www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - Int. Jänner Rallye (MMČR+ME)

[ 1 | 2 ] starší

Fotogalerie z Jänner Rallye od Dalibora Benycha

foto

8. ledna 2014 • 09:00

Zahajovací soutěží letošního mistrovství Evropy i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla rakouská Jänner Rallye. Za nepříliš příznivého počasí se podél trati pohyboval i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych a vy si můžete prohlédnout jeho fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Josefa Petrů

foto

7. ledna 2014 • 10:00

Zahajovací soutěží letošního mistrovství Evropy i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla rakouská Jänner Rallye. Za nepříliš příznivého počasí se podél trati pohyboval i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů a vy si můžete prohlédnout jeho fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Jänner Rallye od Luboše Laholy

foto

7. ledna 2014 • 09:00

O uplynulém víkendu se v okolí Freistadtu uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství Evropy i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Jänner Rallye. Video z této soutěže si pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola.

žádný příspěvek celý článek »

Jänner Rallye: Poslední test i vítězství pro Kubicu (+ ohlasy z cíle)

foto

5. ledna 2014 • 20:00

Stejně jako v loňském roce, až poslední rychlostní zkouška rozhodla o celkovém vítězi letošní 31. Jänner Rallye. Prvenství si nakonec při své premiéře na rakouské půdě odváží polská dvojice Robert Kubica - Maciej Szczepaniak na Fordu Fiesta RRC před Václavem Pechem a Raimundem Baumschlagerem. Přinášíme také ohlasy z cíle rally.

příspěvků: 2 celý článek »

Seznam přihlášených na Jänner Rallye

foto

18. prosince 2013 • 13:10

Organizátoři úvodního podniku mistrovství Evropy i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, rakouské Jänner Rallye, dnes na oficiální tiskové konferenci zveřejnili seznam přihlášených posádek na soutěž, která odstartuje v okolí Freistadtu hned začátkem roku.

žádný příspěvek celý článek »

LB Trans Racing mění plány

foto

11. února 2014 • 15:40

Moravský tým LB Trans Racing vstupoval do sezony 2014 s ambiciózními plány. Kompletní účast v obou českých šampionátech s vozy Renault Clio a plánované rozšíření sortimentu o cupový Opel Adam – to mělo být další zvýšení laťky, kterou si v minulých sezonách tým kolem Lubomíra Brtníčka nastavil. Vzhledem ke zrušení Opel Adam Rally Cupu ještě před jeho zahájením však musí LB Trans Racing svůj záměr změnit.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Romana Kašpárka

foto

15. ledna 2014 • 10:00

Sérii fotogalerií ze zahajovacího podniku letošního seriálu mistrovství Evropy i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky, rakouské Jänner Rallye, dnes definitivně uzavřeme sérií snímků našeho znovuzrozeného spolupracovníka Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Marka Pléhy

foto

15. ledna 2014 • 08:00

Krapet s křížkem po funuse, skoro dva týdny po soutěži, si ještě jednou připomeneme prostřednictvím snímků Marka Pléhy zahajovací podnik letošního seriálu mistrovství Evropy i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky, rakouskou Jänner Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

T&T otevřeli svoji evropskou sezonu pátým místem na Jänneru

foto

8. ledna 2014 • 12:30

Pátým místem vydolovaným z ledu, bláta, deště a mlhy otevřela svoji sezonu v Mistrovství Evropy posádka Jaromír Tarabus – Daniel Trunkát. Úvodní podnik ERC v rakouském regionu Mühlviertelu se vyznačoval kvalitním jezdeckým obsazením, obrovským zájmem diváků a proměnlivými podmínkami, které přinesly všem posádkám na trati řadu horkých chvilek.

žádný příspěvek celý článek »

Černý Kohout se Subaru létal rychle, cíl však neviděl

foto

8. ledna 2014 • 12:00

Mladý Jan Černý potvrdil i na rakouské Jänner Rallye, že patří k největším talentům středoevropské soutěžní scény. Se spolujezdcem Pavlem Kohoutem a produkčním vozem Subaru Impreza WRX STI se dokázali prosadit i v boji s výkonnějšími vozy a pravidelně zajíždět časy v první desítce celkového pořadí. V polovině soutěže je ale bohužel vyřadila technická závada.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. po velkém boji na Jänner rallye druhý

foto

8. ledna 2014 • 08:00

Posádka EuroOil – invelt teamu na rakouské Jänner rallye do poslední rychlostní zkoušky vedla průběžné pořadí, přesto nakonec skončila druhá. Rakouská Jänner rallye byla úvodním podnikem Mistrovství Evropy a současně také prvním závodem Mistrovství České republiky 2014.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Jakuba Marconě

foto

6. ledna 2014 • 22:00

Zahajovací soutěží letošního mistrovství Evropy i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla rakouská Jänner Rallye. Za nepříliš příznivého počasí se podél trati pohyboval i náš redakční spolupracovník Jakub Marcoň a vy si můžete prohlédnout jeho fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Svena Kolluse

foto

5. ledna 2014 • 09:10

Zahajovací soutěž letošního mistrovství Evropy i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích - rakouská Jänner Rallye - je v plném proudu. Na trati se pohybuje i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus a vy si můžete prohlédnout jeho průběžně aktualizovanou fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Jänner Rallye: Ohlasy z tiskové konference před startem

foto

3. ledna 2014 • 18:12

V předvečer startu první soutěže letošního mistrovství Evropy, která je zároveň samozřejmě rovněž součástí rakouského a také, již pravidelně, českého šampionátu, se konala ve Freistadtu oficiální tisková konference, které se zúčastnili Raimund Baumschlager, Robert Consani, Robert Kubica a úřadující český mistr Václav Pech.

žádný příspěvek celý článek »

Robert Kubica vyhrál kvalifikaci na Jänner Rallye

foto

3. ledna 2014 • 11:00

Polský jezdec Robert Kubica vyhrál dnešní kvalifikaci na zahajovací podnik letošního mistrovství Evropy, Jänner Rallye, která se pojede v okolí Freistadtu o nadcházejícím víkendu. Na pomyslné stupně vítězů jej doprovodili Kajetan Kajetanowicz a Beppo Harrach.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 ] starší
toplist