www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Cebia Rally Pelhřimov - Memoriál T. Vojtěcha

[ 1 | 2 | 3 ] starší

Fotogalerie z Cebia Rallye Pelhřimov od Roberta Balcara

foto

6. srpna 2008 • 08:00

O uplynulém víkendu se v okolí Pelhřimova uskutečníl další podnik českého rallysprintového šampionátu, Cebia Rallye Pelhřimov. Jak se posádkám na Vysočině dařilo si můžete prohlédnout na téměř stovce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

Premiérové vítězství Jakuba a Zdeňka Brázdy v N2

foto

12. srpna 2008 • 02:00

Na Pelhřimov jsme odjížděli neplánovaně až v pátek ráno. Ve čtvrtek po 16 hod. jsem se vrátil z dovolené a za necelou hodinu mi Kuba volal, abych pro něj přijel, že prorazil hliníkovou vanu na tréningovém Audi A3. Byl jsem dost na…štvanej. Počítal jsem s odjezdem ještě ve čtvrtek. Kubík si dal noční a vanu za pomoci kamarádů Vény a Jirky, který ji ještě v noci zavařil, opravili a ve 4.15 jsme mohli vyrazit směr Pelhřimov.

žádný příspěvek celý článek »

Nevěříte? Věřte!

foto

11. srpna 2008 • 16:30

Oblíbeným sloganem ze známé televizní šou plné rekordů začíná přímý přepis neuvěřitelného příběhu posádky modré Felicie, Galia - Hloušek. Zachyceno slovy Oty Hlouška. A pokud opravdu nevěříte jeho obsahu, tak opravdu věřte, protože na rally se může stát opravdu cokoli.

žádný příspěvek celý článek »

Trojan s Vodičkou v Pelhřimově šestí

foto

9. srpna 2008 • 09:35

Na startu v Pelhřimově se po boku Karla Trojana opět objevil Dan Vodička a oba chtěli navázat na loňský úspěch. Konkurence, která se však letos sešla, dávala tušit, že rozhodně nejde o snadný cíl. Vozy kategorie WRC, S2000 a několik velmi dobrých jezdců s vozy kategorie N4 dávaly tušit velmi zajímavý boj od startu až do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Milan Kneifel poprvé v Pelhřimově

foto

9. srpna 2008 • 09:25

Seriál MČR ve Sprintrally měl své další pokračování na pelhřimovských tratích a zde se také odehrály dvě premiéry. Kladenská společnost V-Group nasadila poprvé do ostrého závodu dva vozy. Konfrontaci zvládla úspěšněji mladší ze sester, pomalu se probouzející kráska nesoucí pracovní jméno 'Sněhurka'. Premiérou druhou byl start Pegas Rally Teamu na této soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěch Seznamu v Pelhřimově - městě rekordů

foto

8. srpna 2008 • 13:50

Pelhřimovský sprint přinesl posádkám Seznam.cz Rally Teamu další umístění v první desítce. Postaral se o něj Sláva Ducháček, čímž si udržel celkově šesté místo v tabulce Mistrovství České republiky v rallysprintech. Radek Majer si užíval zejména druhé průjezdy a také úsek s šotolinou.

žádný příspěvek celý článek »

Pelhřimovská nedokončená

foto

8. srpna 2008 • 13:30

Sezóna sprintů se o uplynulém víkendu přehoupla do své druhé poloviny. Pátým podnikem letošního kalendáře byla Cebia Rally Pelhřimov – Memoriál Tomáše Vojtěcha. Na juniorskou posádku Královéhradeckého Rally Klubu Jakub Urban – Jiří Švec v ní čekalo devět rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Orsákovo stříbro z Pelhřimova

foto

8. srpna 2008 • 10:00

Poprvé v letošní sezoně se představil Orsák rally sport team a jeho hlavní protagonisté Jaroslav Orsák s Karlem Vajíkem v rallysprintovém mistrovství. Stalo se začátkem srpna a kolbištěm se staly rychlostní zkoušky v okolí Pelhřimova. Stříbrná příčka v cíli rally byla skvělou tečkou za testovacím startem.

žádný příspěvek celý článek »

Generálka před vrcholy sezony Melichárkovi vyšla

foto

8. srpna 2008 • 03:00

Cebia Rally Pelhřimov měla být pro soutěžáckého novice Jaroslava Melichárka poslední generálkou před dvěma vrcholy letošní sezony. Těmi budou starty na Barum rally Zlín a Aquacity Rally Tatry. Na místo spolujezdce se poprvé posadil velezkušený Richard Lasevič a jejich spolupráce přinesla ovoce v podobě pěkného výsledku a hlavně spolehlivého výkonu na trati.

žádný příspěvek celý článek »

Ani dvě vyhrané erzety nestačily na pódium

foto

7. srpna 2008 • 12:00

Vynikajícím výkonem se na pátém podniku MČR sprintrally, Cebia Rally Pelhřimov –Memoriál Tomáše Vojtěcha, prezentovala posádka Jan Sýkora – Martina Škardová. Konečné čtvrté místo je vzhledem k vývoji soutěže mírným zklamáním, nicméně díky patnáctibodovému zisku se západočeská dvojice posunula na průběžnou třetí příčku v tabulce šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Když se smůla lepí na pneumatiky

foto

7. srpna 2008 • 10:00

S rozporuplnými pocity vzpomíná na svůj start při víkendové Cebia rally Pelhřimov orlovský soutěžní jezdec Lumír Firla, startující s vozem Mitsubishi Lancer EVO VII. Reprezentant stáje Eurostroj Rallye Team v AČR, po jehož boku podruhé v letošní sezóně usedl mladý navigátor Pavel Dresler, svými časy potvrdil návrat formy z Kopné a dlouho bojoval o umístění na hranici první a druhé desítky celkového pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Štěstí v neštěstí

foto

7. srpna 2008 • 03:00

Po dvoutýdenní přestávce od předchozího podniku na Kopné pokračoval sprintový seriál v Pelhřimově, kde na posádky čekal pátý ročník oblíbené Cebia rally. Náročné tratě, situované do okolí města rekordů, přivítaly kompletní špičku Mio GPS mistrovství ČR ve sprintrally, jež byla obohacena o několik hostů z „velkého“ šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Michalík poprvé v první desítce i za volantem

foto

6. srpna 2008 • 06:00

Při pátém vystoupení Romana Michalíka za volantem vozu Mitsubishi Lancer EVO IX se bývalému mistru světa v enduru podařilo dosáhnout výrazného výsledku. Na tratích Cebia Rally Pelhřimov vybojoval první desítku absolutního pořadí a mezi českými „enky“ se dokonce umístil jako sedmý. Po dvou nepříliš úspěšných vystoupeních na tratích rallysprintů Kopná a Lužické

příspěvků: 1 celý článek »

Posádka Pohner/Husák odjela z Pelhřimova se smíšenými pocity

foto

6. srpna 2008 • 03:00

Obhájci loňského titulu ve třídě A/7 Karel Pohner a Honza Husák se rozhodli relaxovat při sekání trávy svým traktůrkem a bavením diváků při královehradecké Rallyshow a vynechali Rallysprint Kopná. Po dvouměsíční pauze, která uplynula od Tišnovské rally opět Karel s Honzou vítězně dokončili Memoriál Tomáše Vojtěch – Cebia Rallye Pelhřimov.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Cebia Rallye Pelhřimov od Petra Frýby

foto

5. srpna 2008 • 12:00

O uplynulém víkendu se v okolí Pelhřimova uskutečníl další podnik českého rallysprintového šampionátu, Cebia Rallye Pelhřimov. Jak se posádkám na Vysočině dařilo si můžete prohlédnout na téměř stovce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Petr Frýba.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 ] starší
toplist