www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 12 - Autogames Rallysprint Kopná (MČR-S)

Kopná 2012: Statistika podle seznamu přihlášených posádek

foto

9. května 2012 • 09:30

Počet přihlášených posádek do jubilejního XX. ročníku AUTOGAMES Rallysprint Kopná (11. - 12. května 2012) se zastavil na čísle 134. Do Slušovic přijedou soutěžící z pěti států – České republiky, Slovenska, Polska, Itálie a Rakouska. Ve srovnání s loňským ročníkem najdeme na seznamu přihlášených o tři posádky více.

příspěvků: 1 celý článek »

Rufa Šport na Kopnej s Kostkom a C4 WRC

foto

9. května 2012 • 09:00

Slovenský Rufa Šport Team odštartuje českú rally sezónu v rámci podujatia Autogames Rallysprint Kopná s posádkou Tomáš Kostka – Miroslav Houšť a vozidlom Citroën C4 WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Kostka s Houštěm chtějí upevnit vedoucí pozici ve sprintech

foto

8. května 2012 • 18:00

Přišel, viděl, zvítězil. I tak by se dalo v krátkosti zhodnotit letošní vystoupení Tomáše Kostky v rámci rallyprintového šampionátu. Spolu se svým spolujezdcem Miroslavem Houštěm a vozem Citroën C4 WRC dokázal zlínský jezdec přesvědčivě vyhrát jak na Vrchovině, tak i v Lužických horách.

žádný příspěvek celý článek »

Na Korsiku prostřednictvím Eurosportu s Václavem Pechem a Honzou Černým

foto

7. května 2012 • 14:45

Poprvé v letošní sezoně se mohou diváci Eurosportu těšit na přímé přenosy z rally. Ze 4. závodu Intercontinental Rally Challenge Tour de Corse Eurosport nabídne celkem tři přímé přenosy. „Závod deseti tisíců zatáček“ nabídne zhruba 320 ostrých kilometrů, ze kterých více než 80 zažijí diváci Eurosportu v přímých přenosech.

příspěvků: 2 celý článek »

K favoritům jubilejní Kopné se řadí Kostka, Kresta, Odložilík a Tlusťák

foto

7. května 2012 • 12:30

Dvacátý ročník Autogames Rallysprint Kopná 2012 nabízí nesmírně početný a kvalitní seznam přihlášených posádek. Pořadatelům z Rallysprint Klubu AČR Podkopná Lhota se přihlásilo celkem 134 posádky z pěti států – České republiky, Slovenska, Polska, Itálie a Rakouska.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Blažek na prahu nové sezóny

foto

7. května 2012 • 12:00

Jak již všichni fanoušci jistě ví, tak sprintové mistrovství má již za sebou dvě soutěže. Tou třetí bude nejpopulárnější rallysprint na našem území, Rallysprint Kopná. Letošní ročník bude jubilejní dvacátý a na jeho startu nebude chybět ani otrokovický pilot Tomáš Blažek.

žádný příspěvek celý článek »

Dostálové míří na Kopnou

foto

7. května 2012 • 11:00

Následující víkend při Rallysprintu Kopná se Honza Dostál vrátí za volant po více než roční pauze. Honza si svoji premiéru na rychlostních zkouškách odbyl již v roce 2010, kdy si od Jirky Janeckého půjčoval jeho Fabii na Pohár ČR. V loňském roce však Dostálům zkřížil plány na další starty Vlastimil Dědic jun.

žádný příspěvek celý článek »

Speed Racing Team na Kopné v plné sestavě

foto

6. května 2012 • 12:00

Již pouze pár dní zbývá do startu jedné z nejproslulejších soutěží v ČR. Tou je Rallysprint Kopná, která se v letošním roce pojede již po dvacáté. Na posádky je připraveno celkem osm těžkých rychlostních zkoušek. Na startu této soutěže nebude chybět ani takřka domácí Speed Racing Team, jenž vyrazí na trať v plné sestavě. Pro celý tým to bude teprve druhý letošní start v sezóně.

žádný příspěvek celý článek »

Loňská Kopná? Dramatický souboj Odložilíka a Tlusťáka do posledního metru

foto

6. května 2012 • 11:00

Posádka Roman Odložilík, Martin Tureček na voze Škoda Fabia S2000 se stala absolutními vítězi loňského ročníku Impromat Rallysprint Kopná ve Slušovicích, který byl druhým dílem osmidílného seriálu Ecosun Mistrovství České republiky ve sprintrally 2011.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallysprint Kopná

foto

4. května 2012 • 20:00

Již příští týden se uskuteční jeden z nejoblíbenějších českých sprintů, již dvacátý ročník Autogames Rallysprintu Kopná. Dnes si můžete prohlédnou kompletní seznam přihlášených posádek na tuto akci, která bude mít opět centrum ve Slušovicích.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na jubilejní Kopnou je tady

foto

3. května 2012 • 12:00

Nejoblíbenější domácí rallysprintový podnik Kopná ve Slušovicích se rychle přiblížil. Pořadatelé z Rallysprint Klubu AČR Podkopná Lhota letos připravili jubilejní dvacátý ročník, který se pojede v termínu 11. – 12. května pod novým názvem XX. Autogames Rallysprint Kopná 2012. Očekává se kvalitní startovní pole s řadou vítězů z předchozích let.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Rallysprint Kopná

foto

24. dubna 2012 • 08:00

Třetím dílem letošního českého rallysprintového šampionátu bude tradiční Rallysprint Kopná. Ta se i v letošním roce pojede v květnovém termínu na známých tratích v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty. K dispozici jsou již zvláštní ustanovení i časový harmonogram na tuto soutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Jubilejní Kopná se hlásí o slovo

foto

6. dubna 2012 • 14:00

Nezadržitelně se přiblížil termín třetího podniku osmidílného seriálu Timeseal Mistrovství České republiky ve sprintrally 2012, kterým bude jubilejní dvacátý ročník IMPROMAT Rallysprint Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

toplist