www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. května 2024, Svátek má Přemysl, zítra Aneta

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 09 - Agrotec Mogul Rally Hustopeče

Trojan chce v Hustopečích zapomenout na Krumlov

foto

12. června 2009 • 05:00

Již tento pátek projede první vůz přes startovní rampu na Agrotec Mogul Rally Brno-Hustopeče, která je dalším podnikem MMČR. Na startu se objeví také posádka reprezentující tým Korno Motorsport ve složení Karel Trojan a Marcela Dolečková s osvědčeným Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

Pořadatelé zvou fanoušky do areálu BVV

foto

11. června 2009 • 07:00

Areál BVV se stane v průběhu pátečního dne centrem Agrotec Mogul Rally. V jeho prostorech se uskuteční veřejně přístupné technické přejímky a slavnostní start rally. Ten proběhne na startovní rampě v blízkosti administrativní budovy BVV v 16 hodin.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën Racing Trophy bude v pátek a v sobotu pokračovat v Hustopečích

foto

11. června 2009 • 05:00

Další soutěž Mediasport MMČR je za dveřmi a tentokrát si to česká špička rozdá o body na Jižní Moravě. Agrotec Mogul Rally Hustopeče však bude zároveň druhým kolem soutěže Citroën Racing Trophy a to znamená, že společnost Citroën bude opět připravena rozdělit finanční prémii 15.000 Euro.

žádný příspěvek celý článek »

Špička startovní listiny v Hustopečích nechybí

foto

11. června 2009 • 03:00

Agrotec Mogul rally Hustopeče (12. - 13. června 2009) stoprocentně nabídne zajímavou podívanou. V Hustopečích se prezentovala kompletní špička startovní listiny, omluvenku prozatím poslala pouze trojice jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. před Rallye Hustopeče

foto

10. června 2009 • 12:45

Jihomoravská Rallye Hustopeče je dalším dílem Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye a posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. s Petrem Uhlem pojedou do Hustopečí obhajovat loňské vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Mapy rychlostních zkoušek Agrotec Mogul Rally Hustopeče

foto

8. června 2009 • 19:00

Již koncem tohoto týdne bude v okolí Hustopečí pokračovat letošní seriál mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Kdo z vás se vydá na prašné cesty mezi vinicemi při Agrotec Mogul Rally Hustopeče, tomu jistě přijdou vhod kompletní mapy všech rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Více než polovina startovního pole se „čtyřkolkou“

foto

8. června 2009 • 18:00

Ze startovní rampy Agrotec Mogul rally Hustopeče (12. - 13. června 2009) sjede podle průběžných informací více než polovina vozů třídy N4 – 32. Druhou nejpočetněji obsazenou třídou jsou „áčkové šestnáctistovky“. Z dvanácti speciálů bude pět bojovat o finanční prémie v rámci Citroën Racing Trophy.

žádný příspěvek celý článek »

Mogul vás zve na Autosalon Brno 2009

foto

8. června 2009 • 17:30

Vážení motorističtí přátelé, jak se již stalo dlouholetou tradicí, každé dva roky hostí moravská metropole Brno významou motoristickou akci Autosalon. Také v letošním roce se otevřou v termínu 5. – 13. června brány brněnského výstavišté všem příznivcům motorismu, kteří mají zájem shlédnout to nejmodernější, co současný automobilový průmysl nabízí.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Agrotec Mogul Rally Hustopeče

foto

5. června 2009 • 11:30

Již koncem příštího týdne bude v okolí Hustopečí pokračovat letošní seriál mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Kdo všechno se vydá na prašné cesty mezi vinicemi při Agrotec Mogul Rally Hustopeče můžete přečíst ze dnes zveřejněného seznamu přihlášených.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Volf, team APID – sezóna 2009

foto

1. června 2009 • 16:30

Uběhlo několik měsíců, kdy jsme naposledy viděli Jirku Volfa za volantem Mitsubishi Evo IX. Přesto je Jiří Volf a zlínský team APID, který vozidlo provozuje dále aktivní na závodech rallye i mimo ně. V programu 2009 jsou eventy pro VIP partnery, program SAFETY vůz, MMČR, pronájmy EVO IX. Jaké jsou aktuální informace teamu Vám přinášíme v tiskové zprávě.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta nechybí v seznamu přihlášených

foto

1. června 2009 • 15:15

O dnešní půlnoci se uzavře startovní listina čtvrtého závodu Mediasport MMČR Agrotec Mogul rally Hustopeče, který se uskuteční 12. - 13. června 2009. V provizorním seznamu přihlášek nechybí ani lídři šampionátu Roman Kresta s Petrem Grossem a vozem Peugeot 207 Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Časový harmonogram jihomoravské soutěže má definitivní podobu

foto

26. května 2009 • 08:00

Agrotec Mogul rally Hustopeče bude následujícím dílem Mediasport MMČR v rally, který se uskuteční 12. - 13. června 2009. Organizační tým v čele s ředitelem Rudolfem Kouřilem má definitivně jasno nad letošním harmonogramem soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Obhájce prvenství nedá v Hustopečích kůži lacino

foto

16. května 2009 • 10:00

Až do posledních kilometrů Agrotec rally Hustopeče se loni bojovalo o absolutní vítězství. To si nakonec z jižní Moravy odvážela plzeňská posádka Václav Pech – Petr Uhel. S lancerem deváté evoluce samozřejmě nebude chybět ani na startu letošního ročníku, který se uskuteční 12. - 13. června 2009.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec Mogul rally Hustopeče doznává finální podobu

foto

29. dubna 2009 • 06:00

Agrotec Mogul rally Hustopeče (12. - 13. června 2009) se nezadržitelně blíží. Proto jsme rádi, že vám můžeme tlumočit slova organizátorů jihomoravské soutěže – „příprava trati finišuje.“ Proti původnímu plánu se změny dotknou páteční i sobotní etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Noční tradice v Hustopečích pokračuje

foto

22. dubna 2009 • 11:30

Nadcházející ročník AGROTEC MOGUL rally Hustopeče (12. - 13. června 2009) opět dokonale prověří souhru posádek na nočních rychlostních zkouškách. Loňský experiment, s kterým organizátoři zaskočili posádky i fanoušky bude mít v letošním roce pokračování.

žádný příspěvek celý článek »

toplist