www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 13 - Rally Bohemia (MMČR)

Bezpečnost diváků je hlavním cílem Rally Bohemia

foto

8. července 2013 • 09:00

40. Rally Bohemia je jednou z nejvýznamnějších automobilových soutěží ve středoevropském regionu a k rychlostním zkouškám této slavné rally se každoročně sjede několik desítek tisíc diváků. Pořadatelé pro ně připravili množství diváckých míst, která jsou zvolena zejména s ohledem na bezpečnost diváků.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Bohemia

foto

5. července 2013 • 09:20

Již příští týden bude pokračovat Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Posádky se vydají do okolí Mladé Boleslavi na jubilejní Rally Bohemia. Dnes si můžete prohlédnout na seznamu přihlášených, kdo se představí na startu.

žádný příspěvek celý článek »

Kniha o Bohemii pomůže dětem

foto

3. července 2013 • 23:00

V květnu tohoto roku vyšla nová kniha o rally s názvem Rally má jméno Bohemia. Mapuje všech devětatřicet dosud odjetých ročníků této kultovní soutěže a premiéru měla mít minulý rok, ale nakonec se tak nestalo.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia nabízí VIP program i pro veřejnost

foto

2. července 2013 • 22:45

40. Rally Bohemia startuje 12. července v Mladé Boleslavi. Na start se postaví kompletní domácí špička rallysportu a nebudou chybět ani zahraniční posádky. Při tomto významném sportovním podniku si můžete vychutnat pohodlí sledování rally z VIP zón anebo případně využít možnosti k obdarování VIP poukazem vašeho přítele, partnera týmu, či jiné osoby, které chcete udělat radost.

žádný příspěvek celý článek »

Kam v kraji Rally Bohemia?

foto

1. července 2013 • 15:00

Pokud si chcete návštěvu 40. Rally Bohemia ozvláštnit návštěvou nějaké pamětihodnosti či zajímavého místa v kraji, kde se soutěž pořádá, následující řádky patří vám.

žádný příspěvek celý článek »

Blíží se uzávěrka přihlášek Rally Bohemia

foto

28. června 2013 • 12:10

Již jen hodiny zbývají do termínu, do kdy je možné se přihlásit ke startu 40. Rally Bohemia. Soutěž je zařazena do FIA Evropského poháru v rally (koeficient 10) a Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Na řadě je Rally Bohemia se Sosnovou

foto

24. června 2013 • 08:00

Následující soutěží v kalendáři MMČR je 40. Rally Bohemia, která startuje v Mladé Boleslavi již 12. července. Soutěž je zařazena do FIA Evropského poháru v rally (koeficient 10) a Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia vydala Zvláštní ustanovení

foto

6. června 2013 • 22:00

Základním dokumentem, kterým se řídí každá rally, jsou Zvláštní ustanovení. 40. Rally Bohemia, která se uskuteční 12. až 14. července 2013, je zveřejnila na internetových stránkách.

žádný příspěvek celý článek »

Sedm modelů značky Škoda na Oldtimer Bohemia Rally 2013

foto

24. května 2013 • 14:00

ŠKODA AUTO se zúčastní letošní Oldtimer Bohemia Rally se sedmi historickými klenoty. Šest klasických vozů značky Škoda ze sbírek Škoda Muzea v Mladé Boleslavi se postaví na start třídenní jízdy rovnoměrnosti krásnou českou krajinou. Jeden vůz – luxusní limuzína Škoda 645 ze třicátých let dvacátého století – se zúčastní závěrečného ‚Concours d’Elegance’ na zámku Loučeň.

žádný příspěvek celý článek »

Jubilejní 40. Rally Bohemia odkrývá tvář

foto

8. dubna 2013 • 09:30

Čtyřicet let, to už je pořádná historie pro automobilovou soutěž rally. Letos se významné kulatiny Rally Bohemia budou slavit v Mladé Boleslavi.

žádný příspěvek celý článek »

toplist