www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Cebia Rally Pelhřimov - Memoriál T. Vojtěcha

Statistika podle seznamu přihlášených posádek

foto

28. července 2008 • 09:00

Do pátého podniku devítidílného seriálu MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally, kterým bude V. CEBIA Rallye Pelhřimov – Memoriál Tomáše Vojtěcha 2008 (1. - 2. srpna), se přihlásilo celkem 113 posádek z České republiky a Slovenska. Největším diváckým lákadlem v okolí Pelhřimova bude start tří vozů kategorie Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Pelhřimovská rally nabídne kvalitní startovní pole

foto

28. července 2008 • 08:00

Necelý týden zbývá do startu V. CEBIA Rallye Pelhřimov – Memoriál Tomáše Vojtěcha 2008. Pátý díl devítidílného seriálu MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally a zároveň šampionát historických automobilů se odehraje v okolí Pelhřimova v termínu 1. - 2. srpna. Pořadatelům z Rallye Klubu Pelhřimov se přihlásilo do uzávěrky přihlášek celkem 113 posádek, z toho 17 vozů mezi historiky.

žádný příspěvek celý článek »

Pelhřimovské náměstí ožije čilým ruchem

foto

28. července 2008 • 07:00

Každoročně ožívá Masarykovo náměstí v Pelhřimově během automobilové soutěže bohatým doprovodným programem. Nejinak tomu i letos, neboť celý páteční program si vzal pod svá křídla jeden z reklamních partnerů Pivovar Poutník z Pelhřimova. "Obyvatelé Pelhřimova a navštěvníci naší rally z celé republiky se mohou opět těšit na hudební produkci, která bude prezentovaná hudební skupinou SYNKOPY nebo rockovou kapelou EAST PARK."

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Cebia Rally Pelhřimov

foto

25. července 2008 • 06:00

Stodesítka jmen se objevuje na seznamu přihlášených posádek k dalšímu podniku letošní rallysprintové sezóny. Tím bude koncem příštího týdne Cebia Rally Pelhřimov - Memoriál Tomáše Vojtěch, který se pojede na tradičních rychlostních zkouškách v okolí města rekordů.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na Pelhřimov se přiblížila

foto

21. července 2008 • 02:00

Dva týdny po rallysprintu na Kopné pokračuje šampionát MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally pátým podnikem, kterým bude V. CEBIA RALLYE PELHŘIMOV 2008 – Memoriál Tomáše Vojtěcha. V těchto dnech je uzávěrka přihlášek pro soutěžící, pořadatelé z Rallye Klubu Pelhřimov v AČR dva dny před uzávěrkou evidovali v sekretariátu soutěže více než sedm desítek přihlášek, když řada jezdců se přihlásí právě po slušovickém rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

Pelhřimov nabízí pro soutěžící výhodné ubytování během rally!

foto

10. července 2008 • 01:00

Pořadatelé V. CEBIA RALLYE PELHŘIMOV 2008 – Memoriál Tomáše Vojtěcha (1. - 2. srpna) z Rallye Klubu Pelhřimov v AČR nabízí soutěžním posádkám a doprovodům výhodné ubytování během samotné rally v centru soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

CEBIA Rally Pelhřimov se hlásí o slovo, za měsíc startujeme!

foto

3. července 2008 • 07:00

Přesně za měsíc odstartuje V. CEBIA RALLYE PELHŘIMOV 2008 – Memoriál Tomáše Vojtěcha, která je součástí MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally 2008, Mistrovství České republiky v rally historických automobilů a volný pohár pořadatele. Pelhřimovská rally se dále započítává do Mistrovství České republiky v rally juniorů a Poháru mládeže v rally. Agilní organizátoři z Rallye Klubu Pelhřimov v AČR pod vedením Richarda Gnojka připravili soutěž na Pelhřimovsku a Pacovsku v termínu 1. - 2. srpna 2008.

žádný příspěvek celý článek »

toplist