www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 21 - Barum Czech Rally Zlín (ERC+MČR)

Jan Černý bude po 11 letech chybět na startu Barum Rally

foto

13. srpna 2021 • 16:00

Český automobilový závodník Jan Černý v letošní sezóně pokračuje ve svém programu Mistrovství Evropy v Rallycrossu společně s MČR v rally. Nyní se chystá na druhý start v letošní sezóně ME RX, který se uskuteční 21. a 22. srpna ve švédském Höljes.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka připravila pro fanoušky unikátní sběratelský model

foto

4. srpna 2021 • 12:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín nachystali pro všechny fandy v rámci jubilejního 50. ročníku příjemné překvapení. Pro kulatý ročník této prestižní evropské soutěže vydali unikátní sběratelský model, který potěší nejen milovníky automobilových modelů.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka se dívá směrem do budoucnosti

foto

3. srpna 2021 • 09:00

Organizátoři Barum Czech Rally Zlín jsou každoročně nositeli řady novinek v automobilovém sportu. Nejinak tomu bude i při letošním jubilejním 50. ročníku, který se pojede i s diváky na sklonku prázdnin. Premiérově se představí v České republice soutěžní elektromobily v rámci německého šampionátu ADAC Opel e-Rally Cup na identických vozech Opel Corsa-e Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Maluj, vyhrávej a pomáhej v poločase

foto

4. června 2021 • 11:00

V letošním roce organizátoři Barum Czech Rally Zlín připravili pro své fanoušky premiérový ročník této kreativní soutěže. Výzva v covidové době zafungovala a skalní fanoušky s uměleckým nadáním opravdu aktivovala. Do sídla stálého sekretariátu Barum Czech Rally Zlín na Hornomlýnské ulici ve Zlíně postupně doputovalo 45 originálních děl.

žádný příspěvek celý článek »

Barum rally rozhýbe Zlín sportem

foto

2. června 2021 • 12:00

Stalo se tradicí, že pořadatelé Barum Czech Rally Zlín vedle samotného automobilového závodu každoročně připravují také projekty, do kterých se může aktivně zapojit nejen motoristická veřejnost. Na úspěšnou kampaň Jedu na dřeň či cyklistickou vyjížďku Zlínská kola při jubilejním padesátém ročníku barumky naváže program Barumka sportuje! zaměřený na sportovní aktivity pro děti, mládež i dospělé.

žádný příspěvek celý článek »

Vychází rally guide na jubilejní Barum Czech Rally Zlín

foto

5. května 2021 • 18:00

Jubilejní 50. ročník Barum Czech Rally Zlín se po loňském nuceném odkladu uskuteční v tradičním termínu na konci srpna. Zlínští organizátoři dnes zveřejnili rally guide, ve kterém poodhalují prvotní informace platné k letošnímu ročníku, který bude opět součástí mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

toplist