www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2020

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Rallye Tatry v náhradnom septembrovom termíne

foto

17. července 2020 • 21:00

Začiatkom apríla organizátori najstaršej slovenskej rally oznámili, že kvôli pandémii COVID-19 a opatreniam Vlády Slovenskej republiky padlo rozhodnutie o odložení 47. Rallye Tatry 2020 v pôvodnom termíne 5. - 7. júna. Po uvoľnení opatrení a reštarte motoršportu na Slovensku bol po rokovaní Výkonného výboru SAMŠ vydaný aktualizovaný kalendár s novým termínom tatranskej rally, ktorá sa uskutoční 18. - 20. septembra 2020.

žádný příspěvek celý článek »

Do třetice zdolaná Jänner Rallye - poslední předkoronavirové dobrodružství

foto

17. července 2020 • 12:00

Naše posádka Aleš Holakovský – Martin Vinopal v lednu již potřetí v řadě úspěšně absolvovala novoroční Jänner Rallye. Letos se to ukázalo jako mimořádně chytrý počin, protože kromě tradičního zdroje silných rallyových zážitků šlo také zároveň o jednu posledních příležitostí, jak se ještě před koronavirovou pandemií v první polovině roku někde svézt.

žádný příspěvek celý článek »

Rakousko bez další soutěže

foto

8. července 2020 • 20:10

Stávající omezení týkající se infekce Covid-19 si na své konto připsaly další 'oběť v podobě zrušení štýrské Rallye Weiz 2020, a to navzdory změně termínu jejího konání, který byl přesunut z července na první týden letošního září.

žádný příspěvek celý článek »

Virtuální Hustopeče ovládli zahraniční jezdci

foto

2. července 2020 • 13:00

Druhým podnikem nově vzniklého SONAX Mezinárodní mistrovství České republiky v Online Rally se stala 1.e PETRONAS AGROTEC Rally Hustopeče. Organizaci soutěže zaštítili pořadatelé její reálné předlohy, kteří, podobně jako v případě úvodního českokrumlovské rally, byli nuceni letošní ročník svého závodu kvůli koronaviru zrušit. Alespoň částečnou náplastí se tak stala její virtuální varianta.

žádný příspěvek celý článek »

Sosnová vyhnala Vlčáka z nory

foto

24. června 2020 • 12:00

Dlouhých deset měsíců si musel 'Vlčák' počkat, než bude moci opustit svoji noru a vrátit se k souboji se stopkami. Původně počítal s maximálně půlročním závodnickým půstem, jenže stromy ani epidemie si nevybírají. Kumulace obou faktorů, tedy nutné rekonvalescence po havárii na Barumce a 'vypnutí' sportovního dění v důsledku koronavirové epidemie, měly za následek, že všechna letošní Martinova svezení dosud proběhla výhradně v Kopřivnici na testovacím Traiva Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

Pecha před Rallye Bohemia vyškolil závod v Sosnové

foto

24. června 2020 • 08:00

Tento pátek a hlavně v sobotu se konal v Sosnové u České Lípy první závod letošní soutěžácké sezóny. Zde se sešla téměř kompletní česká rallyová špička, aby po velice dlouhé nepředvídatelné přestávce poměřila své síly. Před nadcházejícím startem letošní Rallye Bohemia zde posádky a jejich teamy představily své závodní vozy a zároveň vyzkoušely, zda tato pauza se něčím nepodepsala na technice nebo jejich jezdeckém umění.

žádný příspěvek celý článek »

Stříbrný vstup do nové sezóny

foto

22. června 2020 • 08:00

Posádka Racing 21 Klokočka Volkswagen týmu Vojtěch Štajf a František Rajnoha dojeli s vozem Polo GTI R5 na celkově druhém místě soutěže Mogul Test Rally na Autodromu v Sosnové. Tento volný podnik byl první akcí roku 2020 v automobilových soutěžích, kde se po uvolnění epidemiologických opatření opět rozezněly zvuky závodních motorů.

žádný příspěvek celý článek »

Mogul Test Rally ovládl junior Petr Semerád

foto

21. června 2020 • 17:00

Sezona automobilových soutěží v rally obvykle začíná už v březnu některou ze známých soutěží, ale letošní sezona byla, a stále je, silně poznamenána opatřeními, které byly zavedeny v souvislosti s výskytem nového koronaviru.

žádný příspěvek celý článek »

Pech odstartuje sezónu 2020 v Sosnové

foto

18. června 2020 • 17:10

Dlouhá nejen motoristická přestávka, která nám všem přeorganizovala život, se snad již blíží ke svému konci. Postupným uvolňováním pravidel dostali pořadatelé v Sosnové povolení uspořádat 20. června první rallye letošní sezóny. Závod se pojede jako volný podnik a bude rozložen do dvou dní. Zde se poprvé představí s Fordem Focus RS WRC posádka EuroOil teamu Václav Pech jun – Petr Uhel, jejichž premiéra je dlouho očekávaná fanoušky i širokou motoristickou veřejností.

žádný příspěvek celý článek »

Mogul Test Rally v Sosnové představil seznam přihlášených

foto

18. června 2020 • 11:00

Organizátoři Mogul Test Rally dnes představili seznam přihlášených posádek na jednu z prvních akcí doby pokoronavirové. Do Sosnové dorazí špičkové české posádky, převážně s vozy 4WD. Budou mít jednu z prvních příležitostí k prezentaci a k závodění o vteřiny na celkem 30 kilometrech rychlostních zkoušek v areálu autodromu v Sosnové.

žádný příspěvek celý článek »

Virtuální šampionát v červnu pokračuje hustopečskou rally

foto

16. června 2020 • 08:45

Podobně jako českokrumlovská rally patří i Rally Hustopeče k těm, které letos musely být zrušeny vůli koronavirové epidemii. A stejně jako jihočeská soutěž našla i ta jihomoravská alespoň částečnou náhradu ve virtuální realitě. 1.e PETRONAS AGROTEC Rally Hustopeče, jak zní její oficiální název, bude druhým podnikem nově vzniklého SONAX Mezinárodního mistrovství ČR v Online Rally, tedy oficiálního šampionátu, který se odehrává v legendární počítačové hře Richard Burns Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Na Mogul Test Rally se plní seznam přihlášených

foto

11. června 2020 • 09:00

Ve dnech 19. a 20. června se na Autodromu v Sosnové u České Lípy odehraje jedna z prvních motoristických akcí v době „po koronavirové“. Automobiloví závodníci rally zde budou moci vyzkoušet své závodní automobily a porovnat si dosahované časy s konkurencí. To vše za přítomnosti televizních kamer.

žádný příspěvek celý článek »

Premiérovou eSport Rallye Český Krumlov vyhrál Dennis Zeťák

foto

3. června 2020 • 14:00

SONAX Mezinárodní mistrovství České republiky v Online Rally má za sebou úspěšnou premiéru. Historicky první soutěží v oficiálním virtuálním šampionátu Autoklubu ČR se stala eSport Rallye Český Krumlov, o jejíž organizaci se postarali pořadatelé stejnojmenné rally, která v reálu musela být kvůli koronavirové epidemii pro letošní rok zrušena. Ovšem i digitální podoba krumlovské rally nakonec nabídla zajímavé atrakce a sportovní výkony.

žádný příspěvek celý článek »

Šampionát ve virtuální rallye startuje v Českém Krumlově

foto

22. května 2020 • 03:00

Premiérový ročník eSport Rallye Český Krumlov odpočítává hodiny do startu. Program virtuální soutěže, do které se přihlásilo celkem 375 jezdců z 12 zemí světa, začal ve hře Richard Burns Rally čtvrtečním shakedownem.

žádný příspěvek celý článek »

Pilotní sezona SONAX MMČR v Online Rally startuje!

foto

15. května 2020 • 18:00

Aktuální koronavirová krize sice na nějaký čas ochromila řadu sportovních disciplín, ty motoristické nevyjímaje, avšak na druhou stranu pomohla akcelerovat nástup nových alternativ v oblasti virtuální reality. Autoklub České republiky po loňské první vlaštovce v podobě okruhového seriálu nyní v oblasti esportu vstupuje také do rally.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist