www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 14 - Rallysprint Kopná (MČR-S+PČR)

KL Racing na Kopnú s Trněným a podporou Jenewein Group

foto

28. května 2014 • 08:00

Karel Trněný spoločne so Škodou Fabia WRC sa na štart druhého podujatia zaradeného do českého rallysprintového šampionátu predstaví opäť vo farbách Žilinského KL Racing Rally Teamu. Toto všetko sa bude diať v rámci XXII. Rallysprintu Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

Loňská Kopná: Tomáš Kostka se radoval z první výhry

foto

27. května 2014 • 11:30

Nejoblíbenější český rallysprint na Kopné se konal v loňském roce již pojednadvacáté! Necelý týden před startem letošního ročníku se podívejme na loňský průběh soutěže. Vítězem XXI. MIT METAL Rallysprint Kopná 2013 se stala ve Slušovicích posádka Tomáš Kostka, Miroslav Houšť na voze Ford Fiesta RS WRC z týmu Rufa Sport.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na populární Kopnou

foto

21. května 2014 • 16:45

Pořadatelé z Podkopné Lhoty vydali seznam posádek, které příští tyden odstartují do druhého sprintu letošní sezony, populární Kopné. Obsahuje úctyhodných 135 dvojic a stejně jako v minulých letech nebude chybět špičková technika - v české premiéře se předvedou hned dva CItroëny DS3 WRC!

příspěvků: 3 celý článek »

Populární Kopná se hlásí o slovo a avizuje velké divácké taháky!

foto

13. května 2014 • 11:15

Již podvaadvacáté se uskuteční nejoblíbenější český rallysprint na Kopné, letošní ročník proběhne pod oficiálním názvem XXII. antiradary.net Rallysprint Kopná ve dnech 30. – 31. května 2014 jako druhý podnik sedmidílného seriálu TIMESEAL Mistrovství České republiky ve sprintrally a zároveň jako součást Poháru České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Rallysprint Kopná

foto

22. dubna 2014 • 15:30

Po zrušení Rally Lužické Hory se druhou soutěží letošního rallysprintového šampionátu stane na přelomu května a června populární Rallysprint Kopná. Dnes byly zveřejněny zvláštní ustanovení a časový harmonogram na tento podnik, který bude mít i letos centrum ve Slušovicích.

žádný příspěvek celý článek »

toplist