www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 21. května 2024, Svátek má Monika, zítra Emil

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 09 - Rally Argentina (PCWRC+JWRC)

[ 1 | 2 ] starší

Další double pro Citroen, smutek pro Ford

foto

26. dubna 2009 • 22:05

V další triumf továrního týmu Citroen WRT nakonec vyústila letošní Argentinská rally, pátý podnik letošního seriálu Mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích. Sebastien Loeb tak zatím stále pokračuje ve svém spanilém tažení a na jeho kontě se skví maximální možný počet padesáti bodů. Dani Sordo, chce se říci věčně druhý, opět dokonal kryl záda týmové jedničce a pomohl francouzským barvám k maximálnímu počtu bodů do hodnocení týmů.

příspěvků: 5 celý článek »

Sledujte Rally Argentina ON LINE se serverem AutoSport.CZ

foto

24. dubna 2009 • 11:30

Superspeciální zkouškou pět minut po půlnoci odstartoval letošní ročník Rally Argentina. Přeruší na jihoamerickém kontinentě konečně někdo vítěznou šňůru Sébastiena Loeba nebo budeme svědky tradiční nudy v mistrovství světa? Kompletní průběh Rally Argentina můžete sledovat živě se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown v Argentině vyhrál nezvykle Loeb

foto

23. dubna 2009 • 21:00

Sebastien Loeb začal Argentinskou Rally opravdu zostra. Čtvrteční shakedown se stal jeho kořistí, když na šestikilometrové trati porazil Mikko Hirvonena o šest desetin vteřiny a Daniho Sorda o dvě sekundy a tři desetiny.

žádný příspěvek celý článek »

Dvojnásobná smůla Pettera Solberga

foto

28. dubna 2009 • 17:00

S dvojitým pocitem smůly odjíždí z Argentiny Petter Solberg. Ten musel z uplynulého závodu odstoupit pro problémy s tlakem paliva čtyři zkoušky před koncem a nutno podotknout, že ze skvělého třetího místa.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb, Elena a Citroën zvedli laťku - 5 vítězství!

foto

27. dubna 2009 • 16:00

Pátý podnik letošní sezony mistrovství světa WRC, Rally Argentina, přinesl další double pro francouzský tým. Sébastien Loeb a Daniel Elena zaznamenali v Jižní Americe páté vítězství z pěti podniků, Dani Sordo a Marc Martí dojeli hned za nimi navíc jim patří druhá příčky i v celkové klasifikaci mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Reakce Tango Rally Teamu k argentinskému vyloučení

foto

27. dubna 2009 • 15:00

Ve světle diskvalifikace několika vozů Tango Rally Teamu z Argentinské rally objasňuje oficiální tisková zpráva důvody pochybení. Čtyři vozy týmu byly v průběhu soutěže vyloučeny kvůli použití předních a zadních nárazníků, předních blatníků a přední kapoty, které byly vyrobeny z jiného materiálu, než který odpovídá homologaci. Namísto plastu nebo hliníku byl použit laminát.

žádný příspěvek celý článek »

Henning Solberg v Argentině nejlepší z Fordů

foto

27. dubna 2009 • 06:00

Jako nejlepší pilot za volantem Fordu dokončil Henning Solberg Argentinkou rally, v jejímž cíli neskrýval radost z dosažené třetí příčky. „Je to pro nás fantastický výsledek, nemůžu tomu ani uvěřit,“ září štěstím v cíli Argentinské rally Henning.

žádný příspěvek celý článek »

Villagra doma čtvrtý, Argentina slaví!

foto

27. dubna 2009 • 04:00

S cílem ukázat se v co nejlepším světle před domácími fanoušky a pokusit se vylepšit loňskou šestou příčku vyrážel tým Munchi’s na start Argentinské rally. Vše se vyvedlo nad očekávání všech a po vyrovnaném a bezproblémovém průběhu, kdy Villagra dovedl svůj Focus WRC těsně pod stupně vítězů, mají všichni horkokrevní argentinští fandové důvod k bujarým oslavám.

žádný příspěvek celý článek »

Hirvonen v rámci SupeRally nenastoupí!

foto

26. dubna 2009 • 12:30

Tým BP Ford Abu Dhabi potvrdil, že nevyužije možnosti SupeRally a včera odstoupivšího Mikko Hirvonena, který byl nucen soutěž opustit po problémech s přehříváním motoru svého Focusu WRC, do závěrečné nedělní etapy Argentinské rally nepustí.

žádný příspěvek celý článek »

Obrovské argentinské zklamání

foto

26. dubna 2009 • 07:00

Včera pozdě večer vydali sportovní komisaři Argentinské rally rozhodnutí, kterým byla posádka Martin Prokop – Jan Tománek vyloučena z dalšího průběhu soutěže. Stěží by něco dokázalo celému týmu připravit větší zklamání, zvláště poté, jak se první etapa pro českého pilota příznivě vyvíjela.

příspěvků: 1 celý článek »

Martin Prokop vyloučen z Argentinské rally !

foto

25. dubna 2009 • 12:45

Předčasně skončila další soutěž seriálu Mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích pro českou dvojici Martin Prokop – Jan Tománek. Jediní zástupci České republiky na jihoamerické půdě byli totiž na konci prvního dne letošní Argentinské rally z tohoto podniku vyloučeni.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop po první etapě spokojen

foto

25. dubna 2009 • 12:35

Martin Prokop se spolujezdcem Janem Tománkem dokončili první etapu Argentinské rally na pátém místě produkční klasifikace, v relativním kontaktu s nejrychlejšími jezdci klasifikace. Absolutně patřilo české dvojici 17. místo.

žádný příspěvek celý článek »

Solberg by opět rád prohnal kluky z továrních týmů

foto

23. dubna 2009 • 10:30

Tři odjeté podniky, čtrnáct mistrovských bodů na kontě a průběžná čtvrtá příčka, o kterou se dělí se svým starším bratrem – to je vizitka nově „zrozeného“ Pettera Solberga. Tomu se na Kypru po dlouhé době, jakožto čistě soukromému jezdci, podařilo vyškrábat až na stupně vítězů a po šestém místu z domácí Norské rally, při které debutoval se současnou Xsarou WRC, a čtvrté příčce z poslední soutěže v Portugalsku věří v pódiové umístění i Argentině.

žádný příspěvek celý článek »

Villagra: Doma chci zajet výborný výsledek

foto

23. dubna 2009 • 10:00

Navázat na solidní výsledky z předešlých dvou soutěží světového šampionátu bude chtít i před svými fanoušky již o tomto víkendu Frederico Villagra, kolotoč WRC se totiž přesouvá za velkou louži do Argentiny. Vedle již sedminásobného argentinského šampiona usedne po absenci v Portugalsku tradiční spolujezdec Jorge Perez Companc, se kterým se „Coyote“ pokusí vylepšit loňskou šestou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Rautenbach: Snad nebude opět tolik pršet

foto

23. dubna 2009 • 09:30

Zapomenout na incident z Portugalska, kdy po lehké nehodě zcela shořel jeho vůz, jede Zimbawský pilot Conrad Rautenbach na druhý konec světa. Do Argentiny tak přijíždí člen Citroën Junior Teamu s vidinou navázat na loňský úspěch, kdy se podařilo dovézt vůz na vynikající čtvrté pozici.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 ] starší
toplist