www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 12 - Autogames Rallysprint Kopná (MČR-S)

[ 1 | 2 | 3 ] starší

Fotogalerie z Autogames Rallysprint Kopná od Josefa Petrů

foto

14. května 2012 • 20:30

Za proměnlivého počasi se o uplynulém víkendu uskutečnil jeden z nejvýznamnějších závodů české sprintové sezóny, Autogames Rallysprint Kopná. Jak to v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty vypadalo můžete vypozorovat ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Autogames Rallysprint Kopná od Luboše Laholy

foto

14. května 2012 • 12:00

Na letošním jubilejním dvacátém ročníku Autogames Rallysprint Kopná se sešlo špičkové startovní pole, které v součinnosti s proměnlivým počasím nabídlo divákům skutečně zajímavou podívanou, což ostatně můžete posoudit z videa, které si pro vás připravil stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Autogames Rallysprint Kopná od Matěje Skalníka

foto

14. května 2012 • 07:30

Za proměnlivého počasi se uskutečnil o uplynulém víkendu jeden z nejvýznamnějších závodů české sprintové sezóny, Autogames Rallysprint Kopná. Jak to v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty vypadalo můžete vypozorovat ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Matěje Skalníka.

příspěvků: 4 celý článek »

Roman Kresta vyhrál Kopnou již počtvrté

foto

13. května 2012 • 16:00

Vítězem XX. Autogames Rallysprint Kopná 2012 se stala ve Slušovicích posádka Roman Kresta, Tomáš Kašpárek na voze Ford Focus WRC. Luhačovický jezdec vyhrál na Kopné již počtvrté a před svými pronásledovateli získal téměř dvouminutový náskok. Na druhém místě skončili Antonín Tlusťák, Jan Škaloud, třetí dojeli s odstupem pouhých 0,5 vteřiny na Tlusťáka Roman Odložilík, Martin Tureček.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rallysprint Kopná ONLINE

foto

12. května 2012 • 09:00

Jeden z nejpopulárnějších sprintů na našem území, tradiční Rallysprint Kopná, se právě odstartoval. Soutěžní vozy již míří ze startovní rampy na slušovickém náměstí vstřích prvním ostrým kilometrům letošního ročníku. Sledujte jejich počínání na valašských kotárech společně s AutoSportem.CZ.

příspěvků: 1 celý článek »

Tým CERS performance s Kopnou spokojený

foto

23. května 2012 • 09:00

Valašské mistrovství světa – tak se s nadsázkou říká populárnímu Rallysprintu Kopná v centrem ve Slušovicích. A jeho jubilejní dvacátý ročník tuto přezdívku jen potvrdil. Bohaté startovní pole bylo nabité jak špičkovými jezdci na vozech WRC, tak řadou slibných jmen v nižších třídách. Pro zlínský tým CERS performance se jednalo o takřka domácí podnik a svou účast okořenil velkou novinkou. Vůbec poprvé totiž startoval se třemi posádkami.

žádný příspěvek celý článek »

Rujbrovi s Nesvadbou těsně unikly stupně vítězů

foto

21. května 2012 • 20:00

Autogames Rallysprint Kopná byla třetí soutěží Timeseal Mistrovství ČR ve sprintrally. Pro posádku KRTZ Racing Teamu Patrik Rujbr – Richard Nesvadba se jednalo o domácí soutěž, zvlášť pro spolujezdce Richarda, kterému se jelo prakticky „za barákem“. Letos se jela Kopná jako jubilejní dvacátý ročník a na startu soutěže se sešla obrovská konkurence.

žádný příspěvek celý článek »

Deset aut Sparrow racing teamu na startu, devět vidělo cíl

foto

20. května 2012 • 23:00

Již podvacáté ožily silničky v okolí Podkopné Lhoty čilým ruchem. O minulém víkendu se tam totiž jela jubilejní Kopná, které se zúčastnil úctyhodný počet deseti soutěžních speciálů připravovaných ve zlínských dílnách Sparrow racing teamu.

žádný příspěvek celý článek »

MH Racing 3x na Kopné: stíhačka, únik z potoka a vyteklý olej

foto

18. května 2012 • 09:00

Hned na třech frontách válčili jezdci MH Racing týmu na Autogames Rallysprintu Kopná. Na třetím sprintu sezony se představily hned tři týmové posádky. Dvě z nich si vyjely poháry ve svých třídách. Martin Hudec s Jiřím Černochem po skvělé stíhačce ve druhé polovině soutěže dojeli třetí ve třídě 3, stejné umístění vybojoval ve svém teprve druhém „velkém“ závodě v životě Jan Lunga v SA2.

žádný příspěvek celý článek »

Mirek Jakeš na Kopné vítězný

foto

16. května 2012 • 18:15

Dvě sady pohárů za vítězství čekaly při slavnostním vyhlášení na závěr Autogames Rallysprintu Kopná na posádku Miroslav Jakeš – Ladislav Kučera. Kluci v náročném sprintu vybojovali body za 8. místo absolutně, ale hlavně se radovali z vítězství ve třídě 3 a juniorském poháru.

žádný příspěvek celý článek »

"Vlčák" zpátky na bedně

foto

16. května 2012 • 17:30

Třetí soutěž letošního Mistrovství ČR ve sprintrally zavedla účastníky na horkou valašskou půdu. Nejobsazenější, divácky nejvíce navštěvovaný, po stránce tratí nejnáročnější – to jsou jen některé z přívlastků, kterými se dlouhá léta pyšní oblíbený Rallysprint Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

První cenné vítězství pro Kořístku s Drozdem

foto

16. května 2012 • 17:00

Robert Kořístka se spolujezdcem Michalem Drozdem si po nepovedeném závodě v Lužických horách, kde je vyřadila technick závada, chtěli spravit chuť na domácí Kopné.

žádný příspěvek celý článek »

Výborný finiš posunul Dunovského na páté místo

foto

16. května 2012 • 16:45

Povedené vystoupení na jubilejním dvacátém ročníku Autogames Rallysprintu Kopná má za sebou poděbradsko-zlínská posádka Škody Fabia Super 2000 Václav Dunovský a Petr Machů. Dvojice startující pod hlavičkou Rallyesportu Poděbrady dokončila podle mnohých nejnáročnější sprint u nás na skvělém pátém místě absolutně a odčinila tak smolné odstoupení v Lužických horách.

žádný příspěvek celý článek »

Poděkování Svazu rally

foto

16. května 2012 • 16:20

Tak vám z celého srdce děkuji, ctihodní pánové, že zřejmě díky vašim skvělým předepsaným povinnostem, jsem se v požehnaném věku 50 let, po téměř 30 sezónách a sem tam i několika haváriích, dočkal slasti zlomit si bederní obratel. Řeknu Vám, je to výborné!

žádný příspěvek celý článek »

SRT obsadil na Kopné kompletní stupně vítězů

foto

16. května 2012 • 08:00

Speed Racing Team měl před sebou domácí Rallysprint Kopná. Tato soutěž byla zároveň druhou soutěží pro SRT a také třetí soutěží Timeseal Mistrovství ČR ve sprintrally. Kopná patří mezi nejtěžší rallysprintové soutěže v ČR, což se taktéž potvrdilo, jelikož do průběhu soutěže zasáhl déšť a výrazně se tak ztížily podmínky na trati.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 ] starší
toplist