www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy 2012

Hänninenovo vítězné tažení Evropou pokračovalo i v Turecku

foto

12. července 2012 • 13:00

Prvním šotolinovým dílem letošního seriálu mistrovství Evropy byla o uplynulém víkendu turecká Bosphorus Rally. A ani tentokrát nezaváhal jednoznačný favorit letošního ME Juho Hänninen a připsal si další cenné body do klasifikace jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Hänninen s Fabií Super 2000 zvítězil v turecké Bosphorus rally

foto

9. července 2012 • 09:15

Juho Hänninen s Mikko Markkulou zvítězili přesvědčivým způsobem v turecké rally a upevnili si vedení v hodnocení mistrovství Evropy (ME). Letos tak slaví již třetí prvenství v ME.

žádný příspěvek celý článek »

Hänninen chce na Rally Bosphorus potvrdit vedení v mistrovství Evropy

foto

2. července 2012 • 13:00

Jezdci týmu Škoda Motorsport Juho Hänninen s Mikko Markkulou chtějí o nadcházejícím víkendu potvrdit se svým vozem Škoda Fabia Super 2000 své aktuální vedoucí postavení v mistrovství Evropy (ME). Šestá soutěž evropského šampionátu – Rally Bosphorus v okolí Istanbulu - je první šotolinovou rally v kalendáři ME tento rok.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Bosphorus Rally

foto

30. června 2012 • 01:00

Již koncem přištího týdne pokračuje letošní ročník mistrovství Evropy. To premiérově v této sezóně zavítá na šotolinový povrch, konkrétně pak na náročných tratích v asijské částí Turecka při Bosphorus Rally. Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Antonín Tlusťák na Bosphorus Rally s Mini

foto

29. června 2012 • 09:30

Po loňské anabázi za volantem Fiatu Grande Punto S2000 si i v letošním roce vyzkouší Antonín Tlusťák na Bosphorus Rally novou techniku. Tentokráte to bude speciál Mini John Cooper Works S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Ekaterina Stratieva získala v Bulharsku cenu Richarda Burnse

foto

15. června 2012 • 12:00

Richard Burns Award je nová cena udělovaná na podnicích mistrovství Evropy pilotům, kteří se na daném podniku zařadí mězi největší překvapení. Odborná komise při Rallu Bulgaria rozhodla udělit tuto cenu bulharské pilotce Citroënu C2 R2 Max.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bulgaria od Alexe Spirova

foto

14. června 2012 • 10:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl letošního seriálu mistrovství Evropy, Rally Bulgaria. Jak to vypadalo na tratích podél rychlostních zkoušek v okolí lyžařského střediska Borovec v pohoří Rila si můžete prohlédnout na fotografiích Alexe Spirova.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bulgaria kořistí domácího Dimitara Ilieva

foto

14. června 2012 • 08:00

Nejúspěšnější bulharský jezdec poslední dekády Dimitar Iliev opanoval domácí díl evropského šampionátu. Také zbývající místa na stupních vítězů obsadili domácí piloti Petar Gyoshev a Krum Donchev.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Croatia Rally od Marko Šivaka

foto

6. června 2012 • 20:00

Ještě jednou se vrátíme ke třetímu dílu letošního seriálu mistrovství Evropy, kterým byla Croatia Rally. Jak to vypadalo na rychlostních zkouškách v horách nad chorvatským přístavním měste Rijeka si můžete prohlédnout na snímcích našeho redakčního spolupracovníka Marko Šivaka.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Croatia vyhrál Juho Hänninen

foto

5. června 2012 • 22:45

Tovární jezdec Škody Motorsport Juho Hänninen vyhrál třetí díl letošního seriálu mistrovství Evropy, Rally Croatia, který se jel o předminulém víkendu v horách nedaleko chorvatského přístavního města Rijeka.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Bulgaria

foto

5. června 2012 • 14:00

Již koncem tohoto týdne pokračuje v okolí známého lyžařského střediska Borovec mistrovství Evropy. Jak můžete vidět z přiloženého seznamu přihlášených, díky předchozím výsledkům chybí dosavadní lídr Juho Hänninen, který se místo Rally Bulgaria představí v Belgii na Geko Rally Ypres.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda prožila úspěšný soutěžní víkend

foto

27. května 2012 • 10:55

Tovární tým Škoda Motorsport zažil mimořádně úspěšný rallyový víkend. Souběžný start na dvou soutěžích přetavil ve vítězství v obou z nich. Hänninen s Markkulou byli nejrychlejší v Chorvatsku, Kopecký s Dreslerem potvrdili vítězstvím v Českém Krumlově svou letošní dominanci na českých tratích.

žádný příspěvek celý článek »

Hänninen v Chorvatsku průběžně na prvním místě

foto

25. května 2012 • 21:15

Tovární tým ŠKODA Motorsport startuje podruhé v této sezoně na dvou souběžných soutěžích. Juho Hänninen s Mikko Markkulou se účastní premiérově chorvatské rally, třetího podniku evropského šampionátu. Druhá tovární posádka týmu ŠKODA Motorsport - Kopecký s Dreslerem bojuje na českokrumlovské rally o udržení letošní domácí neporazitelnosti.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Croatia Rally

foto

22. května 2012 • 07:00

Již koncem tohoto týdne se pojede třetí díl letošního seriálu mistrovství Evropy, kterým bude Rally Croatia. Kdo se postaví ve čtvrtek odpoledne na rijeckém Korzu si můžete prohlédnout v seznamu přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

FIA potvrdila výsledky Rally Mille Miglia

foto

3. května 2012 • 22:45

Paolo Andreucci s oficiálním vozem Peugeotu Italia dokončil Rally Mille Miglia na druhém místě i přes poměrně velkou havárii v poslední zkoušce. Při závěrečné rozebírce byly u jeho auta ovšem zjištěny nesrovnalosti s homologací, kvůli kterým se komisaři FIA rozhodli celou záležitost znovu prověřit. Výsledky tak zůstaly neoficiální.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist