www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 11. května 2024, Svátek má Svatava, zítra Pankrác

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 13 - Rallye Monte Carlo

M-Sport představil design pro sezónu 2013 (FOTO)

foto

10. ledna 2013 • 16:20

Qatar M-Sport World Rally Team dnes v Birminghamu představil design, se kterým budou závodit letošní posádky oficiálních vozů Ford Fiesta RS WRC v seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích v sezóně 2013.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda a Esapekka Lappi na startu Rally Monte Carlo

foto

10. ledna 2013 • 11:00

Premiérový start nové tovární posádky týmu Škoda Motorsport Esapekka Lappi/Janne Ferm se odehraje na legendární Rally Monte Carlo od 15. do 20. ledna 2013. Startuje sezona WRC-2, v které se Škoda zúčastní vybraných soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Monte Carlo

foto

28. prosince 2012 • 14:00

Dnes byl zveřejněn finální seznam přihlášených posádek na zahajovací podnik nadcházejícího mistrovství světa, Rallye Monte Carlo. Celkem 84 posádek, z toho 13 vozů specifikace WRC. Přidružené šampionáty WRC2 a WRC3 zatím žádný zázrak nenabízejí.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Monte Carlo

foto

21. prosince 2012 • 10:40

Dnes byl zveřejněn předběžný seznam přihlášených posádek na zahajovací podnik nadcházejícího mistrovství světa, Rallye Monte Carlo. Celkem 84 posádek, z toho 13 vozů specifikace WRC. Přidružené šampionáty WRC2 a WRC3 zatím žádný zázrak nenabízejí.

žádný příspěvek celý článek »

HBS bude zastřešovat televizní produkci z WRC

foto

20. prosince 2012 • 22:30

Nový promotér Mistrovství světa v rally, Red Bull Media House a Sportsman Media oznámili jméno svého partnera pro televizní produkci v nadcházející sezóně. Stala se jím švýcarská Host Broadcast Services, jenž je dceřinou společností Infront Sports & Media. HBS patří k předním televizním producentům sportovní oblasti.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Monte Carlo: Kościuszko s Mini, Kostka se Škodou

foto

20. prosince 2012 • 21:20

Již zítra bude zveřejněn seznam přihlášených posádek na úvodní podnik letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye Monte Carlo. Již dnes však vyplavaly na povrch některé z čtyřiaosmdesáti posádek, které se na zmíněném seznamu objeví.

žádný příspěvek celý článek »

Yves Matton: Z rozhodnutí Neuvilla jsem zklamaný

foto

17. prosince 2012 • 19:00

Belgický mladík Thierry Neuville se rozhodl ukončit spolupráci s továrním týmem Citroën a dohodnout se s týmem M-Sport na startech v nadcházející sezóně. To zklamalo šéfa francouzské stáje Yvese Mattona.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop před sezonou 2013

foto

16. prosince 2012 • 23:50

Pouhých deset týdnů dělí Rally Catalunya 2012 od Rally Monte Carlo 2013. Konec jedné a začátek další sezony Mistrovství světa v rally, kde má Česká republika jediného zástupce v nejvyšší kategorii WRC v podobě jihlavského pilota Martina Prokopa.

žádný příspěvek celý článek »

Novikov a Neuville potvrzeni v M-Sportu

foto

15. prosince 2012 • 18:00

Jevgenij Novikov a Thierry Neuville byli dnes potvrzeni jako jezdci Qatar M-Sport World Rally Teamu. Tím doplní již dosud oznámenou dvojici jezdců Madse Østberga a Nassera Al-Attiyaha.

žádný příspěvek celý článek »

Projekt Volkswagenu v mistrovství světa oficiálně zahájen (+FOTO a VIDEO)

foto

8. prosince 2012 • 18:00

Dnes byl v Monacu oficiálně představen projekt Volkswagenu v nejvyšší kategorii mistrovství světa. Kromě jezdeckého složení a plánů pro nadcházející sezónu byly odhaleny i nové webové stránky. Soutěžní Polo R WRC bude oficiálně představeno v 19:30, což můžete sledovat v přímém přenosu.

žádný příspěvek celý článek »

Slavnostní prezentace Volkswagenu Polo R WRC LIVE (VIDEO)

foto

8. prosince 2012 • 17:45

Během dnešního dne je v Monacu slavnostně představován tovární tým Volkswagen Motorsport, kompletní jezdecké obsazení i nová soutěžní zbraň - Volkswagen Polo R WRC. Jezdecké obsazení (Latvala, Ogier, Mikkelsen) již bylo představeno společně s novou mediální propagací týmu, prezentaci Pola R WRC můžete sledovat ŽIVĚ v přenosu na internetu, který začíná přesně o půl osmé večer.

žádný příspěvek celý článek »

Nové barvy, stejná touha vítězit

foto

7. prosince 2012 • 08:00

Partnerství mezi týmem Citroën Racing a Abú Dhabí, které bylo oznámeno na letošním pařížském autosalonu, získává konkrétní formu v prezentaci programů na sezónu 2013. Tým Citroën Total Abú Dhabí World Rally Team, který je přihlášený do mistrovství světa v Rallye FIA, se bude opírat o tři posádky.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën představil barvy i složení na sezónu 2013

foto

6. prosince 2012 • 18:30

Symbolicky na Monte Carlo Beach v Abu Dhabi se dnes uskutečnila oficiální prezentace továrního týmu Citroën a jeho nových partnerů z Abu Dhabi. Bylo představeno jezdecké složení i nový design vozu pro sezónu 2013.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Loeb odhalil čtyři své podniky pro rok 2013

foto

6. prosince 2012 • 17:00

Světový multišampion Sébastien Loeb dnes prozradil, kterých čtyřech podniků mistrovství světa v automobilových soutěžích se v nadcházející sezóně v barvách továrního týmu Citroën zúčastni.

žádný příspěvek celý článek »

Petter Solberg nepojede v MS 2013

foto

4. prosince 2012 • 13:00

Norská legenda soutěžního sportu Petter Solberg dnes oficiálně potvrdil, že se nezúčastní mistrovství světa v automobilových soutěžích v nadcházející sezóně 2013.

žádný příspěvek celý článek »

toplist