www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 15 - Circuit of Ireland

[ 1 | 2 ] starší

Craig Breen vítězem Circuit of Ireland Rally

foto

4. dubna 2015 • 19:45

Craig Breen po vítězství v Lotyšsku přidal také dlouho toužený triumf na asfaltech Severního Irska a posunul se do čela průběžné klasifikace seriálu FIA ERC. Během druhé etapy ale musel čelit těžké konkurenci Roberta Barrabla a Kajetana Kajetanowicze. Prvně jmenovaný nedal Breenovi zadarmo ani jeden metr, oba krajané se během dopoledne celkem třikrát vystřídali na vedoucí pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Irsko: "Čeká nás těžká rally," shodují se Češi

foto

2. dubna 2015 • 18:00

Na start letošní Circuit of Ireland Rally se premiérově postaví také trojice posádek z České republiky. Stejně jako ostatní soutěžáci, také Češi už mají za sebou dnešní odpolední kvalifikační zkoušku, po níž jsme je požádali o zhodnocení svých aktuálních dojmů pro server AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Circuit of Ireland

foto

23. března 2015 • 12:30

Celkem 53 posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na třetí díl mistrovství Evropy, Circuit of Ireland, která se uskuteční v Severním Irsku koncem přištího týdne. 19 posádek z tohoto seznamu osedlá nejsilnější vozy (S2000, R5).

žádný příspěvek celý článek »

Robert Consani přesedá do Citroënu DS3 R5

foto

20. března 2015 • 20:30

Francouzský jezdec Robert Consani mění techniku. Po více než roce startů s jedním z nejstarších exemplářů Peugeotu 207 S2000 přestupuje od nadcházející Circuit of Ireland do mnohem modernějšího Citroënu DS3 R5.

žádný příspěvek celý článek »

Možný budoucí James Bond se představí na Circuit of Ireland

foto

21. února 2015 • 20:20

Pořadatelé třetího dílu letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Circuit of Ireland, připravili pro fanoušky zajímavé zpestření. Na startu se totiž objeví Idris Elba, který je momentálně považován za nejžhavějšího kandidáta na nového Jamese Bonda.

žádný příspěvek celý článek »

Krisztián Hideg byl vyloučen z Circuit of Ireland

foto

29. května 2015 • 17:00

Happyend se nekoná. Maďarský jezdec Krisztián Hideg dokázal dojet až do sílce irského dílu mistrovství Evropy bez funkčních brzd a připsat si tak cenné vítězství. Vše ale nakonec změnila analýza vzorku paliva, na základě kterého byl maďarský jezdec vyloučen z celého závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Circuit of Ireland od Marka Pléhy

foto

19. dubna 2015 • 11:00

Ještě jednou se vrátíme k doposud poslednímu odjetému závodu mistrovství Evropy, který se konal v Severním Irsku. Jak to vypadalo na asfaltových rychlostních zkouškách Circuit of Ireland můžete shlédnout prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Craig Breen opanoval irskou soutěž

foto

9. dubna 2015 • 10:00

Posádky Peugeot Rally Academy podaly na irské rallye špičkové výkony. Craig Breen se dokázal prosadit na domácí půdě a se svým vozem Peugeot 208 T16 se dostal do vedení šampionátu. Pozadu nezůstali ani ostatní jezdci Peugeot Rally Academy - nováček v ERC Charles Martin (208 T16) jel na jistotu a skončil celkově na pátém místě. Svého cíle dosáhl i Diogo Gago (208 R2), který v celkovém juniorském pořadí úspěšně okupuje čtvrtou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Circuit of Ireland od Svena Kolluse

foto

8. dubna 2015 • 19:00

Po téměř dvouměsíční pauze pokračoval seriál mistrovství Evropy o uplynulém víkendu v Severním Irsku. Jak to vypadalo na asfaltových rychlostních zkouškách Circuit of Ireland můžete shlédnout prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

T&T v Irsku doskočili nejdále

foto

8. dubna 2015 • 08:45

Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem si během třetího podniku Mistrovství Evropy FIA ERC, rally Circuit of Ireland,rozhodně nemohli stěžovat na nedostatek dramatických událostí. Během druhé etapy museli po nehodě málem odstoupit a pokračovali dále zejména díky velkému nasazení místních diváků.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf se sluníčka přece jen dočkal, vrací se domů jako lídr ERC2

foto

8. dubna 2015 • 08:00

Třetí podnik Mistrovství Evropy v rally potvrdil, že asfalt je pro Subaru Duck Czech National Team domovským povrchem. Posádka Vojtěch Štajf - František Rajnoha na Circuit of Ireland Rally obsadila druhou příčku v klasifikaci ERC2, což jí opět vrátilo do čela průběžného hodnocení seriálu.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf se zatím v Irsku nedočkal sluníčka

foto

2. dubna 2015 • 22:00

Třetím zastavením evropského šampionátu v rally je letos Severní Irsko. Na tamní Circuit of Ireland Rally se pilně připravuje také Subaru Duck Czech National Team, zejména samozřejmě jeho posádka Vojtěch Štajf - František Rajnoha. V průběžném pořadí prestižní klasifikace ERC2 jim po dvou závodech patří stříbrná příčka, proto i tentokrát touží dovézt domů cenné body.

žádný příspěvek celý článek »

Irskou kvalifikaci vyhrál Robert Barrable

foto

2. dubna 2015 • 16:35

Na dnešní odpolední kvalifikační zkoušce před zítřejším startem letošní rally Circuit of Ireland se nejlépe vedlo domácí dvojici Robert Barrable - Damien Connolly. Jejich Ford Fiesta R5. dokázal zvládnout trať dlouhou 3.2 kilometru v čase 2:01.6 minuty.

žádný příspěvek celý článek »

Ekaterina Stratieva se vrací do ME

foto

2. dubna 2015 • 14:00

Nejrychlejší dámská pilotka loňského mistrovství Evropy Ekaterina Stratieva se vrací zpět na závodní tratě. Svým soupeřkám nechce dát nic zadarmo bude se pokoušet o obhajobu svého titulu.

žádný příspěvek celý článek »

Skotský šampion míří do mistrovství Evropy

foto

15. března 2015 • 15:25

Aktuální mistr Skotska Euan Thorburn se po několika sezónách na britských ostrovech rozhodl o postup do vyšší kategorie. V letošním roce by se rád představil ve vybraných závodech mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 ] starší
toplist