www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ERC 13 - Rally Liepaja - Ventspils

[ 1 | 2 ] starší

Fotogalerie ze 3. etapy Rally Liepaja-Ventspils od Romana Kašpárka

foto

6. února 2013 • 10:00

Závěrečná třetí etapa Rally Liepaja-Ventspils byla v soutěži nejdelší a přinesla zajímavý souboj o bronz mezi Delecourem a Lukyanukem i vzestup Jana Černého výsledkovou listinou. Jak to na trati vypadalo můžete vypozorovat ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Ketomaa vítězem Rally Liepaja-Ventspils, poslední RZ pro Černého

foto

3. února 2013 • 14:45

Závěrečná rychlostní zkouška už nic nezměnila na faktu, že vítězem letošní Rally Liepaja - Ventspils se stala finská dvojice Ketomaa - Lindstroj na Fordu Fiesta S2000 před Craigem Breenem a Davidem Moynihanem na Peugeotu 207 S2000. Na voze stejné značky pak soutěž dokončil třetí Francois Delecour.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 2. etapy Rally Liepaja-Ventspils od Romana Kašpárka

foto

3. února 2013 • 06:30

Včera se soutěžní pole Rally Liepaja-Ventspils přesouvalo více na sever do okolí třicetitisícového přistavního města Ventspils. Na trati, kde panovaly stejné povětrnostní podmínky, jako v pátek, se pohyboval i Roman Kašpárek a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Rally Liepaja-Ventspils od Romana Kašpárka

foto

2. února 2013 • 14:00

Včera se v okolí lotyšského města Liepaja uskutečnila úvodní etapa letošního druhého podniku mistrovství Evropy, Rally Liepaja-Ventspils. Podél rychlostních zkoušek se pohyboval i náš stálý redakční spolupracovník Roman Kašpárek a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Kvalifikační zkoušku u Prikule vyhrál Ketomaa

foto

1. února 2013 • 11:10

Finský pilot Jari Ketomaa s Fordem Fiesta RRC vyhrál dnešní dopolední kvalifikační zkoušku druhého podniku mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Rally Liepaja-Ventspils.

žádný příspěvek celý článek »

Zbyněk Baller a Martin Trlifaj pokořili Lotyšskou rally

foto

26. února 2013 • 09:10

Zatímco v České republice stále automobilové soutěže odpočívají zimním spánkem, seriál mistrovství Evropy v rally FIA roku 2013 má za sebou již dva odjeté podniky. Po lednové zastávce v rakouském Freistadtu šampionát pokračoval o měsíc později v Lotyšsku.

žádný příspěvek celý článek »

Tři otázky na Honzu Černého ...plus video

foto

15. února 2013 • 14:00

Honza Černý už si vydechl z poslední evropské rally v Lotyšsku, vstřebal všechny dojmy a pomalu ale jistě dohání to, co při absenci na závodech v rodinné firmě zanedbal. Možná, že únava z posledních dnů nebo jen poletující viry všude kolem způsobily, že jsme jej právě zastihli v posteli, kde se snaží vyléčit nachlazení. A to byl ideální čas položit tradiční tři otázky na Honzu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Liepaja-Ventspils od Marka Pléhy

foto

12. února 2013 • 08:00

Ještě jednou se vrátíme ke druhému dílu letošního seriálu mistrovství Evropy, Rally Liepaja-Ventspils. Na sněhovou soutěž (téměř bez sněhu) se do pobaltí vydal i náš stálý redakční spolupracovník Marek Pléha a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podél tratě podařilo nasnímat.

žádný příspěvek celý článek »

Pobaltské tažení splnilo cíl

foto

6. února 2013 • 09:00

Posádka Orsák – Šmeidler s produkčním vozem Mitsubishi Lancer Evo 9 o uplynulém víkendu úspěšně završila zimní část sezony. Tým Orsák Rallysport absolvoval během jediného měsíce tři soutěže za zcela odlišných podmínek. Při druhém startu v seriálu mistrovství Evropy na Rally Liepaja Ventspils v Lotyšsku se „Jarin“ Orsák opět probojoval do první desítky. Díky bodovému zisku za čtvrté místo ve třídě valašský jezdec převzal vedení v ERC Production Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

Breen a Lefebvre: Skvělé výkony v Lotyšsku

foto

6. února 2013 • 08:00

Craig Breen (207 S2000) a Stéphane Lefebvre (208 R2) odstartovali tento víkend v Lotyšsku v rámci druhého závodu FIA ERC letošní program Peugeot Rally Academy. I přes sněhové a ledové povětrnostní podmínky předvedli oba nováčci vynikající boj o celkové vítězství i o vítězství v kategorii 2WD.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf v Lotyšsku uspěl i přes svou nemoc

foto

5. února 2013 • 10:40

Rally Liepāja – Ventspils byla pro posádku Vojtěch Štajf – Petra Řiháková náplastí na předchozí smůlovatou finskou soutěž. I přes handicap v podobě nemocného jezdce dokázali zvládnout všechny nástrahy tratě, dovést bílý vůz Subaru Impreza WRX STI až do cíle a splnit i cíl v podobě bodovaného umístění.

žádný příspěvek celý článek »

Černý Kohout vyhráli rychlostní zkoušku a celkově jsou čtvrtí

foto

3. února 2013 • 19:20

I nepopulární brambora dokáže mít někdy cenu zlata. Tak hodnotí výkon z lotyšské Liepaja Ventsplis rally tým Černý Racing, jehož posádka Jan Černý – Pavel Kohout dokázala na druhé soutěži ERC mistrovství Evropy v rally se Škodou Fabia S2000 vybojovat čtvrté místo.

příspěvků: 2 celý článek »

Černý - Kohout v Lotyšsku průběžně šestí a nejlepší z Čechů

foto

2. února 2013 • 21:50

Czech national rally team a Honza Černý s Pavlem Kohoutem se dnes dostali před pomyslný vrchol lotyšské Liepaja Ventsplis rally, soutěže zařazené do ERC – mistrovství Evropy. Do druhé etapy vyrážela černá Škoda Fabia S2000 z desátého místa absolutní klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Černý se klouže na zmrzlé lotyšské šotolině

foto

1. února 2013 • 22:25

Ač se Jan Černý s Pavlem Kohoutem z Czech National teamu připravovali na sněhovou rally severského charakteru, tak v těchto okamžicích zažívají v Lotyšsku podobné pocity překvapení, jako účastníci nedávno skončené Rally Dakar, kde se na trati místo prachu a písku místy objevily řeky bláta.

žádný příspěvek celý článek »

Severské dobrodružství Honzy Černého začíná

foto

31. ledna 2013 • 10:10

Černá Škoda Fabia S2000 s Honzou Černým za volantem absolvovala počátkem týdne krátký funkční test v okolí Příbrami, a hned v zápětí potom, se mechanici týmu Černý racing vydali na cestu přes 1 700 kilometrů dlouhou. Na příbramský tým mistrů Evropy v rally roku 2012 v kategorii 2WD Černý racing čeká severské dobrodružství na sněhem pokrytých rychlostních zkouškách Liepaja rally.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 ] starší
toplist