www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 22. května 2024, Svátek má Emil, zítra Vladimír

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - Rallye Český Krumlov (MMČR)

Na Rally Český Krumlov míří Ford s Legendou

foto

28. dubna 2014 • 17:30

Minulý rok jsme poprvé na českých soutěžích mohli vídat červeno-bílý Ford Sierra Cosworth s Jiřím Káňou za volantem. S nově postaveným vozem z dílen Litvínovského AP Motorsportu a se spolujezdkyní Martinou Kalistovou si porozuměli tak, že se okamžitě začali objevovat na medailových příčkách v MČR historiků.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Motorsport postaví start Rally Český Krumlov své tovární posádky

foto

28. dubna 2014 • 13:45

Čeští příznivci motoristického sportu se mohou příští víkend těšit na opravdovou lahůdku. Škoda vyšle na start 42. ročníku Rally Český Krumlov (2. – 3. května) své dvě tovární posádky.

žádný příspěvek celý článek »

Nabitý seznam přihlášených láká fanoušky do Krumlova

foto

25. dubna 2014 • 09:00

Pouhý týden zbývá do startu 42. Rallye Český Krumlov 2014 a světlo světa tak spatřil definitivní seznam přihlášených posádek. Startovní pole závodu zařazeného do seriálu FIA European Rally Trophy, Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally a také národního šampionátu historických automobilů je nad očekávání početné.

žádný příspěvek celý článek »

Gemini Clinic Rally Team před sezonou (I. část)

foto

21. dubna 2014 • 19:30

Už jen necelých 14 dní zbývá do startu Rally Český Krumlov, prvního podniku Mezinárodního mistrovství České republiky na našem území. Momentálně veškeré úsilí Gemini Clinic Rally Teamu, který budou stejně jako v loňském roce reprezentovat úřadující vicemistři České republiky ve sprintrally Miroslav Jakeš – Jaroslav Novák, směřuje právě k tomuto závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Hvězdy světového rallysportu míří do Českého Krumlova

foto

20. dubna 2014 • 12:00

V rámci prvního závodu značkového poháru Citroën Racing Trophy CZ 2014 a české premiéry speciálu Citroën DS3 R5 v rukou Miroslava Jakeše se promotérovi, společnosti Gekon Racing, podařil husarský kousek. Rallye Český Krumlov 2014 se v rámci dobré spolupráce s Citroën Racingem zúčastní Daniel Elena a Sébastien Chardonnet.

žádný příspěvek celý článek »

Ropro Clio R3 Czech Trophy 2014 startuje v Krumlově

foto

18. dubna 2014 • 08:00

Bitvy speciálů Renault Clio R3 budou ozdobou i další sezony MMČR, která bude pokračovat začátkem května v okolí Českého Krumlova. Šest nadcházejících soutěží kalendáře MMČR 2014 pak rozhodne o čtvrtém celkovém vítězi poháru ROPRO Clio R3 Czech Trophy. Mezi účastníky nebudou chybět ani loňští vítězové Josef Peták s Alenou Benešovou, ale promotér přivítá i několik nováčků.

žádný příspěvek celý článek »

RC Rallye Český Krumlov opět na českobudějovickém Výstavišti

foto

14. dubna 2014 • 08:00

V sobotu 3. května 2014 se bude na Výstavišti v Českých Budějovicích konat další, v pořadí již čtvrtý ročník RC Rallye Český Krumlov. Stejně jako v minulých letech půjde o součást doprovodného programu 42. Rallye Český Krumlov. Letošní závod přinese několik změn a inovací.

žádný příspěvek celý článek »

Tovární tým Škoda Motorsport míří do Krumlova

foto

9. dubna 2014 • 21:00

Skvělá zpráva dorazila v těchto dnech pořadatelům Rallye Český Krumlov. Velkým tahákem 42. ročníku oblíbené soutěže bude start kompletního týmu Škoda Motorsport. Na jihu Čech se tedy o prvním květnovém víkendu představí hned dva tovární speciály Škoda Fabia Super 2000.

příspěvků: 2 celý článek »

Cartie Racing se představuje + soutěž

foto

8. dubna 2014 • 13:30

Na českou rally scénu v letošním roce vstoupí úplně nový Cartie Racing Team. Jedná se o úplně nový team, jenž bude závodit s Hondami Civic VTi ze Sparrow Racing Teamu. První posádku bude tvořit dvojice Petr Motz a Tomáš Blažek. Druhou posádku tvoří David Štefan a Ivan Říhánek.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení a časový harmonogram na Rallye Český Krumlov

foto

11. března 2014 • 16:00

Dnes byly zveřejněny zvláštní ustanovení a časový harmonogram na první skutečnou soutěž Mediasport mezinárodního mistrovství v automobilových soutěžích, Rallye Český Krumlov, která se pojede na tradičních jihočeských tratích o prvním květnovém víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

Roto Plzeň letos se zahraniční posádkou

foto

5. března 2014 • 16:25

Vedení týmu uzavřelo dohodu s Polákem Sebastianem Fryczem. Ten se tak pro sezonu 2014 stává smluvním jezdcem v českém šampionátu a vybraných zahraničních startech. Po několika pokusech s mladými domácími piloty přichází vyzrálý soutěžák.

žádný příspěvek celý článek »

První čtyřkolka Citroën DS3 R5 bude českého původu

foto

5. března 2014 • 15:00

Tým Gekon Racing se chystá na stavbu první české čtyřkolky Citroën DS3 R5. Jejím majitelem bude Mirek Jakeš z Gemini Rally Teamu. Český tým Gekon Racing byl jako jediný vybrán pro odborné technické školení přímo v zázemí Citroën Racing ve Versailles.

žádný příspěvek celý článek »

CRT CZ 2014 láká na finance i další novinky

foto

25. února 2014 • 09:00

Citroën Racing Trophy CZ 2014 je nejdéle působící pohárovou aktivitou v rámci Mediasport MMČR a i v letošní sezoně bude dále pokračovat. Promotér Gekon Racing má už o definitivní podobě seriálu jasno. Zde jsou hlavní fakta.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov se pojede na začátku května

foto

11. února 2014 • 13:00

Rok se s rokem sešel a fanoušci, soutěžící i pořadatelé znovu odpočítávají dny zbývající do startu Rallye Český Krumlov. V letošním roce se pojede již 42. ročník historicky druhé nejstarší tuzemské soutěže. Po šesti letech se jihočeský podnik vrací z třetího květnového víkendu na začátek měsíce.

žádný příspěvek celý článek »

toplist