www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy 2009

Krum Donchev vyhrál Croatia Delta Rally

foto

4. června 2009 • 16:00

Po napínavém souboji rozhodl až v závěrečné rychlostní zkoušce úřadující buhlarský šampion o svém vítězství na Croatia Delta Rally, třetím podniku letošního evropského šampionátu. Na tratích v okolí Záhřebu jej na stupně vítězů doprovodili Michal Solowow a Luca Betti.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na INA Delta Croatia Rally

foto

19. května 2009 • 16:00

Dnes byl oficiálně zveřejněn seznam přihlášených posádek na třetí díl letošního seriálu mistrovství Evropy. 36. ročník INA Delta Croatia Rally se pojede koncem příštího týdne na rychlostních zkouškách kolem Záhřebu.

žádný příspěvek celý článek »

Francois Duval představil design své Fabie S2000

foto

14. května 2009 • 13:00

Včera byla oficiálně potvrzena informace, že se bývalý tovární jezdec Fordu a Citroënu představí s podporou Škody Belgium na voze Fabia S2000 Belgium Ypres Westhoek Rally. Dnes byl představen návrh designu, který se belgickým autorům skutečně vydařil.

příspěvků: 4 celý článek »

Video z Istanbul Rally (i ve kvalitě HD)

foto

14. května 2009 • 09:00

Ještě jednou se vrátíme ke druhému podniku letošního seriálu mistrovství Evropy, turecké Rally Istanbul. Dnes máte možnost prohlédnout si více než třináctiminutové video z této soutěže jak v normální kvalitě, tak tentokráte i ve verzi HD. Autorem je samozřejmě náš stálý redakční spolupracovník Cricket.

žádný příspěvek celý článek »

Luca Betti si odvezl z Turecka rozbité auto a zlomený kotník (+VIDEO)

foto

5. května 2009 • 09:00

Třináctá rychlostní zkouška Istanbul Rally byla osudná pro Lucu Bettiho. Ten se svým Peugeotem vylétl ven z trati a následkem nebylo jen zničené auto, ale i otřes mozku a zlomený kotník na pravé noze. Byla to Bettiho první nehoda od Safari Rally 2007. Spolujezdec Piercarlo Capolongo vyvázl bez zranění.

žádný příspěvek celý článek »

Brian Lavio novým jezdcem zaregistrovaným do mistrovství Evropy

foto

4. května 2009 • 19:15

Třetí muž loňského švýcarského šampionátu se pro letošní rok rozhodl opustit národní mistrovství a naplno se vrhnout na mezinárodní scénu. Pro letošní rok padla volba na mistrovství Evropy, kterého se Brian Lavio zúčastní s Peugeotem 207 S2000.

příspěvků: 3 celý článek »

Michal Solowow vyhrál Istanbul Rally

foto

3. května 2009 • 17:00

Premiérové vítězství v absolutní klasifikaci v rámci soutěží mistrovství Evropy si v Turecku připsala polská dvojice Michal Solowow - Maciej Baran. Po strhujícím souboji s Lucou Bettim si připsali 15 bodů a vyhoupli se do čela klasifikace ME.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Istanbul Rally ON LINE

foto

2. května 2009 • 07:00

Šampionát starého komtinentu se přesouvá ze slunné Itálie ještě více na jihovýchod až do dalekého Istanbulu. Na Tureckém území totiž dnes startuje druhý díl mistrovství Evropy a vy můžete sledovat průběh této soutěže živě společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý má za sebou svůj první závod Mistrovství Evropy

foto

1. května 2009 • 04:00

závodů zařazených do Mistrovství Evropy. 1000 Rally Miglia jsme vybrali také proto, že byla zařazena do projektu Pirelli Star Driver, kterého se letos účastníme. Naším cílem je získávat co nejvíce zkušeností, poznávat různé charaktery tratí a povrchů. Z tohoto důvodu je v plánu co nejvíce startů v zahraničí.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rally 1000 Miglia od Cricketa

foto

30. dubna 2009 • 06:00

Před dvěma týdny se v okolí italského města Brescia uskutečnil zahajovací podnik letošního evropského šampionátu, Rally 1000 Miglia. Spoustu záběrů z tohoto napínavého závodu si můžete prohlédnout ve dnešním videu, jehož autorem je náš redakční spolupracovník Cricket.

žádný příspěvek celý článek »

Mille Miglia v režii domácích posádek

foto

18. dubna 2009 • 19:30

V okolí italské Brescie se tento víkend uskutečnil zahajovací podnik mistrovství Evropy, Rally Mille Miglia. Tradičně spíše chudé pole kontinentálního seriálu hrálo do karet domácím posádkám, které celkem suverénně Miglii ovládly. Do bojů se zapojili i dva čeští účastníci, Antonín Tlusťák a Jan Černý se ale po dvou dnech zápolení umístili až na konci výsledkové listiny ME.

příspěvků: 14 celý článek »

Sledujte Rally 1000 Miglia ON LINE

foto

18. dubna 2009 • 07:00

Po páteční etapě kraluje letošnímu ročníku Rally 1000 Miglia dvojice Renato Travaglia x Giandomenico Basso. Domácí pilot Peugeotu zatím vede o nepatrných 1.8 vteřiny. Druhá etapa má na programu 6 RZ, úvodní test startuje v 9:46.

příspěvků: 8 celý článek »

Spuštěn oficiální televizní kanál mistrovství Evropy

foto

14. dubna 2009 • 20:00

Čtrnáct dní po prvním aprílu tentokráte přinášíme skutečně seriózní zprávu spuštění nového projektu. Ve spolupráci oficiálních stránek www.rally-erc.com a italského televizního specialisty Cricketa vzniká unikátní internetový televizní projekt, který by měl mapovat letošní seriál mistrovství Evropy.

příspěvků: 5 celý článek »

Petter Solberg na Madeiře?

foto

14. dubna 2009 • 18:00

Po testování Fiatu Grande Punto S2000 týmu Abarth, které proběhlo v průběhu minulétho týdne v okolí severoitalského Turína, jeví údajně Petter Solberg zájem o start na Madeiře, která je součástí seriálu Intercontinental Rally Challenge i evropského šampionátu.

příspěvků: 4 celý článek »

Todor Slavov pojede mistrovství Evropy

foto

13. dubna 2009 • 19:30

Jeden z nejtalentovanějších bulharských jezdců současnosti, Todor Slavov, se v letošním roce představí v seriálu mistrovství Evropy. Bez vydatnější podpory sponzorů by chtěl zabojovat o titul v nově vypsané kategorii určené vozům s jednou poháněnou nápravou.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist