organizátoři dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek, který slibuje skutečně napínavou podívanou.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Italia Sardegna

foto

10. května 2024 • 15:00

Šestým podnikem mistrovství světa v automobilových soutěžích bude na přelomu května a června tradiční Rally Italia Sardegna, jenž se opět uskuteční na stejnojmenném ostrově ve Středozemním moři a bude mít centrum zpět v Algheru. Organizátoři soutěže v těchto dnech zveřejnili seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Večerka: Dravé mládí získává zkušenosti v zahraničí

foto

9. května 2024 • 18:30

Příjmení Večerka není v českém rallysportu žádnou neznámou. Šestačtyřicetiletý Michal už více než pětadvacet let usedá do soutěžních vozů jako jezdec, ale většinu startů absolvoval jako spolujezdec. V loňském roce vyhrál společně s Jiřím Hanákem při barumce Star Rally Historic na voze BMW M3.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Síť21 Rallysprint Kopná od Jörga Ullmanna

foto

9. května 2024 • 11:00

Druhým podnikem domácí Rallysprint série se stala Síť21 Rallysprint Kopná, která v nádherném jarním počasí přivítala téměř rekordní počet posádek. A na tratích kolem Slušovic a Podkopné Lhoty se bylo skutečně nač dívat, jak ostatně můžete posoudit z galerie, kterou pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Jörg Ullmann.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Šipoš a výborné výsledky na českých rally tratiach

foto

9. května 2024 • 09:00

Mladého, dvadsaťdva ročného Filipa Šipoša na českých rally tratiach už diváci poznajú dobre. Horšie je to doma, na Slovensku, kde Filip veľmi nepôsobí. Predstavil sa iba jedenkrát v rámci Auto Show.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprint Kopná v Cupu: Dominik Jakeš nejrychlejším poháristou

foto

9. května 2024 • 08:00

Čermák a Hrachovec Adam Cup 2024 zůstal na moravských silničkách, po Valašské rally ValMez pokračoval jubilejní desátý ročník Rallysprintem Kopná, s centrem ve Slušovicích. O prvenství si to rozdali Matěj Manderla a nakonec rychlejší Dominik Jakeš, třetí příčku vybojoval Tomáš Dudák.

žádný příspěvek celý článek »

Víťazstvo v 2WD a triede pre Švecovcov a Aries Racing na Kopnej

foto

8. května 2024 • 18:00

Najrýchlejšou dvojkolkou v rámci otváracieho kola slovenského šampionátu v rally sa v Slušoviciach stala posádka Aries Racing Teamu Kamil a Erik Švecovci na Peugeote 208 Rally4.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Košice čaká na začiatku leta jubilejný päťdesiaty ročník

foto

8. května 2024 • 17:00

Kalendárny rok 2024 prinesie v automobilovom športe dôležitú udalosť. Jedna z najstarších súťaží na Slovensku Garrett Rally Košice oslávi významné jubileum. V metropole východoslovenského regiónu sa v termíne 12. - 14. júla uskutoční jej päťdesiaty ročník. Tradičná rally sa vedľa šampionátu FIA strednej Európy a Majstrovstiev Slovenskej republiky započíta aj do poľského šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Síť21 Rallysprint Kopná od Iva Prieložného

foto

8. května 2024 • 16:00

Druhým podnikem domácí Rallysprint série se stala Síť21 Rallysprint Kopná, která v nádherném jarním počasí přivítala téměř rekordní počet posádek. A na tratích kolem Slušovic a Podkopné Lhoty se bylo skutečně nač dívat, jak ostatně můžete posoudit z galerie, kterou pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Ivo Prieložný.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vítězství na Rally Islas Canarias obhájil Yoann Bonato

foto

7. května 2024 • 09:00

Francouzský jezdec Yoann Bonato obhájil loňské vítězství na Rally Islas Canarias, tentokrát to však neměl tak jednoduché. Více než rovnocennými soupeři mu byli nakonec celkově druhý Mathieu Franceschi a po mohutném finiši bronzový Alejandro Cachón.

žádný příspěvek celý článek »

toplist