www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Rally d'Italia - Sardegna (JRC)

[ 1 | 2 | 3 ] starší

Další fotogalerie z Rally d'Italia Sardegna

foto

28. května 2007 • 10:00

O minulém víkendu skončil další díl světového šampionátu v automobilových soutěžích. Jak si vedly posádky na náročných šotolinových rychlostních zkouškách na druhém největším středozemském ostrově si můžete prohlédnout na snímcích, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Vittorio Sanguineti.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rally d'Italia Sardegna

foto

26. května 2007 • 09:00

O uplynulém víkendu skončil další díl světového šampionátu v automobilových soutěžích. Jak si vedly posádky na náročných šotolinových rychlostních zkouškách na druhém největším středozemském ostrově si můžete prohlédnout na snímcích, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Zdeněk Sluka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally d'Italia Sardegna

foto

25. května 2007 • 08:00

O uplynulém víkendu skončil další díl světového šampionátu v automobilových soutěžích. Jak si vedly posádky na náročných šotolinových rychlostních zkouškách na druhém největším středozemském ostrově si můžete prohlédnout na snímcích, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Petr Frýba.

žádný příspěvek celý článek »

Sardinie: Loebův výpadek přinesl vítězství Grönholmovi

foto

20. května 2007 • 16:50

Asi jen málokdo by čekal, že se vítězem letošní Italské rally nestane obhájce loňského prvenství Sebastien Loeb. Nicméně, po čase se opět ukázalo, že i tak skvělý pilot, jakým francouzský jezdec bezesporu je, má nárok na slabší chvilku, a z prvenství a zisku maximálního počtu deseti mistrovských bodů se tak nakonec mohl radovat Marcus Grönholm.

žádný příspěvek celý článek »

Sardinie: Hrozí Grönholmovi vyloučení ?

foto

19. května 2007 • 22:20

Kromě relativně nudného a chce se říci, letos již tradičního průběhu, přinesla druhá etapa letošní Rally d’Italia Sardegna také jeden podstatný moment, který by mohl notně zamíchat nejen výsledky na špici soutěže, ale také podstatně promluvit do průběžné klasifikace mistrovství světa FIA jezdců.

příspěvků: 1 celý článek »

Denis Giraudet osvobozen od trestu za Sardinii

foto

29. května 2007 • 03:00

Spolujezdec Daniela Carlssona, Francouz Denis Giraudet, byl Mezinárodní automobilovou federací osvobozen od trestu, který posádka dostala za své vystoupení na zatím posledním podniku Mistrovství světa Rally d’Italia-Sardegna.

žádný příspěvek celý článek »

Třetí fotogalerie z Rally d'Italia Sardegna

foto

27. května 2007 • 10:00

Během minulého víkednu se svým fotoaparátem zavítal k šotolinovým tratím sedmého podniku Misrovství světa, Rally d'Italia - Sardegna, také náš slovenský spolupracovník Tibor Szabosi. Na jeho snímky se můžete podívat na partnerském webu www.autosportfoto.sk.

žádný příspěvek celý článek »

Juniorské tažení na bodech pokračuje

foto

25. května 2007 • 15:30

Zlínský tým JM engineering se nevracel z prázdnou ani z třetího závodu juniorského šampionátu, který hostil italský ostrov Sardinie. Jaan Mölder obsadil páté místo, Viliusovi Rožukasovi chybělo na deváté pozici na body 26 sekund.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën a Sordo na stupních vítězů

foto

25. května 2007 • 07:00

Rallye Itálie – Sardinie 2007 skončila velký úspěchem posádky Citroën Sport Dani Sordo – Marc Marti, kteří na voze Citroën C4 WRC dojeli třetí. Dlouho vedoucí Sébastien Loeb a Daniel Elena museli odstoupit hned v úvodním nedělním testu pro poruchu. Úzké tratě posledního dne s všudypřítomnými mračny prachu a kamení vytvořily typickou scenérii podniku. Jednou z obětí záludné tratě se stal obhájce titulu i italského prvenství Loeb, který „chytil“ kámen na rychlostní zkoušce číslo 13.

příspěvků: 1 celý článek »

Ford vede po double na Sardinii oba šampionáty WRC

foto

25. května 2007 • 01:00

Tým BP-Ford je po Italské rally v čele šampionátu jezdců i hodnocení značek. Jeho posádky obsadily v náročné a prašné soutěži první a druhé místo. Marcus Grönholm a Timo Rautiainen vybojovali s Focusem RS WRC v sedmém podniku letošní sezony vítězství a vrátili se na vedoucí místo průběžné tabulky jezdců. Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen dojeli po třech dnech bojů na středomořském ostrově do cíle jako druzí.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Loeb o nehodě

foto

24. května 2007 • 08:20

V neděli skončila sedmá soutěž seriálu mistrovství světa Rally Sardinia, kterou překvapivě nakonec vyhrál Marcus Grönholm. Přitom ještě v sobotu večer to vypadalo na další celkem pohodové vítězství Sébastiena Loeba, který měl na druhého Fina více než třicet vteřin k dobru. V první rychlostní zkoušce nedělní etapy se však stalo něco, co je u francouzského ´Ufouna´ jen málo k vidění. Udělal totiž chybu...

příspěvků: 1 celý článek »

Citroën C2 S1600 a Martin Prokop na pódiu

foto

24. května 2007 • 04:00

Čech Martin Prokop za volantem Citroënu C2 S1600 dojel na stupně vítězů v Porto Cervo, zatímco vítěz třídy R2 Bryan Bouffier bodoval na 7. místě. Souboj dvou pilotů s vozy Citroën ozdobil nedělní průběh soutěže a klasifikace juniorského šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

FIA odstřelila Carlssona

foto

22. května 2007 • 03:00

Jezdec týmu OMV Kronos Citroën, Daniel Carlsson, byl po vystoupení na italské Rally Sardinia vyloučen Mezinárodní automobilovou federací z Mistrovství světa a letos už do žádné soutěže MS oficiálně nesmí odstartovat.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb: Měli jsme chybu v rozpisu

foto

21. května 2007 • 04:00

Sébastien Loeb řekl, že za jeho výpadkem na začátku třetí etapy Rally Sardinia stála chyba v rozpisu. Havárie a následné odstoupení jej připravilo nejen o vedení v soutěži, ale rovněž o první příčku v průběžném hodnocení jezdců letošního Mistrovství světa.

příspěvků: 1 celý článek »

Martin Prokop dosáhl na premiérové body

foto

20. května 2007 • 16:25

Martin Prokop se spolujezdcem Janem Tománkem dotáhli své snažení při Italské rally do zdárného konce a ze středomořského ostrova si odvážejí premiérových šest mistrovských bodů za třetí místo v klasifikaci JRC.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 ] starší
toplist