www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Rallysprint Série 2023

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Do Vyškova s velkými ambicemi na úspěch

foto

31. srpna 2023 • 15:00

Druhou polovinu letošního seriálu Poháru 2+ při Rallysprint sérii otevírá o nadcházejícím víkendu tradiční soutěž Rally Vyškov. Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha, aktuální lídři průběžné klasifikace, se budou snažit o zisk maximálního počtu bodů a upevnění své současné dominantní pozice v celkové klasifikaci.

žádný příspěvek celý článek »

Rentor - Partr Rally Vsetín na známých úsecích

foto

25. srpna 2023 • 12:00

Seriál jednodenních závodů má prozatím za sebou jen tři podniky, ale i tak je nejvyšší čas zveřejnit první informace k poslednímu podniku kalendáře Autoklub Rallysprint série. Tím bude XIX. Rentor - Partr Rally Vsetín. Soutěž se uskuteční proti dřívější tradici o čtrnáct dní dříve, ve dnech 13. - 14. října 2023. Pořadatelem závodu zůstává Autoklub Vsetín - město v AČR.

žádný příspěvek celý článek »

Z hanácké metropole opět do podhůří Jeseníků

foto

14. srpna 2023 • 16:00

Vydání Zvláštních ustanovení signalizuje blížící se termín Futures Contproduct Rally Morava. Čtvrtý ročník soutěže s centrem v Olomouci se uskuteční ve dnech 29. – 30. září 2023.

žádný příspěvek celý článek »

Silmet Rally Příbram: Karta se obrátila

foto

4. srpna 2023 • 13:00

Čtvrtý podnik Čermák a Hrachovec Adam Cupu Silmet Rally Příbram přinesl v úvodu nového pohárového lídra, ale závěr soutěže už se opět nesl v režii mladíků Jakuba Jančíka a Dominika Jakeše. Jančík s Janem Jurčíkem tentokrát vedoucí příčku uhájili až na cílovou rampu, Jakeš s Vítězslavem Baďurou se spokojili s druhou pozicí. Po dvou závodech se vrátil na stupně vítězů Tomáš Arnošt, kterého navigoval Lukáš Sedláček.

žádný příspěvek celý článek »

Tradice příbramského bronzu pokračuje

foto

25. července 2023 • 12:00

O uplynulém víkendu se konal 42. ročník Silmet Rally Příbram a posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha se v jejím cíli umístila na třetím místě celkové klasifikace. Jedná se už o pátý bronz během šesti posledních ročníků.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Silmet Rally Příbram od Jörga Ullmanna

foto

24. července 2023 • 12:00

O uplynulém víkendu pokračovala Rallysprint série a Pohár 2+ svým třetím závodem, kterým byla Silmet Rally Příbram. Za ideálního letního počasí se odehrávaly na rychlostních zkouškách kolem Sedlčan napínavé souboje ve všech kategoriích. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Silmet Rally Příbram od Dalibora Benycha

foto

23. července 2023 • 01:00

Včera pokračovala Rallysprint série a Pohár 2+ svým třetím závodem, kterým byla Silmet Rally Příbram. Za ideálního letního počasí se odehrávaly na rychlostních zkouškách kolem Sedlčan napínavé souboje ve všech kategoriích. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Silmet Rally Příbram opanoval Jan Černý

foto

22. července 2023 • 23:00

Jan Černý si odskočil z kanárského šampionátu a se svým Hyundai i20 N Rally2 stylem start cíl opanoval Silmet Rally Příbram, čímž dokázal konečně zvítězit ve své domácí soutěži. Na stupně vítězů jej doprovodili Václav Kopáček a Vojtěch Štajf.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček si chce v Příbrami spravit chuť z nepovedené Plzně

foto

21. července 2023 • 16:00

V cíli loňského ročníku příbramské rally byli Václav Kopáček s Petrem Pickou nejlepší posádkou Poháru P2+. Jedinými, kdo je tehdy udolali, byli domácí Dohnal s Vybíralem se superrychlým speciálem WRC, který do tohoto hodnocení nebyl zařazen. I letos by posádka týmu Kicker Racing v hornickém městě ráda svedla boj o stupně vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Prolomí Vojtěch Štajf tradiční příbramský bronz?

foto

18. července 2023 • 19:00

Pohár 2+ pořádaný při letošní Rallysprint sérii bude mít své pokračování o nadcházejícím víkendu, a to další soutěží – 42. ročníkem Rally Příbram. Posádka týmu ACCR Racing21 ve složení Vojtěch Štajf a František Rajnoha bude mít jasný cíl v podobě prolomení pravidla absolutního třetího místa, které tu společně obsadili ve čtyřech ročnících z pěti naposledy konaných.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vyškov letos se spoustou novinek

foto

18. července 2023 • 14:00

Rally Vyškov letos vstoupí do svého čtvrtého desetiletí opět v tradičním zářijovém termínu 1. – 2. září. Pořadatelé si připravili několik zásadních změn oproti předešlým ročníkům. Tou největší je asi větší vyžití pro fanoušky už v pátek, kdy kromě představení vybraných posádek na Masarykově náměstí ve Vyškově proběhne nově také testovací rychlostní zkouška zvaná shakedown.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Lak Racing Rallye Plzeň od Rallyservice.cz

foto

13. června 2023 • 10:00

O minulém víkendu pokračovala Rallysprint série a Pohár 2+ svým druhým závodem, který se tentokrát uskutečnil na západě Čech. Přestože na Lak Racing Rallye Plzeň chyběl obhájce loňského prvenství, i tak bylo co sledovat. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich stálých redakčních spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Na zdárný průběh Rallye Plzeň 2023 dohlíželo letos sluníčko

foto

9. června 2023 • 09:00

Třetí rok po sobě byla Lak Racing Rallye Plzeň zapsána do seriálu jednodenních podniků Rallysprint série a i tentokrát se vydařila. Na jejím startu bylo celkem 108 posádek všech kategorií a tříd, mezi nimi i sedm německých dvojic v čele s tamním úřadujícím šampiónem Philipem Geipelem, kterého navigovala vynikající spolujezdkyně Katrin Becker.

žádný příspěvek celý článek »

Adam Cup v Plzni: Rozhodla poslední rychlostka

foto

9. června 2023 • 08:00

Třetí díl Čermák a Hrachovec Adam Cupu nabídl zatím nejdramatičtější průběh v rámci letošního pohárového seriálu. O vítězi Rallye Plzeň nakonec rozhodlo jen 1,4 sekundy. Z druhého triumfu v řadě se radovali Dominik Jakeš s Vítězslavem Baďurou. Vedení v cupu si díky druhé pozici udrželi Jakub Jančík s Janem Jurčíkem, které na stupních vítězů doplnili Matěj Manderla s Martinou Kalistovou.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Lak Racing Rallye Plzeň od Dalibora Benycha

foto

8. června 2023 • 12:00

O uplynulém víkendu pokračovala Rallysprint série a Pohár 2+ svým druhým závodem, který se tentokrát uskutečnil na západě Čech. Přestože na Lak Racing Rallye Plzeň chyběl obhájce loňského prvenství, i tak bylo co sledovat. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist