www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 13 - Agrotec Petronas Rally Hustopeče (MMČR+PČR)

[ 1 | 2 ] starší

Rally bez diváků je špatná cesta...

foto

25. června 2013 • 10:00

Hustopečská soutěž u nás má velké jméno. Ať už je to díky nádherným tratím nebo kvalitnímu startovnímu poli. Proto mi nejsou lhostejné letošní problémy, které jsme mnozí fanoušci na této rally zažili. Chtěla bych na tyto nedostatky upozornit z důvodu ponaučení se, aby se náš oblíbený sport držel na dobré úrovni, jak tomu bylo do nedávné doby.

příspěvků: 6 celý článek »

Fotogalerie z Rally Hustopeče od Dalibora Benycha

foto

24. června 2013 • 10:30

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v rally, Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče. Na rychle tratě na jih od Brna se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký v Hustopečích obhájil loňské prvenství

foto

22. června 2013 • 18:00

Vítězem letošní dramatické Agrotec Petronas Synthium Rally Hustopeče se nakonec stala posádka Jan Kopecký - Pavel Dresler na Škodě Fabia S2000 před Václavem Pechem a Petrem Uhlem na Mini John Cooper Works S2000, když je v cíli soutěže dělily 2.2 vteřiny.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče se slibným jezdeckým obsazením + seznam přihlášených

foto

14. června 2013 • 22:45

Pořadatelé Agrotec Petronas Syntium rally Hustopeče evidují po uzávěrce přihlášky 79 dvojic. Padesátka se objeví v rámci Evropského poháru (koef. 5) a Mediasport MMČR 2013, dalších 29 vozů bude bojovat o body do Poháru ČR. Soutěž se uskuteční 21. – 22. června 2013, start prvního vozu je plánován na páteční večer (v 18:30 hodin).

žádný příspěvek celý článek »

Červen u CERS performance: z Vrchlabí do Hustopečí

foto

25. července 2013 • 11:00

Po výletu za česko-německé hranice na Thüringen Rallye se tým CERS performance začátkem června opět vrátil na české tratě. Test nově pořízeného Citroënu C2R2 Max vyšel v Německu na výbornou a tak se Ondřej Bisaha těšil na první domácí sprint s tímto vozem, kterým byla Rally Krkonoše.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Hustopeče od Miroslava Knedly

foto

11. července 2013 • 08:00

Ještě jednou se vrátíme k doposud poslednímu odjetému podniku Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v rally, Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče. Na rychlé tratě na jih od Brna se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Domácí soutěž Patriku Rujbrovi nevyšla

foto

1. července 2013 • 14:30

Na start rally v Hustopečích se postavila také brněnská posádka Patrik Rujbr a Petra Řiháková. Domácí smíšená dvojice chtěla do své sbírky na pěkných tratích přidat další výborný výsledek. Patrik s Petrou usedli opět do Renaultu Clio R3 z dílny Lubomíra Minaříka.

žádný příspěvek celý článek »

Janíček-Mikulík na Rally Hustopeče aneb defekty se nám lepí na paty

foto

1. července 2013 • 14:00

Na konci června se v malebném kraji jihomoravských vinic sešly k dalšímu měření sil nejen posádky MMČR, ale v sobotní etapě startovaly i dvojice zařazené do Poháru ČR v rally. Mezi těmito startujícími opět nechybělo duo Tomáš Janíček a Jan Mikulík.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Hustopeče od Lukáše Urbaníka

foto

1. července 2013 • 13:00

Ještě jednou se vrátíme k doposud poslednímu odjetému podniku Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v rally, Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče. Na rychlé tratě na jih od Brna se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Lukáš Urbaník a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Stříbrná premiéra pro Michala Vaňharu

foto

27. června 2013 • 16:05

Pro letošní sezonu si loňský absolutní vítěz třídy 10 v rallysprintovém mistrovství Michal Vaňhara postavil zcela nový vůz. Jeho premiéra se odehrála na rychlostních zkouškách Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče. První start byl úspěšný a dvojice Vaňhara – Jugasová rozšířila svou pohárovou sbírku.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Hustopeče od Josefa Petrů

foto

26. června 2013 • 09:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v rally, Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče. Na rychle tratě na jih od Brna se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Tarabus a Trunkát v Hustopečích odsouzeni k třetímu místu

foto

26. června 2013 • 08:00

Třetí místo od startu až do cíle. To byl jednoduchý děj specifické a tradičně velmi teplé jihomoravské soutěže pro Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta. Současně to bohužel znamená další navýšení bodové ztráty na Václava Pecha v čele šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Pohárový hattrick pro Josefa Petáka a Alenu Benešovou

foto

25. června 2013 • 14:50

Také třetí podnik ROPRO Clio R3 Czech Trophy - Agrotec rally Hustopeče - ovládla příbramská dvojice Josef Peták - Alena Benešová. Vítězstvím si upevnila vedení v průběžné klasifikaci poháru, další pozice obsadili Kneifel s Blažkem a manželé Trojanovi.

žádný příspěvek celý článek »

Vteřinový souboj Pecha na Rally Hustopeče

foto

25. června 2013 • 12:10

Byla to bitva jako řemen a souboj, který vstoupí do historie českého rally sportu. Tak se dá ve stručnosti shrnout průběh právě skončené Agrotec Rally Hustopeče, kde posádka EuroOil-invelt teamu s vozem MINI John Cooper Works S2000 1,6 turbo skončila na druhém místě absolutní klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf v čele šampionátu produkčních vozů

foto

24. června 2013 • 15:00

Na čistý hattrick dosáhli Vojtěch Štajf s Františkem Rajnohou, když vyhráli ve své třídě 3 už třetí domácí soutěž letošního seriálu Mezinárodního mistrovství ČR v rally, a to v řadě. Na Rally Hustopeče byli tito členové Subaru Czech Duck Racing Teamu nejrychlejší celkem v devíti rychlostních zkouškách a kategorii produkčních vozů zcela opanovali.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 ] starší
toplist