www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - Rally Sweden (PWRC)

Petter Solberg testoval Citroën DS3 WRC (+VIDEO)

foto

30. ledna 2011 • 15:20

Petter Solberg si poprvé vyzkoušel nový speciál Citroën DS3 WRC, se kterým by měl v nadcházející sezóně společně s Chrisem Pattersonem brázdit tratě mistrovství světa v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Semerád přihlášen do PWRC

foto

27. ledna 2011 • 16:30

Martin Semerád letos po boku Michala Ernsta začne již svou třetí sezonu v mistrovství světa PWRC. Opět budou startovat s Mitsubishi Lancer Evo IX, tradičním to náčiním Martina (kromě jednoročních startůů s Mitsubishi Lancer Evo X v rámci projektu Pirelli Star Drivers).

příspěvků: 1 celý článek »

Videa z testů Citroënu DS3 WRC (+VIDEO)

foto

27. ledna 2011 • 16:05

Tovární tým Citroën Sport poctivě testuje před nadcházející sezónou. Dnes vám přinášíme dvě videa v HD formátu z nedávných testů nového Citroënu DS3 WRC, které proběhly ve Španělsku a Švédsku.

příspěvků: 2 celý článek »

Quesnel: Citroën Racing je jedna velká rodina

foto

27. ledna 2011 • 15:30

Mistrovství světa v automobilových soutěžích vstoupí již za dva týdny do své nové éry. Co od ní očekává šéf nejúspěšnější rallyové stáje posledního desetiletí, všeobecně nepříliš oblíbený Olivier Quesnel?

žádný příspěvek celý článek »

Sébastienové Loeb a Ogier před sezónou 2011 (+VIDEOROZHOVOR)

foto

26. ledna 2011 • 17:15

Pro mistrovství světa začne v půlce února nová epocha. Se zbrusu novými speciály se všichni kolem tohoto šampionátu pokusí zvrátit upadající úroveň světových automobilových soutěží. Co říkají před začátkem sezóny její největší favorité - Sébastienové Loeb a Ogier?

žádný příspěvek celý článek »

Citroën Racing vstupuje do třetí dimenze (+VIDEO)

foto

26. ledna 2011 • 12:50

Citroën Racing přihlašuje vůz DS3 WRC do Mistrovství světa v rallye 2011 a zahajuje tak novou kapitolu ve své historii. Citroën Total World Rally Team, jehož cílem je získat sedmý titul v Poháru konstruktérů, staví do hry dvě posádky: Sébastien Loeb / Daniel Elena a Sébastien Ogier / Julien Ingrassia.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Švédsko i se startovními čísly

foto

25. ledna 2011 • 13:00

Organizátoři Rally Sweden zveřejnili seznam přihlášených posádek i se startovními čísly. Již nyní je jasné, že celkem chudé pole osmačtyřiceti posádek bude ve skutečnosti ještě méně početnější.

příspěvků: 4 celý článek »

Latvala rozbil auto, Ford ve Finsku nepojede

foto

25. ledna 2011 • 06:00

Již koncem tohoto týdne se na finské Arctic Lapland Rally měla uskutečnit předpremiéra nového soutěžního speciálu Ford Fiesta RS WRC. Kvůli nehodě se však neuskuteční.

žádný příspěvek celý článek »

Jaká budoucnost čeká na Patrika Sandella?

foto

18. ledna 2011 • 08:00

Patrik Sandell patřil v minulých letech ke stálým účastníkům mistrovství světa - ať už v šampionátu JWRC, tak později i v PWRC a SWRC. Jaké budou plány pro nadcházející sezónu?

příspěvků: 1 celý článek »

Ford Fiesta RS WRC si odbude premiéru ve Finsku

foto

15. ledna 2011 • 15:30

Přestože se očekávalo, že první ostré nasazení vozu nové specifikace WRC proběhne na Švédské Rally, poprvé se s tímto vozem budou moci seznámit diváci ve Finsku.

žádný příspěvek celý článek »

Matthew Wilson doufá v plný program WRC 2011

foto

14. ledna 2011 • 22:15

Pilot M-Sport Ford Stobart World Rally Teamu, Matthew Wilson, potvrdil, že i přes účast na úvodním podniku nadcházející sezony světového šampionátu, kterým bude únorová Švédská rally, neví, jak bude program v roce 2011 pokračovat. Sedmý muž loňského ročníku však doufá v plný program, pochopitelně za volantem Fiesty WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Per Gunnar Andersson sehnal peníze, Švédsko pojede

foto

14. ledna 2011 • 21:30

Dlouhou dobu byl start Per Gunnara Anderssona na Rally Sweden nejistý. I přes velmi výhodnou nabídku mu chyběla k zajištění startu s vozem WRC ještě polovina rozpočtu.

příspěvků: 1 celý článek »

Ford představil nový design Fiesty WRC (FOTO)

foto

13. ledna 2011 • 12:30

M-Sport na dnešní show v Birminghamu odhalil design Ford Abu Dhabi World Rally Teamu pro přelomovou sezónu 2011, kdy tým nasadí po dlouholeté nadvládě Focusu model Fiesta WRC podle zbrusu nových předpisů pro mistrovství světa.

příspěvků: 20 celý článek »

Per Gunnar Andersson ve Švédsku s vozem WRC?

foto

11. ledna 2011 • 19:00

Švédský jezdec Per Gunnar Andersson, který se představí na nadcházející Rallye Monte Carlo za volantem továrního Protonu, se na Švédskou Rally přihlásil se speciálem WRC.

příspěvků: 4 celý článek »

Petter Solberg Rally Sweden nakonec pojede

foto

10. ledna 2011 • 19:10

Přestože se jeho jméno neobjevilo na seznamu přihlášených, norský miláček fanoušků Petter Solberg se na Rally Sweden představí za volantem Citroënu DS3 WRC.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist