www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - 36. Purum Rally Příbram (MMČR)

[ 1 | 2 ] starší

Fotogalerie z Purum Rally Příbram od Dalibora Benycha

foto

5. října 2014 • 16:00

Závěrečným podnikem letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla včera a dnes Purum Rally Příbram. Tradičního závodu se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych a vy si můžete aktuálně prohlédnout jeho snímky ze závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Purum Rally Příbram vyhrál Pech, Jakeš vybojoval mistrovské stříbro (+OHLASY)

foto

5. října 2014 • 14:00

Závěrečnou rychlostní zkoušku letošní Purum Rally Příbram vyhrál opět Miroslav Jakeš a stvrdil tak celkovou stříbrnou příčku v MMČR. Vítězství na soutěži i v celém seriálu si připsali Václav Pech s Petrem Uhlem, které v Příbrami doprovodili na stupně vítězů Jan Dohnal a Jan Jelínek.

žádný příspěvek celý článek »

Kdo odstartuje do 36. PURUM Rally Příbram ?

foto

24. září 2014 • 12:15

Do 36. PURUM Rally Příbram odstartuje více jak sto posádek, a vévodit jim ve startovní listině bude čerstvý mistr republiky Václav Pech jun. a Petr Uhel. Ti se po velkém úspěchu na nedávné Barum rally stali předčasně mistry republiky

žádný příspěvek celý článek »

36. Rally Příbram se v letošním roce uskuteční

foto

7. srpna 2014 • 08:55

36. Rally Příbram, bude s největší pravděpodobností v letošním roce bez generálního sponzora, ale zásadní informací, na kterou asi mnoho jezdců, týmů, fanoušku a v neposlední řadě i pořadatelů je ta, že 36. Rally Příbram se v letošním roce uskuteční!

žádný příspěvek celý článek »

Když se štěstěna unaví

foto

13. října 2014 • 10:00

Martinu Vlčkovi s Richardem Lasevičem letos mezi českými soutěžáky patřil jeden primát. Do startu Rally Příbram byli jedinou posádkou, která se zúčastnila všech mistrovských závodů a všechny také dokončila. Na sprintu v Jeseníkách ještě nic nenasvědčovalo, že by této sérii měl být konec, v Příbrami si však posádka Svarmetal Motorsportu připsala první letošní nulu na konto.

žádný příspěvek celý článek »

Smékal s Hýbnerovou mistři MMČR ve dvoukolkách

foto

13. října 2014 • 08:00

Velmi důležitý krok udělala v motoristické kariéře zlínská posádka Egon Smékal – Monika Hýbnerová při Purum Rally Příbram 2014. Na konci soutěže stříkalo šampaňské na oslavu mistrovského titulu ve dvoukolkách v rámci MMČR. Poslední podnik z velkého mistráku sliboval pěkné souboje i rozluštění dramatické zápletky, kdo se stane pro letošní rok mistrem v kategorii 2WD.

žádný příspěvek celý článek »

Ondřej Bisaha s Petrem Pížou mistry MMČR ve třídě 6

foto

10. října 2014 • 09:10

První říjnový víkend patřil středočeské Rally Příbram, závěrečné soutěži letošního seriálu MMČR. Pro zlínský tým CERS performance šlo o nesmírně důležitý podnik, neboť Ondřej Bisaha s Petrem Pížou, pro něž byla letošní sezona prvním kterou v MMČR absolvovali s Citroënem C2R2 Max, na něm mohli získat mistrovský titul ve třídě 6, za kterým vykročili už před dlouhými devíti měsíci na rakouské Jänner Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Konečné stříbro pro Jakeše s Novákem a celý tým Gemini

foto

9. října 2014 • 14:30

Ihned po Barum rally se celý tým pustil do příprav na 36. Rally Příbram, závěrečný podnik Mezinárodního mistrovství České republiky, a to s jednoznačným cílem udržet průběžné druhé místo v tabulce mistrovství a odčinit tak nepodařený start na domácí ´barumce´. V rámci ostrého testu rozhodlo vedení týmu o účasti na sprintovém podniku ve Šternberku, kde právě před rokem dosáhli Mirek Jakeš s Jardou Novákem svého premiérového vítězství v absolutním pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Do třetice aneb trpělivost úspěch přináší

foto

9. října 2014 • 11:00

Jak jistě mnohým neuteklo, letošní rok již dvakrát hostovala v ADHK Montrago Racing Teamu legenda českého rallye sportu Emil Triner, který byl ochoten pomoci se svými letitými zkušenostmi při nastavení vozu. I proto se ADHK Montrago Racing Team dohodl s Emilem na účasti na jeho domácí soutěži, s cílem ověřit, zda změny provedené po Bohemii se pozitivně projeví.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Peták bere po vítězství v Příbrami stříbro

foto

8. října 2014 • 10:00

Ropro Clio R3 Czech Trophy by ACI 2014 je minulostí. Rally Příbram definitivně uzavřela letošní sezonu, která v pohárové klasifikaci korunovala novým vítězem Adama Koblihu, kterého celou sezonu navigoval Karel Žáček. Obhájce prvenství Josef Peták nakonec „urval“ vítězstvím na domácí Rally Příbram druhou příčku, o příčku níže odsunul Martinu Daňhelovou.

žádný příspěvek celý článek »

Posádky s vozy Citroën měly důvod k radosti

foto

7. října 2014 • 17:00

Rally Příbram 2014 definitivně uzavřela další sezonu MMČR a také seriálu Citroën Racing Trophy CZ 2014, který se skládal z pěti závodů. Francouzská značka Citroën ani letos nevyšla na českých tratích naprázdno...

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Purum Rally Příbram od Davida Jeřábka

foto

7. října 2014 • 14:00

Závěrečným podnikem letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla o uplynulém víkendu Purum Rally Příbram. Tradičního závodu se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník David Jeřávek a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky ze závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Šesté vítězství Václava Pecha jun. v Příbrami

foto

7. října 2014 • 13:00

Posádka EuroOil – invelt teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel se zapsala do historických tabulek středočeské Rally Příbram, když o víkendu na své konto přidala již šesté vítězství na této tradiční automobilové soutěži, která pravidelně uzavírá seriál Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Na Rally Příbram se rozhodne o stříbru

foto

2. října 2014 • 17:00

Víkendový 36. ročník Purum Rally Příbram bude posledním podnikem ROPRO Clio R3 Czech Trophy by ACI 2014. Už na Barumce rozhodli o letošním prvenství Adam Kobliha s Karlem Žáčkem, a tak se v Příbrami bude bojovat jen o pořadí na stupních vítězů. Ve hře zůstali průběžně druhá Martina Daňhelová a obhájce loňského vítězství Josef Peták.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Příbram nabídne zajímavou zápletku

foto

30. září 2014 • 13:00

Mistrovská sezona MMČR a Citroën Racing Trophy CZ 2014 se uzavírá. Před týmy a fanoušky stojí poslední podnik šampionátu – 36. Purum Rally Příbram, která se uskuteční ve dnech 4. – 5. října 2014. Zatímco o absolutním šampionovi České republiky je rozhodnuto, tvrdě se bude bojovat nejen o vícemistrovský post, ale také o vítězi hodnocení dvoukolek.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 ] starší
toplist