www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy 2017

Seznam přihlášených posádek na Cyprus Rally

foto

8. června 2017 • 15:00

Již koncem příštího týdne bude pokračovat mistrovství Evropy v automobilových soutěžích dalším podnikem s rozbitým šotolinovým povrchem, tentokráte i trochu namixovaným s afaltem. Organizátoři Rally Cyprus dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek na tento podnik.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Seajets Acropolis Rally od André Lavadinha

foto

8. června 2017 • 14:00

O uplynulém víkendu pokračovalo mistrovství Evropy v automobilových soutěžích na legendárních rozbitých šotolinových tratích Seajets Acropolis Rally. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích lidí z týmu našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport tretí na FIA ERC Seajets Acropolis Rally 2017

foto

7. června 2017 • 11:00

Slovenský Rufa Sport Team s poľskou posádkou Grzegorz Grzyb – Jakub Wróbel dojazdili na treťom mieste absolútneho poradia v rámci podujatia FIA ERC Seajets Acropolis Rally 2017.

žádný příspěvek celý článek »

Tvrdou Acropolis rally vyhrál Kajetanowicz

foto

4. června 2017 • 16:00

Po dvou ostrovních podnicích pokračovalo letošní mistrovství Evropy první soutěží přímo na kontinentě, konkrétně v Řecku. Tamější Acropolis rally posádkám připravila jedny z nejtvrdších tratí v šampionátu a pověstná náročnost této soutěže se projevovala od prvního do posledního metru.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Kupec: Peugeot už je vychytaný, nyní je na řadě Opel

foto

2. června 2017 • 10:30

V letošní sezoně má šumperský Karel Kupec na svém triku zatím pouze tři závody. Vždy bojoval o umístění na bedně a na Kanárských ostrovech dosáhl na životní výsledek. Pojďme se nyní v krátkosti ohlédnout za třemi zcela rozdílnými závody z pohledu čtyřiadvacetiletého jezdce.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Acropolis

foto

23. května 2017 • 11:00

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na Rally Acropolis. Celkem na něm můžeme nalézt 73 posádek, z toho 28 v rámci klasifikace mistrovství Evropy. Kvůli nehodě na testu bude na startu chybět Alexey Lukyanuk, naopak si prodlouží svou sezónu lídr ME Bruno Magalhaes.

žádný příspěvek celý článek »

Opel představuje Corsu R5… …nebo ne?

foto

21. května 2017 • 15:30

Jednou z největších událostí uplynulých květnových dnů bylo představení nového speciálu kategorie R5 postaveného na základě Opelu Corsa. O tomto projektu se různě šuškalo už několik let, a jelikož v poslední době tento šepot téměř utichl, je o to větší překvapení, že je nyní Corsa R5 na světě.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od Svena Kolluse

foto

16. května 2017 • 10:00

Letošní ročník mistrovství Evropy pokračoval na začátku května na španělském ostrově Gran Canaria. Průběh asfaltové Rally Islas Canarias si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož na Kanárech mezi Juniory sedmý

foto

15. května 2017 • 09:00

Druhý úspěšný závod v letošní sezoně má za sebou posádka ACCR Czech teamu Dominik Brož s Petrem Těšínským. Na začátku května se s Peugeotem 208 R2 postavila na start Rally Islas Canarias a v hodnocení ERC Junior obsadila 7. příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Souboj s časem začíná

foto

13. května 2017 • 08:00

Ani druhá soutěž evropského šampionátu nepřinesla posádce Mogul Škoda ACA Racing týmu kýžené body. Naopak přináší dramatický souboj s časem. Následujících několik dní se bude hrát o každou hodinu, kterou budeme potřebovat k přípravě Fabie R5 na rally Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Životní výsledek Karla Kupce na Kanárských ostrovech

foto

10. května 2017 • 18:30

Životního výsledku dosáhl při druhém startu v juniorském mistrovství Evropy v letošní sezoně na Rally Kanárské ostrovy Karel Kupec. Se spolujezdcem Ondřejem Krajčou na Peugeotu 208 R2 dokončil španělskou soutěž na 3. místě.

žádný příspěvek celý článek »

ACCR CZECH TEAMu na Kanárských ostrovech štěstěna nepřála

foto

10. května 2017 • 16:00

Druhým podnikem letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích byla o prvním květnovém víkendu Rally Islas Canarias a na startu nechyběl ani kompletní ACCR CZECH TEAM, který chtěl navázat na úspěšnou premiéru na Azorských ostrovech.

žádný příspěvek celý článek »

Prvá tohtoročná Európa nebola pre Grzyba ideálna, aj keď...

foto

10. května 2017 • 08:00

Slovenský Rufa Sport Team spoločne s Crusar Teamom a poľskou posádkou Grzegorz Grzyb – Przemyslaw Zawada a Škodou Fabia R5 odštartovali v rámci Rally Islas Canarias 2017.

žádný příspěvek celý článek »

Alexey Lukyanuk obhájil loňské prvenství na Rally Islas Canarias

foto

8. května 2017 • 23:00

Alexey Lukyanuk dokázal prolomit smůlu, která jej v poslední době provázela a připsal si vítězství na Kanárských ostrovech, čímž obhájil prvenství z loňského ročníku. Na stupně vítězů jej doprovodili Kajetan Kajetanowicz a Bruno Magalhaes.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Černý se připravuje na kanárský reparát

foto

4. května 2017 • 11:00

Posádka týmu Mogul Škoda ACA Racing si jede na Kanárské ostrovy spravit chuť z prvního vystoupení v evropském šampionátu. Cílem je získání prvních bodů do juniorského šampionátu U28.

žádný příspěvek celý článek »

toplist