www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Rallysprint Série 2022

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Plzeňským stříbrem do čela Poháru 2+

foto

6. června 2022 • 12:00

Ani rozmary počasí nezastavily posádku Vojtěch Štajf – František Rajnoha od předsevzetí ukončit XVI. Lak Racing Rallye Plzeň na pódiovém umístění. Oproti minulé soutěži však posádka červenobílého VW Polo GTI R5 svůj výsledek o jednu příčku vylepšila a dojela si pro druhé místo v celkové klasifikaci soutěže. To posouvá posádku ACCR Racing 21 týmu do vedení průběžného pořadí Poháru 2+ při Pirelli Rallysprint sérii 2022.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Lak Racing Rallye Plzeň vyhrál Václav Pech

foto

6. června 2022 • 11:00

V sobotu 5. června pokračoval seriál Pirelli Rallysprint série svým druhým závodem, kterým byla LaK Racing Rallye Plzeň. Západočeská soutěž se v loňském roce úspěšně vrátila po 21 letech a letos si na ní našlo cestu 105 posádek vozidel soudobých, historických i pravidelnosti. Na svém domácím podniku nemohla chybět ani dvojice Václav Pech - Petr Uhel, kteří ovládli všechny rychlostní zkoušky a zvítězili s náskokem více než jedné minuty.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem pojedou Rallye Plzeň

foto

2. června 2022 • 14:00

EuroOil team s plzeňskou posádkou Václav Pech jun. - Petr Uhel pojede Rallye Plzeň i letos. Závod, který se nekonal 30 let, pořadatelé obnovili v loňském roce a připravili těžkou a velice atraktivní soutěž pro posádky i diváky. Jejich úspěšnou premiéru dokládá i aktuální startovní listina s rovnou stovkou přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Do Plzně s pódiovými ambicemi

foto

1. června 2022 • 14:00

Pro soutěžní tým Racing21 bude nadcházející víkend ve znamení bojů o cenné body, a to v rámci XVI. Lak Racing Rallye Plzeň, druhého podniku Poháru 2+ při Pirelli Rallysprint sérii. Posádka Vojtěch Štajf – František Rajnoha usednou opět do totožného soutěžního vozu VW Polo GTI R5 z předešlé soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Lak Racing Rallye Plzeň

foto

26. května 2022 • 03:00

Již koncem příštího týdne bude pokračovat Rallysprint série a Pohár 2+. Posádky se tentokrát vydají do západočeské metropole, kde se uskuteční Lak Racing Rallye Plzeň. A diváci se mají nač těšit, jak ostatně naznačuje dnes zveřejněný seznam přihlášených posádek včetně přidělených startovních čísel.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík Racing úspěšný na Kopné i na Šumavě

foto

17. května 2022 • 10:00

Domácím podnikem v okolí Slušovic vstoupil do šampionátu jednodenních závodu ryze domácí tým. Minařík Racing postavil na start Rallysprintu Kopná jednu posádku ve voze Peugeot 208 Rally4. Za volant usedl zkušený jezdec Jaromír Tarabus a rozpis mu četl Jaroslav Blažek. I přes to, že se Tarabus v posledních dvou letech účastnil jen vybraných soutěží, ukázal, že závodit nezapomněl.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprint Kopná pro Jakuba Jančíka

foto

12. května 2022 • 14:00

Čermák a Hrachovec Adam Cup 2022 odstartoval na Rentor Rallysprintu Kopná. Relativní proměna startovního pole se zatím až tak neprojevila ve výsledkové listině, na předních příčkách se objevily známé tváře. Vyhrál Jakub Jančík před Dominikem Jakešem a Tomášem Arnoštem.

žádný příspěvek celý článek »

Cais s Trunkátem obhájil vítězství na Kopné

foto

9. května 2022 • 10:00

Erik Cais dokázal s hostujícím zkušeným spolujezdcem Danem Trunkátem obhájit své loňské prvenství na Rallysprintu Kopná. Domácí posádka s Fordem Fiestou Rally2 týmu Orsák Rallysport byla nejrychlejší na třech měřených úsecích. Výjimečný start 22letého Erika Caise na českých tratích, který letos reprezentuje Yacco ACCR Team ve světové sérii WRC2, si nenechalo ujít množství fanoušku, kteří v cíli vytvořili skvělou atmosféru podobně jako nedávno v Chorvatsku.

žádný příspěvek celý článek »

Bronzová jízda od startu do cíle

foto

4. května 2022 • 13:00

Posádka týmu Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha zakončila svůj premiérový start v Poháru 2+ pódiovým umístěním. V 27. ročníku soutěže Rentor Rallysprint Kopná obsadila v cíli třetí místo v absolutním pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Jantar Team úspešne na dvoch frontoch

foto

4. května 2022 • 12:00

Ôsme miesto absolútneho poradia v rámci Rentor Rallysprint Kopná 2022, to bol výsledok, ktorý dosiahla posádka Jan Černý – Petr Jindra jazdiaci na vozidle Ford Fiesta Rally3. Tu treba hneď zdôrazniť, že posádka Jantar Teamu išla podujatie iba z dôvodu testovania a vyskúšania niektorých nových nastavení vozidla Ford Fiesta Rally3.

žádný příspěvek celý článek »

Druhá příčka z Kopné příslibem na Šumavu

foto

3. května 2022 • 12:00

Ve Slušovicích se rozběhl seriál Rallysprint Série, ve kterém loni získala posádka Samohýl Škoda Teamu Adam Březík – Ondřej Krajča druhé místo celkově (P2+). A na shodné pozici zakončila i start na Rentor Rallysprintu Kopná. Do závodu šla hlavně s cílem testovat na víkendovou Rallye Šumava, o to více potěšilo, že nad jejich síly zůstal jen Erik Cais.

žádný příspěvek celý článek »

Erik Cais obhájil prvenství na Kopné

foto

3. května 2022 • 11:00

Fryštácký jezdec Erik Cais na voze Ford Fiesta R5 MkII vyhrál 27. ročník Rentor Rallysprint Kopná 2022, který byl úvodním podnikem sedmidílného seriálu Pirelli Rallysprint série. Obhajobu prvenství si připsal se spolujezdcem Danielem Trunkátem v barvách Yacco ACCR Team.

žádný příspěvek celý článek »

Na Kopné kraloval mezi historiky Vančík na krásném bavoráku

foto

2. května 2022 • 11:00

Rentor Rallysprint Kopná 2022 byl úvodním podnikem seriálu Autoklub Rallysprint série v rally historických automobilů. V okolí Slušovic a Podkopné Lhoty byla podle očekávání nejrychlejší posádka ve složení Jaroslav Vančík, Jan Tománek (soutěžící ACA Škoda Vančík Motorsport) na voze BMW M3.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rentor Rallysprintu Kopná od Radima Pustějovského

foto

1. května 2022 • 18:30

O uplynulém víkendu konečně odstartovala tuzemská rallysprintová sezóna svým nejikoničtějším závodem, který letos nesl název Rentor Rallysprint Kopná. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Radima Pustějovského.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Erik Cais obhájil vítězství na Rentor Rallysprint Kopná

foto

1. května 2022 • 14:00

Erik Cais zopakoval loňské vítězství na Rentor Rallysprint Kopná. Prvenství si připsal s hostujícím spolujezdcem Danielem Trunkátem a nezastavil je ani defekt na předposlední rychlostní zkoušce. V hodnocení RSS zvítězil Trunkátův obvyklý pilot Jaromír Tarabus.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist